Zeer snelle verzending! Dit is mijn tweede bestelling. Twee jaar geleden een PRS SE CE naar tevredenheid gekocht. Deze keer een PRS Silver Sky SE met dezelfde positieve ervaring. Bovendien was de l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vol lof voor mijn aankoop bij Muziek Meibergen. Mooi assortiment aan producten, prettig en snel bestellen via de website én concurrerende prijzen. Ik ben zeer prettig te woord gestaan (mail en telefon... Zobacz więcej
Ik bestelde via de webshop twee artikelen. Ik ontving een mail ter bevestiging met een hele onvriendelijke toon: "Uiteraard is deze regeling geheel wettelijk en u hoeft ons niet te vertellen dat het... Zobacz więcej
Nadat ik via email informatie had gevraagd is er vrijwel direct telefonisch contact met mij opgenomen en zijn mijn vragen over een te plaatsen bestelling van een keyboard de Korg pa5x61 musikant door... Zobacz więcej
Fijne on-line winkel
Kende deze zaak eigenlijk helemaal niet maar nu 3x hier iets online besteld; altijd nieuwste spullen en altijd hele prettige prijs, vaak goedkoopste zoals FRFR108 van Headrush. Goed verpakt, geen gedoe. Ook geen eindeloos gespam over korting op trompetten of castagnetten, zodra ze je e-mail adres hebben. Dus als ik wat zoek, kijk ik nu ook in Almelo.
Erg tevreden met mijn aankoop
Ik heb een mooie Telecaster gekocht bij muziekwinkel Meibergen. Eerst via de mail een vraag gesteld en werd snel beantwoord. Het contact en de service in de winkel was erg goed. Op een humoristische en ook “kritische” manier wordt je goed geïnformeerd over, in mijn geval, diverse gitaren. De koop was snel geregeld. De gitaar speelt geweldig en was al goed afgesteld.
De keuze aan (mooie en goede) gitaren en versterkers is erg ruim.
Goede deal, goede winkel
Aan mijn vraag om het product zo snel mogelijk te versturen heeft Muziek Meibergen helemaal voldaan! Goede communicatie, vriendelijk en efficiënt. Product is 100%. Voor een scherpe prijs. Kortom, ik kan deze winkel van harte aanbevelen.
Uitstekende en correcte service, topper
Uitstekende en correcte service. Zodra de betaling in orde was, kreeg ik een tracking nummer en kon ik de levering opvolgen. Je moet een beetje door de directe en aparte communicatie heenkijken, maar daarachter staat een correcte, vlotte organisatie met zeer snelle responstijd, aan een erg scherpe prijs!! Aanrader!’
Top zaak
Nadat ik eerst wat vragen had over een Yamaha psr sx700 en nadat ik snel antwoord had gekregen ben ik tot aankoop overgegaan. Keyboard was zeer scherp geprijsd en er zat een NL gebruiksaanwijzing bij. Hij werd snel geleverd. Mijn eerste ervaring met deze zaak is helemaal top. Dikke tien.
Fa. Meibergen is de goedkoopste
Fa. Meibergen is de goedkoopste. Ik ken Martin, de eigenaar, al jaren. Ik koop veel van mijn muziek instrumenten bij hem. Moet vaak lachen om zijn scherpe humoristische uitdrukkingen. Hij garandeert een snelle levering en prima service, hij maakt waar wat beloofd is, gewoon de goedkoopste, en verder geen poespas.
Snelle levering en scherp geprijsd
Snelle levering en scherp geprijsd! Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Top product
Top product! Met 1 dag geleverd zoals ik had verwacht. Heel erg blij mee! Top service
Zeer tevreden
Nadat ik vorig jaar een Marshall JVM top had besteld had ik onlangs weer een bestelling geplaatst bij Meibergen. Goede prijzen, snelle levering ondanks een klein misverstand door de pakketbezorger maar zelfs daarvoor werd ik nog na gebeld door de heer Meibergen. Prima service en korte lijnen.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop…
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij muziekwinkel Meibergen, je denkt, komt dit goed en het kwam goed.
Bestelling geplaatst en betaald kreeg daarna gelijk bericht dat het product zou worden verzonden.
Via Track en trace kon ik de bestelling volgen, drie dagen later had ik het bestelde in huis. Belangrijk aspect, honderd euro goedkoper dan anderen
Geweldig geholpen bij deze zaak
Geweldig geholpen bij deze zaak. Ik ben helemaal vanuit Nijmegen gereden. Ik kreeg ruim de tijd en werd goed geholpen. Na gezellig een bakje koffie te hebben gedronken terwijl mijn nieuwe Fender Vintera 50s werd afgesteld nog een koffer en kabel gekocht. Erg gemoedelijk allemaal en mannen met verstand. Meer zaken in Nederland zouden moeten zijn zoals Meibergen.
