Jeg stod som arrangør af et polterabend og bookede Claus til at give den kommende brud massage. Claus var meget imødekommende og engageret. Han kom selv med forslag til hvordan vi skulle overras... Zobacz więcej
Meremassage
Vi har på mit job været så heldige at få lov til at få besøg af Claus. Det har virkelig hjulpet på de problemer jeg har har haft i skulderne og ryggen pga. tungt arbejdet og dumme arbejdsstillin... Zobacz więcej
Meget tilfreds med hvordan servicen forløb. Kontaktede MereMasssage indenfor meget kort varsel om de var klar til at give massage lørdag. Der gik ikke lang tid før jeg fik en sms om hvordan og hvor... Zobacz więcej
Jeg kontaktede Claus pga spændingshovedpine, hurtigt fik jeg svar tilbage, at han desværre var sygemeldt, men at han samarbejdede med andre og i løbet af få timer var de første aftaler i hus. Hu... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Fysiurgisk massage til private og virksomheder. Bla. hos Amagerbro fysioterapi.
Dania
- meremassage.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk menneske- fantastisk massage
Jeg kan varmt anbefale Meremassage. Det er professionelt fra top til tå. Ikke nok med at man får skøn massage, så er Claus et helt fantastisk mennekse, og hans gode humør og behagelige væsen er med til at det bare er en rigtig god oplevelse at bruge Meremassage.
Perfekt!!
Jeg har haft MEGET stor glæde af Claus/meremassage.
Jeg arbejder på plejehjem og har altid haft tendens til ondt i ryg og skuldre. Jeg har andre gange brugt flere forskellige, men kom op på 2-4 gange før det havde nogen effekt.
Jeg kontaktede Claus for 8 mdr siden, med en skulder der længe havde gjort frygtelig ondt. En times massage og en aften i træthedens tegn, så var smerterne fuldstændig væk. Først igen for en måned siden kom Claus forbi igen med sin briks og fantastiske humør, og efterfølgende ingen rygsmerter.
En ting der er rigtig lækkert, er at man ikke "kun" får massage der hvor man har ondt. Hele kroppen bliver rystet igennem fra fingre til tæer, så man virkelig får noget ud af det.
Sidst men ikke mindst er Claus rigtig god til mennesker og har meget fin fornemmelse for, hvad man er for type menneske. Om man vil ligge og nyde det i stilhed til medbragt afslapningsmusik, eller om man vil snakke og få nogle gode grin.
En fornøjelse at have besøg af Claus og ser frem til næste gang.
super god massage !!
Efter at have fået Meremassage anbefalet af en kollega ,tog jeg kontakt til Claus. Jeg havde i længere tid haft problemer med en dårlig ryg. Jeg har et stillesiddende job, og ved godt at mange af mine smerter skyldes muskelspændinger på grund af mit job.
Jeg regnede ikke med at der ville ske de store forandringer med min ryg, men allerede efter en gang massage , mærkede jeg er klar forbedring.
Det plus at Meremassage køre ud og behandler en i ens eget hjem, er perfekt for en som mig som ikke lige kan få taget sig sammen til at tage ned til en massør.
Claus fra mere massage er en meget dygtig massør .
Tak til Meremassage....
Et lille øv er at jeg siden er flyttet til Lolland og dermed ikke længere kan benytte dette tilbud :-(