Ett bluff-företag rakt igenom. Jag gjorde en större beställning som aldrig kom. Jag mejlade dom och fick snabbt till svar att dom skulle skicka paketet på nytt. Självklart skickade dom inte ut något n... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Problem med paket som aldrig kom, segt svar på mail. Fick som svar att paketet försvann på tullen, en gång fick jag brev hem att paketet inte kommer komma då det blev beslagtaget. Har bytt till Melan... Zobacz więcej
Superbra produkt och fantastisk kundtjänst. Har beställt flera gånger och är alltid lika nöjd med produkten, får en fantastisk bränna som håller länge. När jag beställde på black friday så slarvade po... Zobacz więcej
Idag blev jag så glad när sambon berättade att paketet kommit. Jag är utomlands och ville att han skulle ta med sig när han kommer och möter upp. Leveranstiden tog liite längre än vad som sägs på sida... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Melanotanbutik.com är din leverantör av Melanotan på nätet i Sverige. För frågor eller funderingar om odrar så tveka inte att kontakta oss: MelloSupporten@proton.me
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Rekommenderar varmt denna sida
Rekommenderar varmt denna sida, snabba svar och snabb leverans
Väldigt bra service
Väldigt bra service, svarar snabbt och man får sina produkter 🤩
Har inget att klaga på
Har inget att klaga på. Bara beställt här ifrån och alltid fått sakerna och dom är även väldigt snabba på att svara i kundservicen. Finns så många som säljer dåliga grejer och lurar en men rekommenderar verkligen denna sida!!
Superbra service
Superbra service, känns skönt att ha tillbaka pålitliga försäljare!
Använt mello 2 flera år tidigare och kan varmt rekommendera det!
Ren scam
Ren scam. Kul att mer eller mindre alla recensioner som ger 5/5 i betyg ser likadana ut: "Jag gjorde fel i min betällning, men supporten var jättesnälla bla bla bla"
Bra kundservice och snabb leverans
Har beställt från flera butiker och…
Har beställt från flera butiker och blivit blåst på pengarna. Här fick jag det jag betalat för.
Rekommenderas.
beställde 17 april och ännu inte fått…
beställde 17 april och ännu inte fått mina saker..
påstod dom skickat det men hade dom gjort det så hade de ju kommit fram för längesen!
2 maj fick jag nu mitt paket 🙂👌
Utmärkt kundservice
Utmärkt kundservice! Kan verkligen rekommendera.
Snabbt och trevligt bemötande vid…
Snabbt och trevligt bemötande vid funderingar! Billigt och bra mello
Otrolig kundtjänst
Efter lite problem med betalningen fick jag snabbt svar av mellosupporten.
Seriöst och otroligt hjälpsamt företag, kommer lätt återkomma.
Och så taggad på att få testa!
Varorna kom efter några veckor.
Redigerat inlägg!
Jag har fått mina varor nu faktiskt. Det tog några veckor men de dök upp till slut. Det blev jag glad för då de första butiker bara tar ens pengar och inte skickar varorna.
Så tack för leveransen.
Bra kvalité på Melanotan 2
Bra kvalité på Melanotan 2! Snabba på att leverera och svara på kundtjänst!
Grymt bra produkt och service!
Haft melanotanbutikens mello flera gånger och jag älskar både injektionerna och och nässprayen. Har testat andra märken men med melanotanbutikens mello får jag inget illamående OCH de absolut bästa resultat på kort tid!
Supporten är snabb på att svara och väldigt behjälpliga:)
Kommer absolut fortsätta att köpa mitt mello från er!
Supernöjd!
Jag har köpt både melanotan och slim & trim av melanotanbutiken flera ggr i många år. Sjukt nöjd med både bemötande och produkter.
Finns absolut inget att klaga på. Rekommenderas varmt.
Grym service hos kundtjänst
Grym service hos kundtjänst, svarar inom 1 timme.
Gjorde fel i min beställning, vilket de löste omgående på ett super fint sätt! Kan verkligen rekommendera deras startkit som ger goda resultat inom kort tid.
Jenny
Bra kundservice
Gjorde fel med min beställning och kontaktade kundservice via Mail, fick svar samma dag och de löste allt direkt till min fördel. Har beställt från annan sida en gång innan - där fick jag varken produkt, svar eller pengarna tillbaka. Otroligt värt att handla här då man vet att det går att lita på sidan och med hjälpen från kundservice.
Professionellt
Oerhört snabb återkoppling vid kontakt, trevligt bemötande och professionellt! Rekommenderar varmt!
Seg leverans
Tog ca 2 veckor för leveransen att komma fram, men tillslut så kom den! Var lite skeptisk om det verkligen skulle komma fram med tanke på allt man läst. MEN dom motbevisade kommentarerna.
Väldigt trevlig support också så kudos till det!
Har handlat från denna shop flera…
Har handlat från denna shop flera gånger, har alltid fått prima produkter och lätt att fråga om hjälp om nåt går tokigt vid beställningen, då får man svar direkt av deras kundservice.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.