Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Deze app is eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen of zelf iets te organiseren. Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhou... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Erg goed geprogrammeerde en logisch opgezette app maar om bijna €100 te vragen voor 6 maanden Premium lid, is gewoon voor de meeste mensen veel te duur. Ik heb veel profielen bekeken en slechts een... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Leuke ontmoetingsapp voor mensen die met elkaar activiteiten willen doen zoals samen wandelen, samen eten, cafébezoek, naar een optreden gaan of zelfs naar een dansfeest. De leden bepalen zelf wat de... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 3 z 5

Mooie site maar veel te duur

Ik heb veel profielen bekeken en slechts een heel klein aantal is hier betalend lid, niet zo vreemd met zulke hoge prijzen. Er zijn zat veel goedkopere alternatieve sites voor het sluiten van vriendschappen zoals Soos.nl of Maxmeetingpoint, okay die zijn minder mooi qua opzet maar uiteindelijk gaat het toch om het zo goedkoop mogelijk leggen van contacten met gelijkgestemden.

14 marca 2026

Warm bad

Voor t eerst ingeschreven voor een activiteit bij Meet5. Wijnproeverij Gronsveld. Sowieso een heerlijke middag/avond door informatieve gastheer en heerlijke wijntjes, maar ook omdat ik als nieuweling direct opgenomen werd in de groep.Veel gelachen :)

8 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Opzeggen lukt niet, toch rekening te betalen

Een vriendin van mij had een account had gemaakt en netjes betaald in 2024. Zij wilde haar account niet continueren, maar het opzeggen bleek lastig. In 2025 via de app verwijderd geen reactie van Meet5. Wel een rekening gekregen, weer mail gestuurd dat er was opgezegd, ze kreeg geen antwoord. Het derde jaar 2026 werd de contributie zomaar van haar bank gehaald. Dit heeft ze gestorneerd, nu toch een mail gekregen dat ze 2026 alsnog moet betalen en haar abbonement voor 2027 is gestopt. Dat is weer 135 euro voor niets te betalen, ze maakt al vanaf 2024 geen gebruik meer van de dienst. Niet netjes

10 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Onveilig beleid: bewijs van cyberpesten genegeerd en financiële schade

ik schrijf deze review omdat ik zeer teleurgesteld ben in de manier waarop Meet 5 omgaat met meldingen van wangedrag en de veiligheid van hun leden.

Ondanks dat ik zwart-op-wit bewijs (screenshots) heb aangeleverd van cyberpesten en belaging door een groep andere gebruikers, is mijn bewijslast volledig genegeerd. In plaats van de daders aan te pakken, werd ik als slachtoffer aan de kant gezet met onterechte beschuldigingen. Men bood me een ''tweede kans'' aan, wat de omgekeerde wereld is als je zelf de dupe bent van een lastercampagne.

Daarnaast is de service op de volgend zwaar ondermaats:
1.trage reactietijd: Bij ernstige zaken zoals belaging mag je verwachten dat een platform direct ingrijpt. De reactie was echter veel te traag.
2.Financiele schade: Door hun eenzijdige en onjuist besluit ben ik tussen de 100 en 150 euro kwijt aan reeds betaalde activiteiten, bovenop de kosten van mijn Premuim lidmaatschap. Er wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor deze schade.
3.Slachtofferrol: Het platform kiets ervoor om daders te geloven en negeert de feiten die door het slachtoffer worden aangedragen.

Ik raad anderen af om hier een Premium-lidmaatschap af te sluiten. Je bent niet beschemrd tegen wangedrag en bij conflicten trekt het platform de handen er vanaf, ook als je bewijs hebt.

28 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Meine Erfahrung ist sehr positiv.

Meine Erfahrung ist sehr positiv.
Bei meinem Treffen habe ich Leute aus meiner Heimat kennen lerne dürfen.
Wenn ale treffen so sind finde ich diese Plattform eine Tolle Möglichkeit Leute mit gleicher Gesinnung zusammen zu bringen.

25 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Hele leuke app om verschillende mensen te leren kennen

Dit is echt een heel leuk concept, mensen leren kennen op basis van gezamelijke interesses. Geen datingapp, maar gewoon nieuwe mensen leren kennen. Laagdrempelig en veel variatie in activiteiten en mensen. Hoop dat de leeftijd nog iets omlaag gaat. Ik heb een aantal activiteiten gedaan waarbij is met 42 jaar de jongste ben. Premium abonnement mag wat naar beneden.

14 lutego 2026

Eerste kennismaking met meet5

Onlangs lid geworden en meteen ingeschreven voor film kijken hier in het dorp. Daarna met de groep nog wat gedronken. Was erg leuk!
Heel toegankelijk allemaal en heb meteen voor meerdere uitjes ingeschreven.

12 lutego 2026

Vriendschappen maken.

Meet 5 leuke club voor mensen te ontmoeten vriendschappen te sluiten. Veel activiteiten waar je een keuze uit kan maken.
Je krijgt een warm welkom en geven het gevoel wat leuk je hoort erbij.

7 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Superleuk initiatief om nieuwe mensen te ontmoeten

Superleuk initiatief om nieuwe mensen, vrienden of soms zelfs nieuwe liefdes te vinden! Hoewel dat laatste niet het hoofddoel is. Het doel van Meet5 is nieuwe mensen leren kennen tijdens verschillende activiteiten; en dat kan erg leuk uitpakken. Meet5 biedt de mogelijkheid om zelf aktiviteiten te organiseren in jouw gebied; disco avonden, wandelingen in verschillende gebieden, singles avonden, karaoke, etc , ik was sceptisch maar nu enthousiast! Probeer het eens! Nee heb je, ja kan je krijgen

5 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej