Oceniono na 5 z 5

I loved my whole experience at Meome. I have been three times now and have loved it every time. My hairdresser was Luisa - she was warm, lovely and really skilled. I absolutely adore my haircut and wi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske timer i godt selskab - Mette var super dygtigt meget professionel - vidste præcis hvad der ville klæde mig - er SÅ glad for mit nye hår

Oceniono na 5 z 5

Waaaauw!! Jeg havde ikke et særlig flatterende udgangspunkt - men hold op der blev tryllet. Jeg havde aldrig forestillet mig mit hår ville blive så flot 🤩 Det er ikke sidste gang jeg kommer forbi Kam... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super behagelig og professionel oplevelse! Mette forstod lige præcis mine ønsker og gav mig alle tænkelige scenarier inden jeg besluttede mig for det endeligt resultat. Jeg har fundet min nye yndl... Zobacz więcej

1. Fryzjer dla obu płci

Napisane przez firmę

MEOMÉ er high-end frisørsaloner, hvor kvalitet og hyggelig stemning mødes og giver dig en oplevelse af velvære. MEOMÉ består af 3 saloner fordelt på Københavns fedeste og lækreste adresser - Indre by, Carlsberg Byen og Østerbro. 3 saloner fyldt med dygtige frisører, der har styr på håndværket, et lækkert menukort så du ikke tørster og kan få snacksulten stillet, mens du venter på at blive sendt ud af døren, med en følelse af at være den skønneste person i verden. Den følelse mener vi, at alle fortjener at have. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 43% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Fantastiske fire frisørtimer

Fantastiske dejlige 4 timer i hænderne på Mette. Er virkelig glad for alt hvad jeg fik ordnet - vipper, bryn, klipning, balayage. Og desuden massage i hovedbund, kropsmassage i stolen ved vasken, lækker kaffe, isvand og dumle. Og så 40% fordi jeg var ny kunde...ah men det bliver ikke bedre.

20 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg valgte bevidst at betale ekstra for…

Jeg valgte bevidst at betale ekstra for at blive klippet af en “super stylist” Lisa i City, da jeg ønskede en reel forandring efter en hjemmeklipning. Jeg forklarede meget klart, at jeg ønskede etager i håret (butterfly cut-inspireret), mere spil og bevægelse samt dybde – især i baghovedet -men stadig med volumen i længderne. Jeg sagde direkte, at jeg havde brug for “noget nyt”.

Selve klipningen tog under 10 minutter efter hårvask, hvorefter frisøren gik direkte over til føntørring og styling. Da hun var færdig, gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke oplevede, at der var sket ret meget, og at jeg savnede både kortere længder foran og mere dybde bagtil. Hun klippede lidt mere i pandehåret, men fastholdt, at håret bagtil så godt ud og beskrev resultatet som en “Insta-værdig blow-out”.

Efter at have vasket håret derhjemme, samt fået det vurderet af flere andre, stod det dog klart, at klipningen reelt kun består af få etager foran (ca. 15 cm), mens resten af håret bagtil stort set er urørt og i én længde. Det flotte resultat skyldtes udelukkende stylingen -hvilket jeg ikke kan genskabe bagtil- og ikke selve klipningen. Det skal samtidig nævnes, at jeg sagtens selv kan lave et flot blow-out foran, men bagtil er håret lige så fladt og kedeligt som inden klipningen, fordi det mangler etager og det var netop dén del, der var vigtigst for mig at få ændret. Formålet med klipningen går dermed tabt, hvis håret kun ser godt ud, når det styles professionelt. Jeg har taget billeder som dokumentation allerede dagen efter klipningen, hvor det tydeligt fremgår, at håret mangler de etager og den bevægelse, som er kendetegnende for en butterfly cut.

Som førstegangskunde fik jeg 40 % rabat og betalte 471 kr., men selv med rabatten lever klipningen ikke op til hverken prisen, tiden eller forventningen til en “super stylist”. Det er et resultat, jeg i praksis selv kunne have lavet derhjemme –bortset fra blow-outen.

Alt i alt en skuffende oplevelse og penge brugt på noget, der ikke lever op til det lovede niveau

Logo MEOMÉ

Odpowiedź od MEOMÉ

Hej fahima,

Vi er virkelig kede af din oplevelse. Vi er endnu mere kede af, at vi aldrig har hørt fra dig. Din oplevelser er absolut ikke standarden for vores behandlinger, og vi vil til hver en tid, tilbyde at rette op på et resultat som du beskriver. Det kræver dog at vi kender til det - ud over via en dårlig anmeldelse.

Mvh Casper
Meomé

De bedste frisører i København

De bedste frisører i København! Vender altid tilbage hertil. De er så dygtige og erfarende. Jeg har prøvet Stine og Mette fra Carlsbergbyen, og har elsket resultatet hver gang.

Bedste frisør

Altså jeg har kun gode ting at sige om Meomé jeg blev klippet hos Lisa i City hun var virkelig sød og gav mig det smukkeste look det er ikke sidste gang jeg får nye lokker hos hende det er helt sikkert ❤️

Kæmpe fan

Kæmpe fan! Lisa er intet mindre end fantastisk, og går altid derfra med verdens lækreste hår! Tak!
Kæmpe anbefaling herfra ♥️

Oceniono na 2 z 5

Balayage endte i dårligt resultat

Super sød frisør, men balayage endte i flere forskellige nuancer i håret. Lagde først mærke til det, da jeg kom hjem. Nogle steder er det lysnede blevet orange, gult og andre steder koldt. Hun tog et før billede, men aldrig et efter billede og det er nok fordi hun godt vidste, at det ikke var blevet helt godt. Er nu nødt til at bruge yderligere tid og penge på at få det korrigeret. Har fået lavet balayage i mange år, og endda gået fra helt mørkt hår til blond, men aldrig fået et så ujævnt resultat.
Det er på Østerbro.

12 grudnia 2025
Logo MEOMÉ

Odpowiedź od MEOMÉ

Hej Maryam,

Det er aldrig sjovt at få dårlige anmeldelser, og vi er rigtig kede af, når vores kunder har dårlige oplevelser.

Det er naturligvis endnu mere ærgerligt, at vi ikke har haft muligheden for, at rette op på dit resultat.

Hår er naturligt, og fejl sker. Der er mange faktorer i en hårfarve der spiller ind, og derfor tilbyder vi altid at rette op på resultater, der ikke lever op til forventningen. Det kræver dog at vi kender til det - ud over via en dårlig anmeldelse.

Super behagelig oplevelse

Super behagelig oplevelse. Frisøren spurgte ind til længden undervejs og var meget opmærksom på ikke at klippe for meget af. Er meget tilfreds med min frisure - thumbs up 👍

12 grudnia 2025

Balayage og klip hos Isabella i Carlsberg Byen

Jeg fik i dag lavet balayage, klip og en skræddersyet kur hos Isabella i Carlsberg Byen, og det var uden tvivl en af de bedste frisøroplevelser, jeg nogensinde har haft. Hun er utrolig professionel og virkelig dygtig til sit arbejde, og hendes gode humør gør hele besøget endnu mere specielt.
Massagestolene og en lækker kop te er også et plus og fuldender hele oplevelsen. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg lægger vejen forbi Isabella, når håret skal ordnes!

9 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej