Krásně čisté zuby
Nevěřila jsem, že tahle bezdrátová ústní sprcha bude mít takový vliv na čistotu mých zubů. Krásně se lesknou.
Jedná hvězda dolu,protože kurýr nepřijel včas,jinak pilka řeže dobre

Odpowiedź od Megapanda
Aku vrtačka je naprostá nezbytnost pro každého kutila. Nechápu jak jsem mohl žít bez ní. Konečně jde vše od ruky.

Odpowiedź od Megapanda
Pilka koupena pro rodice na zahradu, konecne se jednou stihne zazimovani vcas a bez reci o bolavych zadech.

Odpowiedź od Megapanda
Krásná a hlavně funkční bruska na nehty. Super vychytávka na cesty nebo prostě jen tak do kabelky. Je taková líbivá, má moc povedený design. Budu určitě kupovat jako dárek pro kamarádky.

Odpowiedź od Megapanda
Jsem často na cestách, takže jsem potřebovala silnou powerbanku. Nabije telefon i sluchátka za pár minut. Super věcička.

Odpowiedź od Megapanda
Pro bráchu jsem koupil AKU pilku, protože pořád lítá po zahradě a stará se o stromy atd. Tahle pilka mu ušetří spousta času a námahy.

Odpowiedź od Megapanda
Už jsem starší a tak nemám moc síly na používání klasických zahradních nůžek. Kamarádka mi doporučila aku zahradní nůžky a nemůžu si je vynachválit.

Odpowiedź od Megapanda
Nesnáším když mám špinavé auto, takže s aku vapkou myju auto skoro každý den a pořád mě to baví.

Odpowiedź od Megapanda
Potřeboval jsem mít jistotu, že nenadýchám za volantem, takže tenhle tester je super vychytávka.

Odpowiedź od Megapanda
Moc jsem si od mopu neslibovala, ale velmi snadno se sním vytírá a krásně zajede do všech rohů a koutů.