Jag har varit lojal kund i flera år och är fortsatt mycket nöjd med utbud, kvalitet av produkterna och kontakt. Trygg hantering och säkra produkter. Älskar när det dyker upp rabattkoder på sms! R... Zobacz więcej
Min idiot som swishade 2500 kr för varor till mattiaskomanditbolag . Över två månader sedan och naturligtvis inte fått nåt 😠 och dom är helt omöjliga att nå . Det enda dom svarar på är när man läg... Zobacz więcej
Den 30 April la jag en beställning på 3665kr och har inte sett röken av det. Jag har mailat ett flertal gånger men inte fått något svar överhuvudtaget! Tycker det är helt sanslöst att man betalar h... Zobacz więcej
Jag vill ge dom minus. Beställde i början av maj! För 898kr spårbart JAG HAR INTE FÅTT NÅGOT ÄN!!!…. Det går inte att komma i kontakt med dom!!! Har mejlat för många gånger nu! BEDRÄGERI!! Jag komm... Zobacz więcej
Vi har kvalité och leverans i fokus där vi mottagit väldigt positiv feedback från våra kunder som handlar hos oss. Som kund hos oss får du de absolut bästa produkterna som melanotan och Semaglutid, från den svenska marknaden - till den svenskar marknaden!
Szwecja
- melanotan-proffsen.com
Precis som flertalet andra så har jag…
Precis som flertalet andra så har jag beställt från Betterbodytan och får nu sms av detta blufföretag.
Beställ på egen risk.
Tröttsamma
Fått 2 sms från detta företag. Beställde varor från Betterbodytan i april och ja, inga varor än. Nu stod det i ett av meddelanden att de ber gamla kunder om ursäkt för sen leverans och att varor till alla nu är skickade..Att de bara orkar..Oseriösa människor..Så va försiktiga och beställ inte av dessa..