McDonalds Aarup kan ikke anbefales… i hvert ikke som McDrive. Du får med stor sandsynlighed ikke det, du har bestilt, is vil være smeltet og støjniveauet fra fnisende og grinende personale, der ha... Zobacz więcej
Jeg vil give Macdonals på i storegade 0 stjerner ikke fordi pasonalet er flink men de burde gå mere op i vaske deres hænder ordentlig efter man være ude lave nr 2, hvordan ved jeg det jo jeg er held... Zobacz więcej
Var på MacDonaldsi Skive. Hvor vi bestilte en kaffe og 2 burgere to go. Vi benyttede samtidig toiletterrne hvor der intet papir var. Vi fik vesked om at ordren var klar og vi tog burgerrne men kunne g... Zobacz więcej
McDonald’s Silkeborgvej i Herning - helt ærlig! Læs nu jeres ordrer ordentligt og lever, hvad der bliver bestilt! Det er ok at glemme en bestilt vare en enkel gang, men det behøver ikke at ske hver an... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Sørgeligt viborg
Igen igen igen i viborg.
Det er åbentbart umuligt at give det rigtige mad med.
Vi handler ellers aldrig her. Men min søn som fylder 6 idag ville bare have mad her fra. Men det fik de så ødelagt.
Tænker det er sidste gang der købes her.
Manglede mad
Kom hjem fra Drive-in i McDonald’s Risskov, og manglede en omgang nuggets. Det er desværre ikke første gang, og det høje tempo og kø ved drive-in’en inviterer ikke til at man tjekker sin mad. Det er jeg nok nødt til at gøre næste gang.
Æv vi hentede mad i Randers (Paderup)…
Æv vi hentede mad i Randers (Paderup) men desværre manglede der noget af vores mad, som er købt og betalt 😒 ÆV
IKAST McDonald 3 gange i træk mangler…
IKAST McDonald 3 gange i træk mangler der mad i bestilling, utrolig dårlig service. Man ringer ind og så for besked på om man kan komme igen og hente den manglende, jamen køre da lige 15min hver vej igen igen.
Hold da op hvor er maden på Nørreport…
Hold da op hvor er maden på Nørreport afd. Dog blevet dårlig slatne pomfritterne var slatne burgeren kold og kedelig sodavanden uden brus.. Øv kommer ikke der igen
Får så godt nok nye pomfritter
Kommer nogen gange om året på mc Donald…
Kommer nogen gange om året på mc Donald i Grenå og altid er der så højt musik at man er i tvivl om det er er spisested eller et diskotek. Man skal stå og råbe til medarbejderen og er nød til at bede dem skrue ned for musikken og det er ulideligt at indtage sin fast food der
Kold burger og kolde pomfritter
Kold burger og kolde pomfritter - så er bunden vidst nået på Mac D i gentofte
carl er fed plus i har dårlige
Carl er allerede for fed!!! plus i har dårlige servietter.
McDonald Jyllingevej
McDonald Jyllingevej.
Elendig mad, man skulle selv bede om varme fries, udover det var burgerne helt kolde, og der render to rundt, uden uniformer på, og med løst hår.. og som ovenikøbet går og tørre hænder i deres eget tøj, og rør ved maden bagefter.
håber der bliver taget hånd om dette.
Elsker bare deres cheeseburger
Vi bestilte 2 sur sød sovs
Vi bestilte 2 sur sød sovs, en baberque sovs og en pommes frittes dressing, til vores pommes frittes og nuggets. Dog var ingen af delene med. Derudover var maden kold, da den kom frem, selvom vi tog imod den ved døren. Vi forsøgt at kontakte McDonald’s i rosengårdscenteret afskildige gange, dog uden svar...
Ubrugelig service
Det skulle endelig en anmeldelse uden…
Det skulle endelig en anmeldelse uden nogen stjerner for i kan ikke finde ud af at overholde jeres åbningstider som det står på jeres hjemmeside ansæt folk som kan passe jeres åbningstider eller ændre dem
Frederiksværks McDonald’s
Frederiksværk McDonald’s
1: de glemmer mine nuggets så vi kører tilbage og venter på at få nogen da de slet ikke var blevet lavet.
2: så smagte deres sodavand er vand ;))
3: kæft det dårligt
De har ikke åbent
McDonalds Ikast.
McDonalds Ikast.
Holdt i kø i 10-15 minutter, først siger hun at hun kommer og tager i mod min bestilling, og så 5 minutter inden lukketid siger hun at hun ikke kunne tage imod min bestilling alligevel. Og sidst jeg var der skulle jeg betale fuld pris for 3 forskellige menuer, men de gad ikke at lave pommes til dem.
Vildt dårlig service! Fraråder alle tager på den i Ikast, så hellere tag til Herning!
Det er mig en gåde at man kan finde på…
Det er mig en gåde at man kan finde på og sælge en Homestyle burger til 57 kr. som Ihverfald har lagt meget lang tid. Alt i burgeren var uspiseligt og ufattelig tør.
Meget dårlig oplevelse. 🤮
Altid god service
Dårlig hygiejne
Corona eller ej så skal hygiejne standarden på et spisested bare være i orden! Vi så under vores besøg ikke skyggen af nogen som havde noget ansvar for rengøring i restauranten. Der var flere skift ved flere af bordene uden at der én eneste gang blev tørret som meget som ét bord af! Heller ikke de elektroniske tavler som alle gæster bruger blev rengjort ( hvorfor kan man overhovedet bruge dem i denne tid?!) Synes det er disrespekt over for gæster og de erhvervsdrivende derude som gør et kæmpe hygiejnemæssigt arbejde for at vi kan åbne Danmark helt op igen. Fik ikke kontakt med personale om denne sag, da der var lang kø til kassen. Er meget undrende over at en stor kæde som McDonalds ikke har styr på hygiejne og ansvar for gæsterne.
Det er nok mere slik end mad
Det er nok mere slik end mad, men man ved, hvad man får. Jeg synes, at det er ret godt. Lidt underligt at billederne med maden er så store, når maden man modtager er så lille.