Reakcja na opinię
Had mn boeken teruggestuurd was eerst wat onduidelijk via welke zender dus gebeld en werd goed geholpen. Boeken snel geleverd en met retour sturen wordt t geld binnen 2 weken teruggestort dus ook best... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb Chatbot Leonardo een compliment gegeven, lijkt alsof je met een echt persoon aan het chatten bent. Ik heb gezegd dat hij een stuk fijner mee te chatten is als die van Marktplaat. Daar ben ik al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aanvulling 29-10-2024: we zijn gebeld door MBO webshop, alsnog geregeld! Erg blij met het resultaat. En bedankt voor de snelle hulp en het adequaat handelen. Ik raad MBOwebshop aan. 5 sterren Boe... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Er wordt hierbij intensief en prettig samengewerkt met jouw school om ervoor te zorgen dat het proces vlekkeloos verloopt. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan lossen we het samen snel op 😊.
Jouw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en positieve suggesties maken een groot verschil. Dank je wel voor je tijd en medewerking! 🙏
Met leermiddelvriendelijke groet, Pascal en Ferk van MBOwebshop.nl
Corridor 5C, 3621 ZA, Breukelen, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Verschrikkelijke klantenservice, leermiddelen kosten bizar veel geld, maar verzending en licenties zijn traag en werken niet. Als je hulp wilt mag je wel mailen, want aan de telefoon doen ze liever niets voor je. hinderlijke klanten service

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
ik werd snel en duidelijk geholpen incl linkjes heel fijn

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Na een vraag via de app direct goed geholpen. Ook de persoonlijke vragen en intressen kon ik waarderen

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Eerder een beoordeling achter gelaten over communicatie na 1 telefoontje is het probleem verholpen dankjewel nogmaals

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
3 boeken nooit aangekomen. Na veel mail een nalevering.
Nu weer een boek al maand geleden besteld, nog niks geleverd. Hoe dan studeren?
Ontzettend slecht.

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Bij problemen via de WhatsApp service snel en correct geholpen. Problemen met mijn licentie waren binnen 5 minuten opgelost.

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Zeer slechte ervaring met betrekking tot retour sturen.
Kopen prima maar bij een retour is er niemand te bereiken..per telefoon niet en via de site niet..na weken pas eerste contact..dan wordt er gewoon gezegd..uw retour termijn is verlopen!!!
Dat is echter niet gek als je weken bezig bent..
Geen coulance niets!!!..een ongeopende, doos met nieuwe boeken !!...het heeft een kapitaal gekost!!
Maar helaas, niemand thuis om in deze dure tijden een x mee te denken!!

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Het gaat steeds mis: er wordt een mail gestuurd naar factureren ad interzorg.nl die daar niet naar toe kan.
En nu krijg ik een AI bericht terug ( via Whatsapp die helemaal niet goed is en voor nog meer verwarring zorgt.

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Ik heb duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen en waar mogelijk denkt het bedrijf met mij mee i.v.m. mijn ziekte waardoor ik de opleiding helaas heb moeten staken.

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Zoon kocht per ongeluk dezelfde boeken en licentie (combipakket) dubbel en activeerde ook beide licenties. Boeken zitten nog nieuw in de doos maar mogen niet retour omdat het een voucher betreft. Dat wij de licentie moeten betalen begrijpen wij dat de boeken niet retour kunnen begrijpen wij niet.

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Contact verliep via WahtApp en werd correct en snel afgehandeld.

Odpowiedź od MBOwebshop.nl | Leermiddelen slim geregeld!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.