Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Zobacz więcej
McDonald's
McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Zobacz więcej
Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Zobacz więcej
Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da f... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.
Jorie Boulevard 2915, 60523, Oak Brook, Stany Zjednoczone
- mcdonald.dk
MCD Bruuns galleri
MCD Bruuns galleri, bestilte 6 cheese burgeren, men fik kun 5, det opdages først, når jeg sad i toget.
MCD i skylder mig 15 kr.
Really bad service and REALLY slow.
Mcdonalds in Copenhagen Central Station is the worst place I have been to. Dirty all over place and The floors and tables are sticky. Time was 12.57 PM. When I complaint after waiting 15 mins for 2 happy meals a girl with blond hair and a white shirt came out from behind the counter telling me I could go in there myself and make my own food!?!
Roskilde DK - verdens mest usle ejere
den måde medarbejderne og kunder behandles på den Restaurant i har i Roskilde (Denmark) Ringstedgade 76, er simpelthen ikke værd at kalde en McD mere. Gennem mange år, har denne Franchise været ledelsesmæssigt en skændsel.
Jeg er så ked af man ikke kan finde ordentlige produkter her længere.
Der var en medarbejder ansvarlig for produktion, og en medarbejder for at udlevere og tage både drive in og personlige kasse, og det var ikke ok.
Den pågældende person gjorde en ellers formidabel indsats - men det er ikke nok, at være 1 medarbejder til at håndtere ; 8 biler i kø, og 6 personlige ordrer (bl.a. min - som var en sølle cheeseburger og en Chipotle chicken burger.) jeg ventede 20 min, og så at alle omkring mig ventede lige så længe.
Jeg så mine burgere være klar, men de lå så længe (fordi den stakkels kvinde, ikke havde mulighed for, at være hverken hurtigere, eller mere kompetent end hun var - men hun var alene!!!.)
Dem der ejer denne afd. er ikke værdige. og forsømmer MCDonalds ry og fortjener ikke at eje en restaurant, eller have medarbejdere. De er så dårlige til at gøre deres mindste.
Kærlige hilsener
Frederik Lassen
4000 Roskilde
JEG FIK EN EDDERKOP MED I MIN MAD
JEG FIK EN EDDERKOP MED I MIN MAD (mcdonalds silkeborg) det var jeg f a n d m e ikke begejsteret for for føj hvor var det ikke lækkert
McDonalds Lygten KBH NV
Har været på McDonalds i går på Lygten i KBH NV..
Mødte jeg en sælger som var ret så ligeglad med at sælge!
Eftersom det er mange år siden jeg har været på en McD, måtte jeg naturligvis spørge indtil diverse menuer, og da jeg som en ret stor mand (på alle leder og kanter) spørger om jeg kan blive mæt af en (stor) menu - Som jeg så købte, bestod denne af 2 stk "coin offers", hvilket ikke engang en 12årig kan blive mæt af, samt en stor cola og pommes frites..
Så føler jeg mig faktisk så ekstremt skuffet, at jeg aldrig vil besøge stedet igen!
Tænk at sælgeren ikke engang gad at sælge mig noget som som var en mand værdigt, eller med andre ord, hun kunne vel oplyse at der er menuer med større burgere end en skide coinoffer burger til en markedsværdi på højest 4 kr...
Gud hvor er jeg skuffet, jeg føler mig virkelig snydt!
- Nok om det, var JEG sælger hos jer, så ville jeg oplyse kunderne bedre, så de fik dét, som de reelt ønsker, istedet for at sælge en form for "børne menu" til grandvoksne mænd, hvor det eneste store på menuen er colaen!.
Forkerte ting i burgerne.
Forkerte ting i burgerne.
Men jeg gik op og sagde hvad der var sket. Så fik jeg 2 nye meget hurtigt så 4 stjerner. Hvis langsomt, 3 stjerner
Hvidløgs dressing
Da jeg købte hvidløgs dressing fik jeg mandemælk istedet.
FÅ NU EN MCTUBØRG PÅ MENUEN!!!!!!!
McDonalds i Viby Jylland er totalt…
McDonalds i Viby Jylland er totalt uduelig. De glemmer konstant ting og de bytter rundt på en stor og lille menu. Så lige så snart man kommer hjem, har man fået en lille menu og ikke stor. Det er sket gentagende gange det her....
Mc D i Maribo…
Som en del andre, har vi også fået en latterligt parkeringsbøde for at besøge deres restaurant i Maribo…hvor de har latterligt dårlig skiltning…så pas på derude, i skal stoppe maden i halsen, og komme afsted i en fart… Ikke noget med at børnene kan lege for længe eller spise i deres tempo.. for så kan I lige smide 900kr oveni jeres dyre elendige måltid.
Mc Donald’s Randersvej
Mc Donald’s Randersvej, Århus.
