I loved my whole experience at Meome. I have been three times now and have loved it every time. My hairdresser was Luisa - she was warm, lovely and really skilled. I absolutely adore my haircut and wi... Zobacz więcej
Fantastiske timer i godt selskab - Mette var super dygtigt meget professionel - vidste præcis hvad der ville klæde mig - er SÅ glad for mit nye hår
Waaaauw!! Jeg havde ikke et særlig flatterende udgangspunkt - men hold op der blev tryllet. Jeg havde aldrig forestillet mig mit hår ville blive så flot 🤩 Det er ikke sidste gang jeg kommer forbi Kam... Zobacz więcej
Super behagelig og professionel oplevelse! Mette forstod lige præcis mine ønsker og gav mig alle tænkelige scenarier inden jeg besluttede mig for det endeligt resultat. Jeg har fundet min nye yndl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
MEOMÉ er high-end frisørsaloner, hvor kvalitet og hyggelig stemning mødes og giver dig en oplevelse af velvære. MEOMÉ består af 3 saloner fordelt på Københavns fedeste og lækreste adresser - Indre by, Carlsberg Byen og Østerbro. 3 saloner fyldt med dygtige frisører, der har styr på håndværket, et lækkert menukort så du ikke tørster og kan få snacksulten stillet, mens du venter på at blive sendt ud af døren, med en følelse af at være den skønneste person i verden. Den følelse mener vi, at alle fortjener at have. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers.
Klareboderne 2 , 1115, København K, Dania
- Hello@meome.dk
- meome.dk
Odpowiada na 43% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fantastisk arbejde og god service
Fantastisk arbejde og god service. Min klipning blev præcis som jeg ville have det ud fra de billeder jeg havde vist. 5 ⭐️‘er til Felix herfra.
Felix var så sød og ikke mindst…
Felix var så sød og ikke mindst virkelig dygtig. Han bliver min nye frisør fra nu af, er så glad for resultatet
Dejlig salon og super dygtige frisører…
Dejlig salon og super dygtige frisører og god service!
Kan varmt anbefales
Utrolig roligt og behageligt sted at være. Jeg blev klippet af Felix, som virkelig har en god fornemmelse for, hvad mit hår har brug for – både i forhold til klipning og pleje. Han er meget imødekommende og får én til at føle sig helt tryg i stolen. Kan varmt anbefales!
Fantastisk service
Fantastisk service og skøn oplevelse. Lisa er super dygtig, imødekommende og rar. Jeg kommer stensikkert igen.
Super kompetent frisør
Super kompetent frisør - venlig og reel. Gjorde sig umage for at jeg som kunden fik det godt!
Jeg kommer igen :)
Altid en fornøjelse med Camilla
Altid en fornøjelse med Camilla!
Hun er utrolig dygtig til sit fag, venlig og snaksalig men uden at ‘det bliver for meget eller anmassende’.
Kan varmt anbefale hende og salonen.
Friendly
Friendly, professional, classy, welcoming warm and in a non-pretentious way. I love this salon!! And despite the color challenges I give them they always do a great job! 💕
Pigerne hos Meomé på Östebrogade er ren…
Pigerne hos Meomé på Östebrogade er ren klasse!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Har aldrig været der før, og jeg kommer klart igen! Sød frisør, lyttede til mine ønsker, kom med egne input og fornem service -kaffe, vand og massage 🥰
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, smukke lokaler, dygtig frisør Lisa og lækkert hår.
Altid super tilfreds! 🩷
Bliver altid klippet hos Marie i Indre By, og jeg går derfra super tilfreds hver gang! Kan varmt anbefale, at man booker en tid.🩷
det er en stor fornøjelse hver evig…
det er en stor fornøjelse hver evig eneste gang at hænge ud med Camilla - man går aldrig galt i byen og er sikker på at blive hørt og set
Elsker MEOMÉ
Elsker MEOMÉ. Fast kunde gennem snart 5 år. Dygtige frisører, rar og uformel stemning, flotte omgivelser.
Mia på Østerbro er da bare en stjerne
Mia på Østerbro er da bare en stjerne. Fik så god behandling og det flotteste hår. Tusind tak!
Rigtig glad for mine babylights! Jeg kommer bestemt tilbage😍
Rigtig rigtig god oplevelse
Rigtig rigtig god oplevelse. Isabella var dygtig og engageret og kan klart anbefale hende og Meome 👌
Høj faglighed og højt humør
Høj faglighed og højt humør!
Virkelig et flot stykke arbejde de leverer!
Byen rareste stemning😍
Meomé er uden tvivl et besøg værd!
Alt fra service niveau til klipning spiller 100%!

Odpowiedź od MEOMÉ
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.