God og kompetent behandling. - Ingen ventetid. Man kunne tydelig mærke at chokbølgerne tog fat de steder jeg har problemer i ryggen. Min bevægelighed var betydelig bedre efter behandlingen.... Zobacz więcej
Super effektivt! Har haft skuldersmerter i mange år efter en gammel sportsskade. Har prøvet mange andre behandlinger, men kun shockwave har givet en reel, mærkbar og positiv effekt. Kan varmt anbefale... Zobacz więcej
Døjer med kronisk dårlig nakke og skulder blade gennem rigtig mange år. Stivhed og smerter. Har fået/prøvet alt hvad man kan af behandlinger. Nu tog jeg chancen og ville prøve Shockwave, hold nu op en... Zobacz więcej
Har haft 6 behandlinger, de sidste 3 hos Dario på Østerbro. Han er yderst professionel og undersøger en grundigt før behandling. Jeg kan desværre kun give 3 stjerner idet jeg ikke har fået den store e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld
Østerhøj Bygade 123A, 2750, Ballerup, Dania
- info@medisonic.dk
- medisonic.dk
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Har netop fået min første behandling
Har netop fået min første behandling. Jeg var meget imponeret over gennemførslen, der var hyggelig og professionel, samt effekten, der faktisk er mærkbar her dagen efter. Jeg skal helt sikkert afsted igen.
Det har virkelig hjulpet mig af med…
Det har virkelig hjulpet mig af med mange smerter. Jeg har en haglunds hæl.
Men har også haft 15 behandlinger
Virkelig positiv oplevelse 😀
1) Fik tid dagen efter henvendelse 👍
2) Blev mødt af meget venlige Cecilie 👍
3) Behandlingen “ramte plet”, lige hvor “skaderne” er 👍
4) Her dagen efter behandling kan jeg mærke forskel 👍
Så jeres tilbud på Facebook
Så jeres tilbud på Facebook, efterfølgende fik jeg en rigtig god samtale, med en meget venlig dame på jeres klinik på Østerbro, fik en tid samt rigtig god forklaring på hvordan jeg skulle komme til klinik mm. Fik en god behandling, samt en ny tid.
SUperbehandling - der hjælper
Booking og information er supergodt fra firmaets side, og når man er til behandling, er der en rigtig god tilpasning til skaden og dét, der skal arbejdes med. Superprofessionelt og meget virkningsfuldt.
Smerter under skulderbladene.
Jeg har gået med smerter i ryggen, under skulderbladene i fem år, og har prøvet alle behandlinger under solen.
Dette er første gang jeg nogensinde er gået fra en behandling smertefri, og har følt en forskel. Jeg er SÅ taknemmelig for at jeg fik Shockwave anbefalet af en veninde!
Smerter i knæ reduceret væsentligt og…
Smerter i knæ reduceret væsentligt og er overbevist om, at efter næste behandling helt væk
god effekt af behandling hver gang
Tydeligt forskel
Tydeligt forskel, fra jeg kom til jeg rejste mig fra briksen.
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at komme på Medisonic Shockwave Klinikken. Personalet er søde, meget behagelige og altid smilende og imødekommende.
Jeg var i starten temmelig kritisk over for behandlingen og havde ikke store forventninger til effekten. På grund af mine langvarige smerter i skulder og nakke så jeg det som en sidste mulighed for blot at opnå en smule lindring.
Det viste sig dog, at behandlingen er overraskende effektiv. Allerede efter anden behandling oplevede jeg en mærkbar forbedring, og efter fire behandlinger er jeg i dag næsten smertefri.
Jeg går nu til vedligeholdelse cirka hver 2.–3. uge. Samtidig er jeg startet i behandling for lændesmerter, som efter 2–3 behandlinger også er tydeligt aftagende.
Opfølgning på skuldrene har reelt ikke været nødvendig, men personalet er meget fleksible og lader mig selv bestemme, hvor der behandles inden for den bookede tid. Nogle gange er fokus udelukkende på lænden, andre gange også på skuldre, nakke, ryg, arme og bryst.
Selve behandlingen er ikke decideret smertefuld, men kan føles lidt som et tryk på en nerve i et led – altså let ubehagelig. Intensiteten kan dog justeres individuelt af personalet efter ens smertetærskel. Ubehaget er primært i de inflammerede områder.
Jeg vælger personligt at køre med høj intensitet, da jeg oplever, at det giver bedst effekt – og som man siger: det må godt gøre lidt ondt, før det bliver godt. Sammenlignet med f.eks. sportsmassage er ubehaget dog væsentligt mindre.
De lover meget!
Bestiller tid hos en sød og meget selvsikker dame, der starter med at sige jeg skal klappe mig selv på skulderen for at have ringet. Hun er meget overbevisende og siger hun er i stand til at se på knæet hvad der er galt. Jeg bestiller ! Ankommer til klinikken på Nørre Voldgade. Et meget rodet og ikke særlig imødekommende sted. Men tænker “det er jo ikke det det kommer an på” ! Venter 15 min og beslutter at jeg går om 5! (Havde fået fri fra arbejde og havde skyndt mig) Da jeg endelig kommer ind 17 min efter min tid - er rummet så lille og ildelugtende fra forrige patient - at jeg beslutter mig til at gå!
Jeg kom ikke ind den selvsikre dame - som jeg jo var blevet overbevist om - men til en ung mand …
Nu i behandling hos fys med laser og shockwawe.
Jeg har haft ondt i knæ og hofte gennem…
Jeg har haft ondt i knæ og hofte gennem flere år og søgte derfor hjælp. Jeg er utrolig glad for den hjælp jeg får. Jeg føler mig tryg og Hanne lytter på mig og hendes store viden, omsorg og behandling gør, at jeg har tillid og tror på det bliver bedre - hvilket jeg også mærker. Alt det hun siger som kan være årsag, giver så god mening. Så jeg får også råd til hvad jeg ikke skal gøre og hvad jeg skal gøre mere af. Jeg kan varmt anbefale Medisonic.
Jeg har modtaget min første behandling…
Jeg har modtaget min første behandling hos klinikken i Lyngby, det var hurtigt at komme til og Benjamin var yderst imødekommende og god til at forklare hvad behandlingen gik ud på. Nu håber jeg bare, at jeg kan slipper af med mine fodsmerter.
Jeg kan varmt anbefale denne klinik
Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Det, der gør forskellen, er deres helhedsorienterede tilgang; de fokuserer ikke kun på det smertende punkt, men behandler også de omkringliggende områder. Efter blot tre behandlinger med shockwave har jeg fået det markant bedre i både lænd og hofter, og jeg er nu i stand til at gå lange ture igen.
Det virker ….
Som altid er vi rigtig glade for at sende vores søn til Mediasonic i Ballerup. Super kompetente og søde.
Det hjælpe både mine knæ og hofte.
God oplevelse
Det gjorde ondt, men jeg kunne mærke en klar forandring og skal helt klart have flere behandlinger
I was meet with very good and kind…
I was meet with very good and kind energi that made me feel very safe and welcoming .
Meget god oplevelse!
Jeg fik behandling igår i Lyngby og sidder tilbage 24timer senere med en rigtig god fornemmelse. Jeg har, nu jeg skriver denne anmeldelse, nærmest ingen smerter, det er for godt til at være sandt. Jeg havde inden gårdagens behandling konstante smerter i mit højre knæ. Jeg er så spændt på at følge udviklingen. Jeg er ihverfald meget positiv indtil videre.
Bh Hancy Anba
Har døjet med en dårlig skulder i…
Har døjet med en dårlig skulder i næsten et år.
Har fået blokader, uden det har hjulpet særligt meget.
Har fået 2 behandlinger med Shockwave og mærker markant fremgang.
Fantastiske medarbejdere, der er gode til at forklare hvad de gør og hvad man kan forvente.
Ser frem til næste behandling
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.