In dit zielige verhaal getrapt en op tijd geannuleerd. Zij hielden eerst vol dat zij dat pas later ontvangen hebben. De rotzooi uit China wel ontvangen natuurlijk (kun je op eigen kosten retourneren)... Zobacz więcej
Meijer Juweliers
Zobacz, co mówią recenzenci
AI gegenereerde afbeeldingen, zielig verhaaltje over overleden man in de advertentie maar op de site staat dat mevrouw en meneer meijer genoodzaakt zijn de kiet te sluiten. "Alleen vandaag nog mogelij... Zobacz więcej
Wees heel voorzichtig. Wordt geadverteerd als 18k maar je krijgt stainless steel in zakjes. Geen doosjes of wat dan ook. Je pakketje komt uit China en de hele situatie is vreemd. Geen klantenservice e... Zobacz więcej
Ik dacht een prachtige mooie ketting besteld te hebben met bijpassende oorbellen voor mijn dochter! Nu ben ik erachter dat ik opgelicht ben!!! Zo verschrikkelijk dat mensen een zielig verhaal ophang... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Niet bestellen aub
Niet bestellen aub, wat ik kreeg komt uit china goedkope spullen , had ik eerder de reviews moet lezen.
TRAP ER ER NIET IN!
TRAP ER ER NIET IN!
Dit bedrijf bestaat niet in Amsterdam. Het is volledig nep en de spullen komen uit China.
Op de website zie je een ouder echtpaar maar je ziet duidelijk dat het een foto met AI gemaakt is.
Een zielig verhaal dat ze gaan sluiten is pure onzin!
Oplichting en nep
Opichting en een nepsite met een zielig verhaal. Gelukkig kwam ik eerst hier kijken
Gelukkig kwam ik hier eerst de reviews …
Gelukkig kwam ik hier eerst de reviews lezen, ik was bijna 200€ aan te bestellen. Hartelijk bedankt truspilot 🙏🙏🙏
Scam scam scam trap er niet in mensen...
LET OP FRAUDE
LET OP FRAUDE. Winkel bestaat niet, berichten op o.a. facebook over gedwongen sluiting zijn oplichting. Meld dit aub bij facebook als fraude zodra u een advertentie ziet!
SCAM
Niks gekocht, het is heel duidelijk dat het is een nep site met AI fotos die sponsored een neppe sentimentele post op facebook, om mensen binnen te krijgen. Ik weet het niet hoe de person die hier betrokken is, is niet van de politie gehouden.
PAS OP - Oplichters
Zeer gehaaid met een erg pro uitziende website en een naam die meer gebruikt wordt als juwelier. Helaas geen bezoek adres en geen telefoonnummer en een auto-reply mail als je ze een vraag stelt.
Nul sterren
Nul sterren, dit is dezelfde "aanbieding" als edelsmid Verhagen.Pure oplichting. Je krijgt inderdaad goedkope plastic rommel uit China, geen geld terug en op emails wordt niet gereageerd.
Uitnodiging voor een review: vergeet het maar. Ik kocht voor €72 de ring en armbandjes. 1 armbandje al kapot uit het plastic zakje met Chinese opdruk, zou goud zijn. Aanbieding na aanvraag om retour te sturen: u kunt retour sturen op eigen kosten ( kapotte artikelen zouden zij betalen volgens het retour beleid) geen reactie als je daar naar vraagt. Wel: als blijk van goede wil mag u het houden en krijgt u 20% van uw geld terug. Ik voel me stom dat ik niet eerst de reviews heb gekeken ( die er niet eens zijn!). Facebook: u mag dit niet op uw site zetten!
Oplichting!
Oplichting!! Na 2 week wachten kreeg ik mijn pakketje met "18 karaat goud". Het kwam uit Frankrijk, in een plastic zakje met chinese tekst, duidelijk plastik rommel van Ali Express of vergelijkbaars. Zo dom dat ik hier ingetrapt ben....
Lees je eerst altijd goed in!
Mensen met alle respect!
Maar ga eerst een site is goed bekijken voordat we tot een aankoop gaan.
De site is gewoon online, maar dat ze gaan sluiten dat herhaalt zich elke keer met de tijd, kijk hoe nep de foto is van de man en vrouw.
En kijk naar de prijzen, iedereen weet toch dat je voor deze prijzen geen kwaliteit sieraden kunt kopen? Het is een schande dat dit allemaal kan dat ben ik met iedereen eens.
Maar we zijn ook behoorlijk naïef om hier in te trappen.
Website is direct na bestelling offline…
Website is direct na bestelling offline gehaald, overige reviews bevestigden toen mijn vermoeden van oplichting.
Tot mijn verbazing heb ik de bestelde producten wel gekregen. De echtheid hiervan valt wel te betwisten.
Ook is de afzender niet uit amsterdam zoals de website beschreef, maar uit frankrijk.
NEP,PRUL
NEP, Kon pakket niet volgen, geen reactie op mail
Heel laat pakketje toch ontvangen, echt PRUL, zijn het woord sieraden niet waard. TEMU heeft mooiere en voor veel minder geld. Nu twee keer een retourformulier aangevraagd.
Deze site is nep
Deze site is nep. Ik heb de link doorgestuurd naar safeonweb in België.
Dit bedrijf is fake
Dit bedrijf is fake! Er is geen geldige KVK inschrijving. Dit domein is kort geleden geregistreerd. Het email adres word niet gelezen! Bestel hier dus niks! De website ziet er professioneel uit maar het is echt oplichting!
Scam Meijer Juweliers AI website
Scam Meijer Juweliers - AI Website
Ik kwam via Facebook Meijer Juweliers tegen. Doen net alsof ze opheffingsuitverkoop hebben maar winkel bestaat helemaal niet. Bij het zoeken naar een artikel in Google kwam ik dezelfde site tegen in UK Birmingham, daar heet de zogenaamde eigenaresse geen Yvonne maar Eileen.
Webshop NL Meijer Juweliers
Webshop UK C'est La Vie Birmingham
NUL STERREN
NUL STERREN: dit is een scam, bestaat niet. Doen alsof hun zaak toe gaat na 54 jaar om dan al hun producten te “verkopen” aan een lager prijs. Je krijgt geen artikelen gestuurd, maar bent wel je geld kwijt. NIET BESTELLEN EN NIET INTRAPPEN
Spijt blijkt oplichting
Nu lees ik vanmorgen deze review en had al besteld voor 117 euro heb ze ook al 2 keer gemaild geen antwoord meer geld kwijt zoals ik dus nu hier lees . Wilde aangifte doen bij de politie en gaat dus niet omdat de politie zegt niets mis met de website je krijgt je spullen via dropshiping nou ben klaar mee denk niet dat ik iets ga krijgen en dat ik me 117 euro kwijt ben door geven bij de politie gaat dus ook niet dus gewoon niet bestelen. Ik heb ook gemaild voor anuleren maar duidelijk geen antwoord ben er mooi in getrapt dom om niet eerst review te lezen
NEP/OPLICHTING
NEP. De advertenties worden op elk social media platform weergegeven, maar trap er niet in.
Doświadczenie Trustpilot