Skulle bruge et billigt armbåndsur. Bestilte lørdag, fik responsmail straks. Mandag blev uret sendt (fik infomail) og tirsdag modtog jeg det. Fragt er ikke gratis, men er yderst rimelig, da MeDesigns... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Udmærket sted at handle. Man får hvad man bestiller, dog nogle dage forsinket, taget i betragtning af der står 1-2 dages levering. Her gik der samlet set 6 dage fra bestilling til levering. Det skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte et iPad Mini cover til min datter. Pakken blev sendt den efterfølgende dag, men pakken blev desværre væk hos Post Danmark. Skrev til kundeservice og fik svar med det samme, og fik besked på,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde købt et ur til min datter, men desværre levede det ikke op til mine forventninger, og da jeg bor i samme by som firmaet har adresse, gik jeg ned med det. Efter lidt snakken frem og ti... Zobacz więcej
www.medesigns.dk Super service og levering fra dag til dag. Billig fragt og billige varer. Altid god og effektiv rådgivning angående vores varer. Her finder du stort udvalg af Frække kostumer, korsetter, corsager, lingeri, undertøj til damer, silikone ure, ure til damer, børneure, Hår extensions, tasker, sølvsmykker, modesmykker, iPhone covers, iPad covers, dameure, armbåndsure, etc.
Postbox 10, 3050 , Humlebæk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Havde varerne 2 dage efter bestilling. Så det var ok. Den ene af iPad covers, som jeg fik derfra lignede dog at den havde været brugt. :-(

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Fint produkt, god og overensstemmende feedback og hurtig forsendelse.

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Havde jeg vidst kvaliteten og udseendet var så "uprofessionelt" havde jeg aldrig køb tmin vare - som desværre var en julegave der - Kunne have fundet det i et Kina loppemarked til langt under en tredjedel af prisen :-( Dog er kundeservicen fin - men lidt påtrængende at ringe i stedet for at besvare mails... Desuden tager de 30 kr i fragt selvom man på kuverten kunne se at deres porto kun udgjorde 15 kr - Hmmm ...

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Jeg vil klart anbefale MeDesigns.dk. De holder hvad de lover! Og det kan vi lide!!

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Rigtig hurtig levering, lever op til forventningerne. Dog ikke fantastisk kvalitet.

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Jeg har her fået en meget god og personlig betjening som er meget vigitg for mig.
Alt har fungeret perfekt
og så glæder jeg mig til at høre fra den glade modtager, at uret fortsætter med at gå...

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Jeg bestilt og fik varen uden nogen problemer

Odpowiedź od MeDesigns.dk
min oplevelse var helt igennem god, let at bestille, god information under forsendelse vedr. hvor langt forsendelsen var og hvornår pakken ville blive leveret.
Stort smil på læben og glædelig jul.

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Har netop købt 3 ure, som blev ekspederet lynhurtigt og det var fin service at blive orienteret hele tiden om, hvor varerne var i forløbet. Priserne var også konkurrencedygtige. Vil helt sikkert ikke tøve med at anbefale virksomheden.

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Der er ikke så meget mere at sige end at det bare virker

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Jeg fik min varer rigtig hurtigt, så jeg har kun positive kommentar til denne virksomhed.

Odpowiedź od MeDesigns.dk
alt var ok bøde lev.og varen sø det kan jeg anbefale til andre

Odpowiedź od MeDesigns.dk
jeg kan varmt anbefale at handle ved MeDesigns. dk. Jeg bor i Grønland, har handlet i webbutikken flere gange. Det er en god hjemmeside, den trækker selv momsen fra, varene kommer hurtigt, der er gode tilbud, kort sagt alt fungerer 200%
Mvh.
Michael

Odpowiedź od MeDesigns.dk
Meget tilfreds og glad for den gode service. Fik tilsendt et ur, der ikke gik. Men straks efter reklamationen fik jeg tilsendt et nyt ur uden yderligere omkostninger eller diskussion. Det er god service og et firma, man kan stole på. VH Mia.
Fantastiske priser og en overskuelig hjemmeside, meget hurtig Express levering
Er absolut anbefales værdig