Memepol o początku wyglądało jak…
Memepol o początku wyglądało jak profesjonalna i noczesna platforma inwestycyjna. Stona była dobrze przygotowana doradcy mili i reuglarnie się kontaktowali przekonując że inwestycja jest bezpieczna i szybko zcznie przynosić zyski. Saldo na koncie faktyznie rosło więc przez dłuższy czas wierzyłem że wszystko działa tak jak obiecywali. Problemy pojawiły się dopiero w momencie gdy spróbowałem wypłacić środki. Najpierw zażądali zapłaty „podatku” później pojawiła się rzekoma weryfikacja AML a n końcu kolejne opłaty połączone ze straszeniem zablokowaniem konta. Jednozceśnie zaczęły się nachalne telefony z różnych numerów w tkórych próbowano wyusić dzse wpłaty. Sparwę zgłosiłem na policję jednak po miesicu otrzymaem decyzję o umorzeniu. Zostałem z tym całkowicie sam bze realenj pomocy. Dopiero na froum poszkodowanych trafiłem na kontakt do Pana Natana. Jżu pierwsza rozmowa pokazała że to specjalista który anprawdę wie jak działać w takich spraach. an Natan pracuje w licencjonowanej kancelari detektywistycznej nanej w całej Polsce – szkolą policję z odzyskiwania krypotwalut i korzystają z narzęid których oragny ścigania nie posiadają. Dzięki ich działaniom udało sęi odzyskać wszystkie środki. Jeżeli ktoś został oszukany przez Memepool nie warto zlekać. Polecam kontakt do Pana Natana: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie poómgł w 100% – wam też może.