Gebruik de HHC olie extra sterk nu al langer dan 2 maanden tegen pijnklachten en hierdoor ook moeite met slapen. Vanaf de eerste dag al gelijk vermindering van de klachten binnen 2 uur na het nemen va... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
*Verbluffend resultaat als pijnstiller/demper bij heftige gewrichtspijn en zenuwpijnaanvallen. * kramp, tintelen en diepe zenuwpijn door dit middel veel beter te verdragen * meer controle ove... Zobacz więcej
De hcc druppels werken echt pijnstillend... zelfs naar de wc gaan gaat nu makkelijker! (Mijn lijf zat zo vol morfine en oxicodon dat dat niet makkelijk ging en danjzij de hcc kan ik nu een beetje bij... Zobacz więcej
Bestel en gebruik al een tijdje de olie van Mediolie. Kan niet anders zeggen snelle en prima service. Contact ook goed en duidelijk. Product ca. binnen 2 a 3 dagen binnen. Gebruik het voor pijn nav... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij helpen mensen aan kwalitatieve en veilige producten. Wij zijn gespecialiseerd in CBD en HHC olie. Al onze producten zijn door een extern laboratorium getest en hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij de productie van ons assortiment worden geen pesticiden of chemische stoffen gebruikt. Alles is puur natuur voor de beste resultaat!
Dane kontaktowe
Holandia
- info@mediolie.nl
- mediolie.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Altijd goede olie
Altijd goede olie. Ideaal als je angstig bent of als je maar niet kan slapen. Klein beetje is al genoeg.
Dankzij jullie slaap ik weer redelijk.
Al meerdere keren bestelling geplaatst
Al meerdere keren bestelling geplaatst. Kwaliteit voor een goede prijs. Snel verstuurd. Ben echt heel tevreden.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Snelle levering. Slaap eindelijk weer door gedurende de nacht met hhc gummies
Erg blij dat het nu beter geregeld is…
Erg blij dat het nu beter geregeld is met de betaling . Ik vond het daarvoor een gedoe....
Beste site voor mediolie
Heel veel keuze, echt goede kwaliteit en netjes verpakt.
Ik zou deze site iedereen aanraden, en zijn meer van dit soort sites maar deze is echt de beste...
Goede consistente kwaliteit
Goede consistente kwaliteit. Altijd goed verpakt. En tegenwoordig ook snel verzonden. Ook handig dat je met Ideal kan betalen. Dik tevreden met dit bedrijf!
Ik krijg snel!
Mooie producten van uitstekende kwaliteit
Mooie producten van uitstekende kwaliteit, groot assortiment en snelle levering.
Goede service en snelle levering.
Goede ondersteuning
Goede ondersteuning, advies en uitleg over gang van zaken en producten.
Duidelijke video.
Last van slaap problemen. Nu niet meer!
Ik heb last van slaap klachten. Kan moeilijk in slaap vallen. Ik raad sit voor iedereen aan die hier last van heeft. 1 tot 2 druppels en ik sliep 10 uur lang. En werd fris wakker. Top product
Rust
Een heel klein beetje geeft alle cellen in mijn lichaam een grote rust. Heerlijk.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.