Medisonic Shockwave Klinik Recenzje 645

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

God og kompetent behandling. - Ingen ventetid. Man kunne tydelig mærke at chokbølgerne tog fat de steder jeg har problemer i ryggen. Min bevægelighed var betydelig bedre efter behandlingen.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Døjer med kronisk dårlig nakke og skulder blade gennem rigtig mange år. Stivhed og smerter. Har fået/prøvet alt hvad man kan af behandlinger. Nu tog jeg chancen og ville prøve Shockwave, hold nu op en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super effektivt! Har haft skuldersmerter i mange år efter en gammel sportsskade. Har prøvet mange andre behandlinger, men kun shockwave har givet en reel, mærkbar og positiv effekt. Kan varmt anbefale... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg henvendte mig pga. nakke- og skulderproblemer. Jeg fik behandling de nævnte steder. Jeg kunne godt have tænkt mig at behandlingen startede på et lavt blus istedet for et for mig for højt niveau.... Zobacz więcej

1. Gminny ośrodek zdrowia
  2. Klinika leczenia bólu
  3. Klinika specjalistyczna

Napisane przez firmę

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fandt Medisonic Shockwave på facebook

Fandt Medisonic Shockwave på facebook, skrev til dem kl.02,00 og de ringet mig op 6 timer senere og fik første behandling 8 timer efter jeg hadet skrevet til dem. og jeg kan mærke en forskel, efter bare 1 behandling mod en frossen skulder som jeg har døjet med i 1,4 år. imødekommende, professionelle rådgivning og super service, kan varmt anbefale dem.

3 lutego 2026

Er blevet positivt overrasket

Er blevet positivt overrasket, jeg kunne mærke forbedringer i min skulder under behandlingen. Det færdige resultat er ikke nået til endnu. God og professionel service fra Cecilie, som giver sig tid til behandlingen.

2 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Cecilie er en virkelig dygtig behandler

Cecilie, hos Medisonic Shockwave Klinik i Måløv, er en virkelig dygtig behandler. Jeg bemærkede hendes professionelle grundighed og tekniske viden og hendes holistiske perspektiv på menesket. Jeg kan varmt anbefale hende til smertelindring - og jeg ser frem til min næste behandling!

28 stycznia 2026

Grundig behandling hver gang

Grundig behandling hver gang, og efter 3. besøg begynder det at virke, så behandleren havde tid til at undersøge om resten af nakken, ryggen, og den anden skulder også havde behov for behandling.

30 stycznia 2026

Extreme God Service

Extreme God Service
Fantastisk, dygtig, imødekommende, professionelle rådgivning og service.
Igår har jeg været til behandling af fødderne anden gange, hos Medisonic Shockwave Klinik i Ballerup. Jeres behandler er så hjælpsom og hun er meget professionel på sine områder. Fantastisk, dygtig, imødekommende, professionelle service.
Hun udfører sit arbejde 100% og alt var så perfekt. Når hun forklarer tingene er det nemt at forstå hvad hun mener.
Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer uden held, men dette er noget særlig meget specielt.
Med venlig hilsen Enikö Simon

30 stycznia 2026

En anden tilgang.

Jeg blev taget venligt imod. Der var tid til min fortælling om hvorfor, jeg var kommet. Det er godt med en “followup” mail, der fortæller noget om hvad man kan forvente. Jeg kender intet til metoden, men for mig giver det god mening, at shockwaves kan aktivere celler der har været fastlåst.

29 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

En god klink med et smil

En god klinik og blivet modtaget smilende og serviceminded sundhedspersonale. Behandling har gjort at jeg kan leve mit liv og passe på min arbejdet smertefrit. Varmt anbefale

29 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Kontaktede Medisonic efter et…

Kontaktede Medisonic efter et reklameopslag på Facebook, blev allerede kontaktet samme dag og fik booket en tid i deres klinik i Ballerup. God information omkring behandling mv. har gået med kroniske smerter igennem mange år og allerede efter første behandling, har jeg kunne slappe mere af end jeg har kunnet i meget lang tid, behandlingen er ikke behagelig, men absolut med virkning, så ser frem til hvor det bærer hen for mig. Behandler meget sød og meget forstående mv., har med mit smerteforløb prøvet lidt af hvert, så dejligt, allerede at kunne mærke forskel efter første behandling.

26 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg ringede af nysgerrighed for at se…

Jeg ringede af nysgerrighed for at se om det var noget de kunne gøre noget ved da jeg har gået med lændesmerter et par år også kaldet facetleds syndrom. Fik hurtigt en tid til samtale og behandling og kunne mærke forskel ved den første behandling og har bestilt igen.ps sød og venlig betjening og vejledning.mvh Tom

23 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

En god oplevelse hos Medisonic…

En god oplevelse hos Medisonic Shockwave Klinik

Kom til Medisonic shockwave klinikken i Ballerup, med smerter i begge knæ.
Fine lokaler og man føler sig velkommen. Ingen ventetid, god service.
Behandlingen foregik på en fin og rolig måde, hvor der blev forklaret hvad der skulle foregå og hvad man kunne forvente. Fantastisk god oplevelse, venlige og meget informative.
Kan varmt anbefales.

21 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg er kommet af med min svangfods…

Jeg er kommet af med min svangfods betændelse. Det tog ellers næsten et år, men da jeg startede med behandling hos Medisonic forsvandt det efter ca 5 behandlinger.

Nu har jeg fået tennis albue i begge arme. Fik prøvet shockwave 4 gange hos en fysioterapeut, som jeg fik igennem min sundheds sikring. Desværre konstaterede jeg hurtigt at det bestemt ikke var samme moderne maskine som hos medisonic, ej heller at man fik nogen lang behandling.

Vil hellere betale det ekstra det koster, for noget der virker. Har fået 2 behandlinger nu på albuerne, og specielt dagen efter er der en god forbedring. Håber og tror på at det også hjælper på mine albuer efter X antal behandlinger.

21 stycznia 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej