Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Zobacz więcej
McDonald's
McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Zobacz więcej
Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Zobacz więcej
Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da f... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.
Jorie Boulevard 2915, 60523, Oak Brook, Stany Zjednoczone
- mcdonald.dk
Jeg var i stor nød af noget lækkert…
Jeg var i stor nød af noget lækkert McDonald’s men da jeg desværre ikke kunne finde Jyllingevej på WOLT så jeg tog beslutningen om at foretage et opkald og spurgte hvorfor den ikke var på WOLT da jeg blev mødt af en meget provokerende dreng som sagde QUOTE on QUOTE “det ved jeg sku ik” hvorefter der blev lagt på og de har ikke besvaret mine opkald siden. DET FINDER JEG DYBT UACCEPTABELT OG MEGET UCHARMERENDE AT JEG IKKE BLIVER MØDT AT EN SØD CUSTOMERSERVICE MEN ISTEDET EN L0RTEUNGE DER IKKE HAR RESPEKT FOR DE ÆLDRE OG BERUSEDE.
Endnu engang er vores mad lunken
Endnu engang er vores mad lunken, flere af tingene er ikke med og forkerte kan de godt sende. Begge mcdonald's i randers kan ikke finde ud af noget som helst og de ansatte fatter ingenting. De kan ikke finde ud af læse en simpel bestilling.
STØRRE AMATØR FIRMA SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER, SIDSTE GANG JEG BESTILLER FRA DEM...😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Undkyld men hvor pokker er chokolade…
Undkyld men hvor pokker er chokolade frappé blevet af?? Simpelthen så ærgerligt at fjerne den. Og i stedet for sætte en Cocio frappé på menuen der smager af næsten intet. Ærgerligt!
MCDONALD'S FREDERIKSVÆRK :(
MCDONALD'S FREDERIKSVÆRK :(
Får jeg stort set kun lunken eller kold mad og det betaler jeg en formue for?!
Tænk der er forskel på hvor man køber sin McDonald's - feks. er den i Frederikssund varm og frisklavet :)
Havde bestilt en mellem sodavand på…
Havde bestilt en mellem sodavand på appen. Hvor efter min bestilling ikke gik igennem. Selvom jeg havde betalt, gik op og klaget over det. Men damen bag i kassen sagde det var min egen skyld, og de ikke havde fået nogle ordrer. HOLBÆK MCD
Mc D Holbæk
Bestilte en big tasty uden løg. Da jeg fik min burger var der løg i. Det er hvad det er. Ventede 10 min. Da jeg rykkede for min burger, fik jeg besked på at den var på vej, men der stod 3 unger gutter, ved mad stationen, der stod og gloede på hinanden. Fik så endelig min burger, nu uden bacon og bollen var ikke ristet. Osten var bare klasket i og lå kun i halvdelen af burgeren. Grunden til 2 stjerner, beror på sød betjening ved kassen.
Jeres bestillingssystem stinker man…
Jeres bestillingssystem stinker man køre fast i menuerne og strander utilsigtet og når man endelig har brugt mere rid end nødvendigt skal man trykke mindst 5 gange for at få lov tin at betale 😡
Det var en god oplevelser ved Esbjerg…
Det var en god oplevelser ved Esbjerg på Storgade. Alt smagte godt også indbydende ud dejligt..
Så kan lige så godt tage Burger King….
Så kan man lige så godt tage Burger King….. med de nye pomfritter som Mc D, har fået som er smattet, og bløde …. Føj føj
Helt ærlig bliver denne om MD
Helt ærlig bliver denne om MD
At musikken er så høj, er langt fra i orden, for mig er det ikke et #Diskotek, men et sted man burde spise sin #kolde mad i ro, ja har ikke tal på de gange jeg har bedt om nogle pommes der er #varme, kolde og slatten er de som regel.
Mit sidste ophold, forlod jeg MD, uden at spise op pga. Musikken styrke, næppe nogle der lytter. Nej MD, jeg kommer ikke igen til MD simpelthen for meget #støj.
Dato ikke sikker men først på ugen.
McD Korsør
McD Korsør.
Jeg købte en cheeseburger, som var helt iorden. Efter at have spist zen, holdt jeg på deres parkeringsplads, og talte i telefon, mens min lille bomuldshund løb rundt på en græsplæne ved siden af bilen.
Så kom der en medarbejder ud imod mig. Jeg var sikker på at han ville pointere et eller andet med en løs hund.
Men istedet kom han han og snakkede, og spurgte til hunden, og spurgte ind til, om den måtte få godbidder, og efter et ja hertil gik han ind og hentede en kop godbidder. Med ordene "Jeg elsker hunde" gav han mig dem, og fik ind igen.
Det var simpelthen så fin en oplevelse. Og må betegnes som en +1oplevelse.
Jeg fik ikke navnet på pågældende, men han fortjener ihvertfald en kæmpe klap på skulderen.
McDonalds i Viby
McDonalds i Viby, har ikke helt styr på det. Bestiller mad til take away. Kommer ud i bilen og vil lige tjekke at alt er der. Kan se der mangler en burger. Går ind igen og venter i mere end 10 min. Da jeg kom hjem var den burger den eneste der var varm. Pomfritter var så kolde og bløde at de var ikke værd at spise. Har skrevet til kundeservice samt Laura i Viby. Men der sker intet!! Har før prøvet at få forkert før i en anden afd, men der kom en sms med en rabat kode. Det kunne de andre lære af..........
Simpelthen for svagt, meget langtfra godt.
Take away md Overlund Viborg
1 stk. mc crispy de luxe kold meget kold og ikke i lomme fuldstændig uspiselig i en bil uden at spilde.
1 stk. Homestyle Whiskeysauce heller ikke varmet dog lunken men ikke noget der ligner varm Jeg kunne lige så godt have fået en kop med whiskeysauce den smagte kun af chili og lidt whiskey resten af burgeren smagte ikke af noget eller saucen overdøvede smagen totalt bollen var klæg og uristet.
resten af boksen sundae smagte som den plejer. nugget smagte af godt brugt fritureolie crispy chiken ok. sodavand ok. købt kl 17:21:19
Her dagen efter kl 1126 har jeg været på toielet mellem 5 og 8 gange med meget dårlig mave, det er sidste gang jeg går på MD.
Handlede i mcd
Hurtig reaktion fra MCd. i stilling efter manglende udleverede varer.
Sindssygt
En kollega og jeg bestilte til afhentning i drive-in, hver sin ordre og blev bedt om at køre igennem drive-in 2 gange. Vanvittigt udynamisk og medarbejderne var i øvrigt flabede og hoverende.
McDonald’s Frederiksværk drive in
McDonald’s Frederiksværk drive in: Ham der tog imod ordre var fuldkommen ukoncentreret .Bestilte 3 Hamburgers og 1 Big Tasty menu uden ost.Fik 3 Hamburgers , og 2 ubestemmelige Hamburgers uden noget i andet end en mini bøf. Slatne usle pomme fritter.Måtte gentage ordren flere gange , og alligevel forkert.Har betalt over pris ifht hvad vi fik. Vi var kørt da vi fandt ud af det, og orkede ikke at køre tilbage- men sidste gang vi tager derhen!!
Dårlig og mangelfuld
Dårlig oplevelse bestiller take away til 3 personer. Ingen kø venter 10 minutter, en burger iskold. Mangler 1 af 3 pomfritter. Får 0 ud af 5 saucer
CAR på mc i køb
CAR på mc i køb, i Middelfart, i Odense, og i Århus og alle stederne kunne de ikke blænde en skide frappe. Fik kold mad, eller det forkerte. Deres kvalitet er faldet for meget nu, så tager aldrig på en igen
Chili med ild i
Chili med ild i
Hold da op, et frygteligt produkt, det er Chili Klaus i din burger på den mest ubehagelige og madspild s måde. Køber aldrig sådan et brev igen.🌶️🌶️🌶️🌶️🍟🍟
Slagelse
Jeg var på jeres restaurant igår, min søn med autisme for væltet sine nuggets på gulvet, det opdager en sød medarbejer og vi får en nye omgang nuggets uden beregning ❤️ senere da vi skulle hjem vil jeg rydde op på gulvet efter os, der kommer der igen en sød medarbejde og siger det behøver jeg ikke at gøre det skal hun nok klare og smut så henter hun kost og fejebakke.