Zeer snelle verzending! Dit is mijn tweede bestelling. Twee jaar geleden een PRS SE CE naar tevredenheid gekocht. Deze keer een PRS Silver Sky SE met dezelfde positieve ervaring. Bovendien was de l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vol lof voor mijn aankoop bij Muziek Meibergen. Mooi assortiment aan producten, prettig en snel bestellen via de website én concurrerende prijzen. Ik ben zeer prettig te woord gestaan (mail en telefon... Zobacz więcej
Ik bestelde via de webshop twee artikelen. Ik ontving een mail ter bevestiging met een hele onvriendelijke toon: "Uiteraard is deze regeling geheel wettelijk en u hoeft ons niet te vertellen dat het... Zobacz więcej
Nadat ik via email informatie had gevraagd is er vrijwel direct telefonisch contact met mij opgenomen en zijn mijn vragen over een te plaatsen bestelling van een keyboard de Korg pa5x61 musikant door... Zobacz więcej
Aankoop gedaan van een Mackie Pro FX 10…
Aankoop gedaan van een Mackie Pro FX 10 mengpaneel. Kreeg een betaalverzoek per email binnen, was ik even vergeten ivm de Kerstsferen en werkte niet meer. Heb bericht achtergelaten en kort daarop gebeld door mr. Meibergen die advies gaf om het via bank te betalen. Zo gezegd zo gedaan en alsnog dezelfde dag gereed voor verzending gemaakt. Heel fijn! Product is geleverd via DPD en prima ontvangen. Het mengpaneel is fantastisch!
kreeg precies wat ik besteld had
kreeg precies wat ik besteld had, voor gunstige prijs.
Communicatie was snel en correct.
Goede prijs, snel bezorgd
In het weekend besteld in de webshop en de volgende dinsdag bezorgd, voor dik 200 euro minder dan elders. Een tevreden klant!
Goede prijs en snel bezorgd.
Op zaterdag 28 december 2024 heb ik (tegen een scherpe prijs) een prachtige Gretsch gitaar gekocht, nooit verwacht dat hij rond de feestdagen zo snel bezorgd zou worden. Een zeer goede ervaring dus!
Ik zou liever 0 sterren geven...
Ik zou liever 0 sterren geven...
Een keyboard besteld bij Meibergen, maar kreeg tot 2 keer toe een niet werkende betaallink van ze toegestuurd. Toen ik wederom per mail vroeg om een werkende betaallink, kreeg ik een mail terug met de mededeling:
"Heb uw bestelling helaas moeten annuleren. Ik kan u niet leveren."
De winkel is telefonisch niet te bereiken en speelt een bandje af waarop te horen is dat ze niet opnemen omdat ze te druk zijn met de online verkoop.
Nou, dat is in ieder geval geen online verkoop aan mij, want ik kan mijn aankoop niet betalen. Dit kost me nu al een paar dagen en veel irritatie.
Wat een schimmige winkel is dit. Ik betaal liever 70 Euro meer bij een betrouwbare winkel.
Betrouwbaar, goedkoop en producten direct uit voorraad leverbaar
Snelle reactie op mijn email. Product direct uit voorraad leverbaar. Goed en eerlijk advies. Daarnaast ook nog de goedkoopste !
Zoom H4N pro
Net voor kerst de Zoom H4N pro besteld. Deze werd nog op tijd voor kerst geleverd. Superblij met de supperlage prijs en de goede levering.
Line6 POD Express bass
Heb hier een Line6 POD Express bass gekocht tegen een goede prijs en snelle levering. Goede communicatie, Prima !
Elke keer een prima ervaring gehad!
Een aantal malen instrumenten bij Meibergen gekocht en het is elke keer een uitstekende ervaring geweest. De heer Meibergen reageert supersnel via de e-mail, en het contact was altijd erg prettig. Hij doet veel meer voor je dan ik ooit bij andere muziekhandelaars heb meegemaakt. En instrumenten worden goed afgesteld en gestemd geleverd. Een echte aanrader.
Inmiddels twee aankopen gedaan bij…
Inmiddels twee aankopen gedaan bij Meibergen muziek. Eerste keer een Line 6 Helix en tweede keer een Fender versterker. Beide keren netjes geholpen. producten waren snel verzonden en zijn goed verpakt aangekomen. Prijs is nog net iets scherper als de grote muziekzaken. Wat mij betreft een aanbeveling waardig ik kom er zeker weer terug.
