Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Otroligt snabb & bra service, från första kontakt till slutförd affär (-och frågorna som dykt upp därefter). Har bara positivt att säga om M Cars +++++!

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Platforma sprzedażowa online
  3. Komis samochodowy

Napisane przez firmę

M Cars Online är en digital bilförmedling som gör bilaffären smidigare och tryggare för privatpersoner. Vi hanterar hela försäljningsprocessen – från värdering och prisförslag till hämtning och betalning på plats. Vi finns tillgängliga alla dagar mellan 10:00 och 23:00 för att ge dig bästa möjliga service. Tveka inte på att ringa oss: 08-7087080. Välkommen till framtidens bilhandel med M Cars Online!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Pålitlig bilfirma

Både proffsigt och personligt bemötande, och pålitliga om något krånglar. Filip har varit guld värd genom hela processen, från provkörning till hemleverans och suverän hjälp när det kört ihop sig. Skulle inte tveka att köpa en till bil härifrån!

2 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Linus var en stjärna genom hela…

Linus var en stjärna genom hela processen, proffsigt bemötande från första samtalet till försäljningen av min bil. Kände mig trygg och kändes som att jag definitivt inte blev lurad på något sätt. Stort tack! Rekommenderas varmt.

26 marca 2026

Köpte en XC70

Sålde en bil för någon vecka sen till killarna. Fick ögonen upp för en XC70. Har varit runt flertal företag som lovat att ”bilarna är i toppskick och finns inga skador” på dem.. Har fått vända flertal gånger. När företaget la ut en XC70 så blev det ett samtal direkt! Besökte dem 2 dagar efter och bilen var i toppskick! Filip höll allt han lovade! Bilen levererades hem till mig dagen efter med sommardäck och skulle det vara ”några konstigheter” så är det bara att ringa!

Rekommenderar dessa alla dagar i veckan! Håller det dem säger och läser allt annat!

/ Stolt ägaren av en fräsch XC70

23 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Min upplevelse av att sälja bil via M…

Min upplevelse av att sälja bil via M Cars har verkligen varit toppen!
Jag har aldrig sålt bil på detta sätt förut och var en aning orolig för hur processen skulle gå till osv. Filip var en grym säljare som både var tydlig, kommunikativ, tillgänglig hela tiden och stöttande i min oro. Toppklass!

29 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Riktigt professionella och trevliga…

Riktigt professionella och trevliga personal. Från första samtal tills slutet.
De är seriösa och jag fått den belopp per bilen som de lovade.
Under tiden de hjälpte mig med hela processen. De är lugna och har riktig tålamod.
Jag är jätte nöjd för hela service och när jag ska sälja nästa gång bilen, då ska jag göra bara hos de.
Rekommenderar varmt.

26 września 2025

Wonderful experience

Wonderful experience, very attentive people working, everything went so smoothly. Highly recommended if you want to sell or buy a car, you won't regret it.

26 września 2025

Sålde min VW Golf till Filip

Sålde min VW Golf till Filip, fick bud på 10.000kr mer än vad jag fick hos bilhandlarn när jag kollade. Jätte smidigt och TACK filip! Rekommenderar!

11 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej