Diskret betaling med mobilen og ingen kontakt med kreditkort så smittekilde er hermed begrænset. Dejligt med rabat på 15%
Har 3 gange brugt de tilbud som menucard slynger ud. Tilbudene har været fuldstændigt vilde og har sparet mange penge på blandt andet solbriller, smykker og elektronik. Har dog oplevet en lidt længer... Zobacz więcej
Idéen er god, enkel og overskuelig. Hvis et medlemskab er gratis, vil medlemstallet være højt, og folkene bag konceptet må derfor have lettere ved at forhandle gode deals hjem. Derfor: Lad ikke en eve... Zobacz więcej
Trekronergade 147C 2. sal, 2500, Valby, Dania
- +45 3131 6464
- kontakt@menucard.dk
- menucard.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fantastisk storby koncept.
MenuCard er et skide smart koncept - hvis man bor i storbyen. Alle os, der ikke bor nogen steder i nærheden af de byer, har faktisk intet gavn af det, hvilket er ret ærgerligt. Jeg kunne sikkert spare mange penge på caféture og så videre, men gør det ikke, da jeg ikke har mulighed for at bruge det i den by jeg bor i - det er pisse ærgerligt, konceptet er jo genialt.
Hjemmesiden er rigtig lækker, og den er nem at finde rundt i. Designet er lækkert, og jeg finder hurtigt de informationer jeg skal bruge.
Rigtig rigtig god idé
Super fint, glæder mig til at tage til en af de restauranter .....
Super lækkert koncept
Det her er så smart. Jeg sparer mange penge ofte når jeg bruger mit MenuCard. Det er let og en god måde at komme ud med sine venner på. Det kan varmt anbefaldes.
God ved studerendes økonomi!
Jeg har brugt dette kort utroligt meget som studerende i Odense. Jeg har sparet rigtig mange penge ved at spise udvalgte restauranter, hvor MenuCard var godtaget. Antallet af restauranter, hvor der er MenuCard-rabat er stigende! Jeg kan varmt anbefale at købe et MenuCard, jeg ved at mine penge hurtigt er tjent ind! En sand befrielse at være i besiddelse af!
Genialt koncept
menucard er et genialt koncept, der gør at folk der lever en mellem klasse økonomi, lige pludselig får mulighed for at spise på måder, som normalt har været for dem der har været lidt heldigere end os andre, jeg bruger det ofte, fordi det jo bare er fedt at være lidt ude at spise. jeg kan kun anbefale at bruge menucard, hvis man ikke er typen der kun vil lave alt sin mad selv. der er alle mulige gode muligheder for en godt/sundt måltid, og det er altid muligt at finde lige det man har lyst til, i det område man er i og man slipper for at skulle smide en halv bondegård for et måltid.
Fantastisk , intet andet!!! :)
Det er jo det bedste at der er så mange tilbud, så unge som mig kan nyde godt af det!! :) Hvis man ikke har et kort vil jeg råde folk til at få fat i et :)
Fedt koncept, tilbud lige ved hånden!
Menucard er et super godt koncept, der gør at man som studerende stadig kan ha det sjovt og nyde godt af byens cafeer osv. uden nødvendigvis at blive ruineret! App'en gør at man hurtigt og nemt kan spotte steder i nærheden hvor man kan få rabat.
Ud og spise!
Jeg synes egentlig konceptet først lød som en typisk reklame for noget der aldrig ville gøre nogen godt med facebook reklamer osv. Men efter at have læst mere lyder det mere og mere som en rigtig god idé. Det giver muligheder for at komme mere ud for færre penge. Håber bare det bliver mere udbredt hurtigt. Dejlig idé :)
Fantastik og vigtig tjeneste på den store restaurant scene her i københavn.
Det første gang jeg fået mit menucard tænkede jeg, nej det skal jeg aldrig bruge, det er for meget arbejde, men jeg har bruget det så meget, det er en fantastisk idé og jeg har sparet så mange penge af bruge kortet. Men ikke bare sparet penge også har jeg fundet mange fantastiske restauranter og spisesteder som jeg har aldrig hørt om. Menucard er bare en virkelig god tjeneste og alle skulle bruge det, fordi det er nemt og fantastiskt at bruge. Jeg er virkelieg glad med det hele og jeg ser til ad bruge det i mange år mere og finde ud flere fantastiske tilbud og spisesteder:)
tak for alt menucard
Super smart!
