Jeg havde fået en forkert vare tilsendt, ved henvendelse hos Merchandise.dk blev den rigtige omgående afsendt - uden ekstra faktura beregning, og med besked om at jeg kunne beholde den "forkerte" var... Zobacz więcej
Vare bestilt den 5.maj og stadigvæk ikke ankommet. Ingen respons overhovedet på nogen af deres email adresser. Varen står som registreret ved GLS men stadigvæk ikke overdraget. Spændt på om min pakke... Zobacz więcej
Fantastisk service. Modtog min pakke lørdag, dog til stor ærgrelse med forkert varer. Skrev en mail og straks ringede min telefon, og aftalen blev at jeg havde min bestilling senest søndag, dette... Zobacz więcej
OPDATERING!!! Efter mange mange opringninger til dem, uden svar selvfølgelig😏 blev vi ringet op af en medarbejder der undskyldte meget og ville få styr på det, og har modtaget min pakke idag 😃... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Merchandise.dk her finder du det Officielle merchandise for danmarks største artisiter og brands
Sandhvadsvej 16, 4600, køge, Dania
- +4522104444
- info@merchandise.dk
- merchandise.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 54% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Udgået vare.
Jeg har bestilt en trøje der desværre er udgået. Efter en samtale med leverandøren finder vi et alternativ og alle er glade igen.
Har været en fornøjelse og god…
Har været en fornøjelse og god betjening og hurtig levering 👍tak
Super service og levering til tiden
Alt fungerede fint!
Set i lyset af, at jeg endnu ikke har fået min vare, og de ikke svarer på min mail, så kan de ikke få mere end en enkelt stjerne - kunne man give 0, så havde de fået det.
Super hurtig service og skønne sokker i…
Super hurtig service og skønne sokker i rigtig god kvalitet. TAK
Vanvittig hurtig levering :)
Super godt service 😃
Super super hjemmeside
Super hjemmeside med fed merchandise. Og god service. Hurtig levering og altid med et smil. Vil højt anbefale ❤️☀️❤️☀️❤️☀️ Særligt By James merchandise
Stjernegode sokker!
Det er over 1 uge siden jeg bestilte…
Det er over 1 uge siden jeg bestilte mine trøjer og jeg har stadig ikke hørt noget til dem?🤔

Odpowiedź od Merchandise.dk
Det spiller bare!
Det spiller bare. Levering fra dag til dag, og tydeligt at det er mennesker med et stort hjerte for det de laver, som står i den anden ende. Stor ros hele vejen rundt.
Hurtig levering og fin vare
Hurtigt og nemt