De glemmer konsekvent at pakke hele ordren. Enten mangler dips, drikkevarer, pommes. Og det er HVER gang!
Lav lidt sundere mad ellers fint 👌 vis…
Lav lidt sundere mad ellers fint 👌 vis man hurtigt skal have noget at spise er det godt. men saml lige lidt af skraldet op det ligger over det hele!!😡
Dette firma er tabere
Dette firma er tabere,
De ønsker feedback, men når man skriver feedback er deres menu meget begrænset. Max tegn overskredet. Losers med stort L
It delen er blevet bedre. Men stadig lidt kaos. Apps mm.
Feedback i er amatørere.
P pladsen i har solgt.for.kommission. for tjene på bøder. En familie med unger. Leger. Køber is. Hygger. 90 min gik. Bøde automatisk.
I er og blir r..huller. ps intet nyt i jeres.mad. olie. Friture. Ny burger. Come on
Så den gal igen
Så den gal igen. Så køber man en big tasty.
Og glæder sig som altid. Samme pris og det hele men den er blevet noget mindre. Synes ikke man kan være det bekendt over for sine kunder.
I skal skamme jer
Friheden st
Friheden st. Mc Donalds
Jeg har altid haft en vis forventning om, at hygiejnen bliver taget seriøst, især når det kommer til håndtering af mad. Desværre blev jeg skuffet over, at flere af medarbejderne ikke havde handsker på, mens de lavede maden. Jeg så, at de kløede sig i ansigtet og håret, hvilket gjorde mig lidt nervøs for sikkerheden og hygiejnen generelt. Jeg håber, at ledelsen tager dette til efterretning og sørger for, at medarbejderne følger de nødvendige hygiejneregler, så vi kan få en tryg og sikker oplevelse som kunder.
Utæt cola...Bestilte ikke cola
Dette var 5 gang jeg bestilte mad fra McDonalds gennem Wolt. Alle 4 tideligere leveringer gik som de skulle, og jeg fik min bestilte mad.
Men da det så bankede på i dag (29/04-25), står Wolt leverandøren og undskylder til mig. Han fortalte at McD havde travlt, og de spildte min drink, men gav mig ikke en ny da "de havde for travlt".
Rigtig nok så drypper posen brun væske.
Efter at gennem tjekke posen, kunne jeg konstatere at både mine 2x burgere, pommes og sunday is, havde cola ud over sig.
MEN JEG HAVDE IKKE BESTILT COLA!!!
De ansatte på arbejde, har simpelthen givet mig en forkert drikkevarer, ikke fjernet "pickles" i min mad som jeg bedte dem om, og har ikke orket at lave mig noget nyt, selvom de var skyld i at min mad blev druknet i cola.
Har skrevet med Wolt og fået en fuld refund, men denne betjeningsoplevelse vil jeg simpelthen ikke opleve igen!.
McDonald’s emballage i naturen i hele…
McDonald’s emballage i naturen i hele kommunen og restauranten tager INGEN ansvar. Er tvært imod uforskammet og flabet.
Samler dagligt deres L… op i haven og skoven vi bor i, så dyrene ikke spiser det og i værste fald dør af det.
Hvornår gør i alvor, af de tiltag I i årevis har prædiket om, i forhold til jeres emballage der havner i naturen???
Stadig håbløst
Ingen kø struktur, betjener kun den ene McDrive bane i Taastrup. Og når man holder 10 min i den anden og ser 7 der kom efter en selv blive betjent er det frustrerende. Den bliver bare ringere og ringere den ved IKEA!
Ventede 15 min på 2 cheeseburgere og 3…
Ventede 15 min på 2 cheeseburgere og 3 chili cheese tops. Kom hjerm og fandt 300 servietter 1 cheeseburger i min pose….
Dårligste mcdonalds i dk
Mcdonalds Tarup centeret.
Det er gang på gang de fejler.
Endten mangler mine pomfritter, ellers får man en forkert burger.
Nu har jeg idag købt en menu, uden bacon da det ikke er noget jeg spiser, det er imod min tro. Bestilte en bearnaise. Men opdager når jeg køre hjem at jeg får EN BURGER med bacon.
Det som om det var gjort bevidst.
Når jeg vender tilbage og ytre min utilfredshed, så siger han kun jeg beklager.
Jeg har lige køret og 15 min for at nå hjem, og 15 min retur, og 15 min got at nå hjem igen. Det mindste man kan gøre er at kompensere menuen.
Men det ville manager Emil Henriksen ikke gøre. Han sagde at vi kompensere ikke vores fejl.
P-bøde på 910 kr
Har fået en p-bøde på 910 kr. for at holde på McDonalds egen parkeringsplads i Aabybro mens vi spiste og var gæster i restauranten. Ikke ligefrem en god kundeoplevelse og det var så sidste gang vi spiste der!