Jeg fik menucard gratis som en af jeres kampagner, og må indrømme at jeg desværre ikke har brugt det så meget - endnu! Det er jo kun min fejl, da konceptet som helhed er helt fantastisk. Man har mulighed for, som fattig elev, at komme ud og få en god aften i byen som er til at betale. Hjemmesiden er super enkel at finde ud af. Det er fedt at man kan søge på områder, genrer osv. og man kommer måske ud andre steder end de sædvanlige :) Helt klart anbefalelsesværdigt!
Menucard virker!
Et simpelt gebyr, og så er det op til en selv, hvor meget man ønsker at spare (bruge). Det er nemt at finde ud af hvor stederne med rabat er, hvornår rabatterne gælder, og alle de små detaljer. Bagefter er det op til dig selv hvornår du skal aftsed for første gang. Denne tjeneste er en ren fornøjelse
Det virker bare!
Du bliver nød til at have det. For det kan virkelig betale sig! Har fået rabat på 5 måltider bare i sidste uge. Must have!
SUPER DUPER
Jeg synes Menucard er et fedt koncept. Jeg har dog kun brugt mit en gang på letz sushi. Det var skide godt! Men grunden til jeg ikke har brugt det, er at jeg bor i Solrød og der er ikke så mange restauranter i nærheden af mig, som er en del af Menucard. Men jeg synes det er vildt fedt at der er så penge at spare! Jeg vil helt klart anbefale det til mine venner, hvilket jeg egentlig allerede har gjort:) Den eneste ting skulle være, at der skulle ligge flere restauranter uden for Københavnsområdet, men det er nok svært.
Alt i alt, rigtig fedt koncept!!
Fedt, fedt, fedt koncept!
MenuCard er et rigtig godt koncept, som har mange fordele. Jeg har næsten lige fået mit kort, så har ikke fået brugt det så meget, men skal da til at bruge det, når jeg skal på caféer og sådan noget :-)
menucard skiller sig ud
menucard er et skide godt koncept som skiller sig ud! personligt kan jeg virkelig anbefalde at blive medlem. det er fedt at menucard er flere steder i stedet for kun et sted!
please jet vil skid gerne vinde de coldplay billetter, det var meningen at jeg skulle se dem i 09 men kunne hellere ikke skaffe billetter dengang please vil så gerne havde dem! :-D
Fedt koncept
Glimrende koncept men gerne samarbejde med lidt flere restauranter uden for Kbh centrum, dvs. Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro etc.
fantastik
Perfekt koncept og det giver gode input til at prøve nye madstedet.
Look at the MenuCard - look how it shines for you. and me. and us!
MenuCard - fedt koncept! Personligt har jeg fået mit kort gratis fra en af jeres kampagner; superlækker følelse af spare penge med det samme uden først at skulle "tjene kortet ind" so to speak. Dog er rabatterne alligevel så store, at indtjeningen snildt kan gå hurtigt.
Bruger oftest jeres hjemmeside før et cafe-/restaurantbesøg, fordi det simpelthen ikke kan betale sig ikke at gøre det! Derudover er hjemmesiden let at finde rundt på; det er brandsmart med de forskellige søgetjenester - altså, hvor man bor, hvornår man vil spise etc.. Det gør, at man ikke bruger lang tid på at kigge på spisesteder i Vestjylland, hvis man befinder sig i hovedstaden, hvilket er meget lækkert.!
Jeg vil virkelig anbefale Gud og hver en mand (førstnævnte kan vel også spare lidt her og der) at skaffe et MenuCard så hurtigt som muligt.
Dog er der en ting der undrer mig; selve kortet (hvis design er superlækkert) er fuldstændig upersonligt - der er hverken navn eller kundenummer, hvilket er lidt spøjst, da det jo skal være personligt. Derudover er mængden af mails I sender meget voldsomt. Er nået til det punkt, hvor jeg sletter dem med det samme, da den info jeg har brug for sikkert findes på Facebook eller hjemmesiden.
TIl sidst vil jeg lige tilføje, at jeres designs i det hele taget er megalækkert; kortet er, som tidligere nævnt, nice og jeres hjemmeside er let at overskue og bruger nogle fede farver, der giver siden et frisk pust.
Jahuu og tak - jeg skal ud og spare noget mere!
Nemt og ligetil
Det er et super koncept som bare virker, jeg kan god lide at der er mange restauranter, bagere caféer m.m. hvor man bare kan gå ind og stille sig i kø og så få super rabatter
Eneste ulempe er at det kun er udbredt i de stører byer, men det er dog rart at man så får flere penge til shopping når man er i de stører byer.