Voor gitaren voor een goed prijs en kennis, zeker langsgaan!
Aanschaf Yamaha keyboard
Kort geleden heb ik bij Muziek Meibergen een fantastisch keyboard aangeschaft. Voor een scherpe prijs en prima service. Ik was niet direct in de gelegenheid om te kopen maar het keyboard is keurig gereserveerd en geleverd voor de scherpe prijs.
En voor mij is het duidelijk; voor scherpe internetprijzen hoef ik ook geen deluxe winkel maar ben dan tevreden met service en vakmanschap.
Ik hou ervan: betrouwbaar, vlotte levering, prima prijs
Ik kende Meibergen voorheen niet, maar was op zoek naar een bepaald pedaal en Meibergen was absoluut de aanbieder met de beste prijs. Als multi-instrumentalist bestel ik nogal eens wat zaken online, vanuit binnen- en buitenland. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n goede service heb ervaren. Zeer netjes alles afgehandeld, snelle levering (dat is bij andere aanbieders nog wel eens een dingetje). Supergoeie keus dus, en vanaf nu hou ik Meibergen in de gasten als ik weer eens iets nodig heb. Ik hou er van: betrouwbaar, vlot, prima prijs.
Meerdere aankopen gedaan, top!
Meerdere aankopen gedaan, altijd hele fijne ervaring gehad! Persoonlijke service
Een unieke ervaring bij Meibergen
Na een bezoek aan de zeer goed gesorteerde winkel van Meibergen in Almelo heb ik een uitstekende indruk van de vele modellen en uitvoeringen van de Fender Precision Bass gekregen.
De gewenste kleur combinatie was helaas niet op voorraad en deze heb ik enkele dagen na het bezoek online bij Meibergen besteld. Na een paar dagen is de bas binnen en kan ik deze in de winkel ophalen. De bas is geheel op onvolkomenheden door de eigenaar gecontroleerd alvorens deze aan mij is overhandigd. Bovendien krijg ik een perfect advies over de gewenste accessoires. Top!
Fijn contact, goede service en bovenal hele mooie prijzen. Ik bel hier graag nog eens aan voor een volgende aankoop. Absolute aanrader!
Onze ervaring met Muziek Meibergen…
Onze ervaring met Muziek Meibergen Almelo is 100% goed.
Nadat wij aanvankelijk een installatie ( HK polar 12) in de webshop hadden besteld hebben we toch op het laatste moment besloten om de winkel te bezoeken. Na binnenkomst hartelijk ontvangen en uitgebreid de installatie kunnen testen, hierbij werd zelfs een microfoon van onze keuze uit de verpakking gehaald voor de test. De eigenaar is al iets op leeftijd maar qua kennis up to date. Een goede en degelijke zaak waar wij in de toekomst zeker nog eens langs zullen gaan. Zangeres Anita Berends woonachtig Bellingwolde/ Groningen
Nieuwe Electrische Gitaar online…
Nieuwe Electrische Gitaar online aangeschaft voor een zeer goede prijs.
Deze werd zeer snel verstuurd en is (uitstekend verpakt) goed aangekomen.
Zeker aan te raden!
Ik heb deze week een gitaar van het merk Cort via de website van Meibergen aangeschaft. Vergeleken met andere webshops was dit voor een top prijs! Het contact via de mail verliep goed en ik kreeg snel antwoord op mijn vraag. Het pakket werd snel bezorgd en goed ingepakt geleverd. De gitaar ziet er erg goed uit. Ik ben er erg tevreden mee en raad Meibergen zeker weten aan!
Goed geprijsd en komen keurig alle…
Goed geprijsd en komen keurig alle afspraken na.
Gewoon een topzaak!
Al diverse instrumenten bij Meibergen gekocht. Altijd tot volle tevredenheid! De prijzen zijn zeer concurrerend: de voorwaarde dat retour niet mogelijk is, spreekt mij aan. Zo weet je dat je altijd een nieuw instrument koopt en niet eentje die iemand anders eerst heeft uitgeprobeerd en teruggestuurd. Vragen bij Meibergen worden vlot en vriendelijk beantwoord. Ik zie geen reden om minder dan 5 sterren te geven!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.