Enkel og grei bestilling,og en uvanlig rask levering,kun 4 dager fra bestilling innklusiv helg til levering.Kan ikke gjøres bedre.😀😀👍Prisen er halvparten av andre og mye bedre lakk.Takk.
Reakcja na opinię
Den delen jeg fikk passet ikke til min bil, den lignet heller ikke på bildet av delen på deres webside. Ellers gikk det jo fort å få delen, men det var desverre feil del. I dag fikk jeg returmelding,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rask levering. Det var liten informasjon om produktet på nettsiden. Det stod sidemarkeringslys men det var kun bakdel og glass. Ingen innmat som pæreholder og sånn. Men det holdt for meg. Jeg var bare... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Handlet en gang her. Varen min ble satt ned i pris etter mitt kjøp. Jeg sa ifra og jeg fikk tilbudsprisen. Jeg mottok varen uten problemer. Så dette fungerte for meg
Napisane przez firmę
Mekster – for deg som bryr deg om bilen din
Mekster er en komplett nettbutikk for deg som ønsker kvalitetsprodukter til bilen, enten du er entusiast, gjør-det-selv-mekaniker eller bare vil ta godt vare på kjøretøyet ditt. Hos Mekster finner du et bredt og nøye utvalgt sortiment av reservedeler, biltilbehør, bilpleieprodukter, verktøy og motorolje, tilpasset de fleste bilmerker og bilmodeller på markedet.Våre mest populære kategorier
Reservedeler Tilbehør Verktøy Bilpleie OljeMeksters motormagasin – Lesestoff for de som bryr seg om bilen din!
Motor-magasinNapisane przez firmę

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Akkurat fått filterene, positiv så langt men ikke begynt med service på bilene våre.
Gode priser. Lav frakt.
Dere bruker litt lang tid med å få varene ut av lager og over til posten.

Odpowiedź od Mekster.no
Fikk tilsendt feil produkt. Bestilte tennplugger, fikk stikkontakt og adapter for tilhenger. ?????

Odpowiedź od Mekster.no
Bra nettbutikk med gode priser og utvalg.
Delene ble pakket godt inn og levert uten skader.

Odpowiedź od Mekster.no
Pris rask levering og enkelt å finne produktet😁👍

Odpowiedź od Mekster.no
Bra priser på deler av god kvalitet og merke.

Odpowiedź od Mekster.no
Rask levering - Flott produkt - Detaljert bruksanvisning for en jobb man fint tar selv hjemme

Odpowiedź od Mekster.no
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.