Heel blij met mijn ring! De service was ontzettend vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht en alles verliep prettig en soepel. Bedankt voor de fijne ervaring en de mooie ring!
Reakcja na opinię
Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! De vintage ring overtrof al mijn verwachtingen, nog mooier dan op de foto’s. Je ziet en voelt dat er met zorg mee is omgegaan. De bestelling werd sup... Zobacz więcej
Ik ben supertevreden met de sieraden van Menina Amsterdam. De kwaliteit is verrassend goed en de ontwerpen zijn subtiel maar toch heel chic — precies wat ik zocht. De bestellingen worden netjes verpa... Zobacz więcej
Een tijd geleden twee ringen besteld om daarvan eentje te kiezen en houden. Beide ringen waren prachtig en in perfecte staat, toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben meer dan tevreden met d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vintage jewellery from around the world begins a new chapter in your hands thanks to Menina Amsterdam. A girls dreams coming true ❤️
In de Wolken 226, 1186 BP , Amstelveen, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mijn ring, is erg mooi,ik ben er erg blij mee,en keurig verzonden, een goede keuze en alles is netjes verzorgd!
Karin

Odpowiedź od Menina Amsterdam
geweldige ring!! hij is prachtig. fijne communicatie en snelle (verzekerde) verzending

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Prachtige unieke sieraden. Super snelle levering en de sieraden komen in een mooi bijpassend doosje. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een eyecatcher!

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Heel vriendelijke service! Ze antwoorden zo goed als onmiddellijk op vragen en berichtjes! Snelle verzending en de ring is zoals op de foto's! Kortom, zeker een aanrader en ben heel erg blij met mijn nieuwe ring!!

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Heel erg goed geholpen met de cadeabon. Had 5ster gegeven als je de mogelijkheid had om zelf het bedrag van de bon kan bepalen naast se standaard aangeboden bedragen.
Voor de rest dik tevreden 😊

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Great gift! I ordered for a friend. Shipping was fast and very nice packed..

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Mooie sieraden. Perfect zoals beschreven. Vlotte levering. Vlotte respons bij contact.

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Had a really lovely time buying from Menina. I preordered, but due to being out of town I had them wait to ship. It shipped out exactly when I asked, and I love my ring. Which is also a perfect fit.

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Een ring gekocht voor mijn dochter, ze is geslaagd.
Ik wilde graag wat voor haar leven meegeven.
En dat is goed gelukt, ze is er super blij mee, zo leuk!
Menina heeft er alles aan gedaan om de ring voor de vakantie hier te hebben, ze belden zelfs nog op.
Super service, helemaal top Menina!

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Mooie hanger in 'gerold goud', was lichter dan ik verwacht had. Er zat wel een licht kleurverschil op de achterkant. Ik kan ermee leven maar hoop dat de kleur niet nog meer afgaat. Dat zou in principe niet mogen als het gerold is. Ik ben ook wel benieuwd naar de leeftijd en van waar de locket komt.

Odpowiedź od Menina Amsterdam
Ik heb me zelf een early 40th birthday present gegeven genaamd Ynes. Wat is ze prachtig, ben helemaal verliefd. Ze is elke cent waard! Ik was nog wel benieuwd naar hoeveel kr. ze is. Maar los daarvan, wat een super snelle service en betrouwbaar. Dankjulliewel ik zal goed voor haar zorgen <3