Mooi spul en een aardige vent
Heb een DSL head bij hem gekocht. Aardige vent. Snel geholpen. Goede prijzen. Pakketje was ook de dag zelf nog verzonden.
Goede afhandeling bij defekt pedaal
Nadat ik eerder al oa een Marshall versterker en wat pedaaltjes gekocht had was mijn trio band creator na een jaar defekt. Via Meibergen is deze opgehaald door digitech. Toen na 2 weken Meibergen zelf bij mij informeerde naar de status, en ik vertelde nog niets te hebben vernomen heeft Meibergen zelf op eigen initiatief een nieuwe opgestuurd.
Dus een goede service! Ben er blij mee.
Beste prijs voor nieuwe artikelen
Ik was al een tijdje op zoek naar een PRS MT 15 buizenversterker en bijbehorende cabinet speaker. Bij Meibergen heb ik beide kunnen bestellen tegen een prijs waar de Duitse concullega's niet aan kunnen tippen!
Korg Opsix
Een Korg Opsix gekocht voor een superlage prijs. Ongelooflijk bijna. Geld gestort en alles in keurige staat ontvangen. Super !
Prima service, prima prijs…
December 2024 een gitaar versterker gekocht, goede prijs, goede service, vriendelijk geholpen. Ga er zeker nog eens naar toe. Martin bedankt! Arent
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, omdat ik toch in de buurt was ook nog even in de winkel gekeken. Nette ontvangst en even gezellig gekletst. De winkel is gericht op Online Verkoop zoals de meeste grote muziekzaken van tegenwoordig.
Vlotte en propere transactie
Had vlak voor kerst een Sterling by Music Man besteld bij. Niet evident tussen de feestdagen maar is proper en fijn afgesteld een paar dagen later tot (zelfs!) in België geraakt. Aanrader!
Goede prijs en snelle reactie
Nieuwe Fender Jazz bass gekocht bij Meibergen. Werd snel gereageerd op mailcontact en kon nergens goedkoper vinden. Al met al een positieve ervaring.
Zonder aankoop back home / nooit meer hierheen.
Met de intentie tot aanschaf van gear t.w.v. zo'n 2000 euro en een goed humeur contact opgenomen met Meibergen. De prijs leek netjes maar ik werd zodanig slecht behandeld dat ik het prijsverschil van zo'n €60.- met een andere winkel liever voor mijn rekening neem dan dat ik ook maar één cent naar die Meibergen breng. Hij gaf ook nog aan multimiljonair te zijn en niet zo wakker ligt van wat hij wel of niet verkoopt.
Ik heb zojuist met verbazing (èn nu dus ook met herkenning) de 1* recensies gelezen. Ongelooflijk dit.
bijzonder ook om te zien dat een 'klant' die zelf Meibergen heet, wèl een positieve ervaring heeft...
Bedankt, voor mij nooit meer. Ik betaal liever die 60 euro (op dit totaalbedrag) méér bij een winkel waar ze me graag zien komen.
Lachen in Almelo
Wat een idiote ervaring daar in Almelo. Dacht naar muziekwinkel Meibergen te gaan voor interesse in een nylon gitaar. Bij de ingang staat dat de winkel open is, maar dat blijkt niet het geval. Alles potdicht. Er staan allemaal vreemde teksten vol argwaan op de deur, zoals “Hallo ik wil helemaal niks en kom uw tijd verdoen” of “ik heb geen cent te makken, maar kom me wat vervelen”. Dacht eerst nog dat dat hoorde bij de unieke Almelose humor, maar ze bleken bloedserieus. De winkel was dicht en bleef dicht. Wel stond er telefoonnummer bij. Gebeld en kreeg een bandje met de boodschap ‘wij nemen niet op, want zijn veel re druk met online verkoop’. Ik ben toen maar afgedropen, benzinegeld en parkeergeld lichter. Wat een minachting van je klant. Dat was weer een heel bijzondere ervaring in muziekwinkelland. Bespaar je de rit!
Aanvullend op mijn review was ik nieuwsgierig naar waar die 5 sterren vandaan komen. Als je ze goed leest, hebben veel reviews dezelfde zinsopbouw, woordgebruik en timbre. In combinatie met een aantal met dezelfde afzender, incl ‘het neefje’ van Meibergen zelf, vermoed ik wel waar deze ‘geweldige serviceverlening’ vandaan komt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.