Jeg kommer rundt til mange kursussteder, men MBK er mit yndlingssted at komme. Når man skal lytte til oplæg, er der rigtig rart at være et sted, hvor øjnene kan hvile mange steder. Jeg oplever, at a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
rigtig god service for under og efter vores lederseminar hos MBK. Derfor valgt vi MBK som ligger centralt. forstander på Søndersøhave
Reakcja na opinię
Hold op nogle lækre omgivelser at være på kursus i. Vi fik lov at sidde på 4. sal (der forefindes elevator) hvor væggene var prydet med smukke billeder, kunstneriske spejle og et betagende mesterværk.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Behagelige og hyggelige lokaler med gode siddepladser og borde. godt syn til tavler og lign. Gode udluftnings muligheder. Nem adgang via elevator til etagerne Dejligt udemiljø til pauser med mulighe... Zobacz więcej
MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter! Vore lyse, sjove, skæve, inspirerende, smukke og venlige kursus- og mødelokaler er beliggende i centrum af København, kun 500 meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn). Beliggenhed, lokaler, service og forplejning er i verdensklasse - og er ovenikøbt til at betale.
Pilestræde 61, 1112, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hyggeligt indrettede lokaler med kunst på vægge, der gjorde det til en fornøjelse at være til undervisning i jeres lokaler.
Skøn hyggelig indrettet terrasse hvor maden kunne indtages. Så alt i alt skønne omgivelser med en central beliggenhed.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Fantastiske flotte lokaler med smuk kunst

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Fantastisk kursus sted midt i København. Super fine og inspirerende lokaler og helt fantastisk personale.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
MBK er som altid en sanselig oplevelse. Huset oser af god energi og inspiration. Personalet er imødekommende og alt er flot anrettet.
At afholde møde i MBK kan anbefales, uanset formål med mødet, idet det skaber de bedste rammer for et godt møde.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
God og venlig service, god forplejning og hyggelige omgivelser.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Lækre lokaler med flot kunst på væggene, forskelligt på alle etager. Der var god service og mad på vores kursus dag. Derudover super hyggelige udearialer, da vi skulle nyde vores frokost.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Var til et meget inspirerende tænketank møde i de skønneste lokaler hos MBK - skønne, lyse lokaler med flotte billeder på væggen - lækker frokostpose, som kunne nydes på terrassen - en oase i indre by. Kan varmt anbefale, at booke et af MBK’s skønne Kursuslokaler i Pilestræde.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Brug for ny energi, motivation og inspiration... så er du landet det rigtige sted!
En oase midt i København, hvor service og gode oplevelser er i højsæde.
Inspirerende lokaler, serviceminded medarbejdere og lærerige kurser og foredrag.
Altid en god dag, når MBK er besøgt.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Super flotte og lækre lokaler med mange spændende og inspirerende detaljer.
Dejligt sted at "gå på opdagelse".

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Var til åbent hus hvor jeg havde en fremragende dag - dejlige lokaler og imødekommende medarbejdere der serverede god forplejning

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Flot indretning og fantastisk forplejning. Lythør personale som arrangerer efter det konkrete behov. Man føler sig lidt speciel der. Priserne svarer absolut til kvaliteten.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Det er altid en fornøjelse at samarbejde med MBK - effektiv service og meget positivt og venligt personale.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
MBK er en totaloplevelse på spændende indhold fra oplægsholdere, æstetiske udtryk i de fysiske rammer, lækker forplejning og allervigtigst … man føler sig velkommen og som noget særligt fra det øjeblik man træder ind af døren. MBK har virkelig de mest smilende og imødekommende medarbejdere.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
MBK Kursuslokaler, der har til huse i Pilestræde i indre København, kan varmt anbefales til alle former for kurser og konferencer. Der er et fantastisk miljø i huset og service/forplejning er helt i top.
Lokaler (og toiletter) er originalt udsmykket, hvilken i den grad er med til at højne kreativitet og motivation hos deltagerne.

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
MBK er virkelig et spændende hus, hvor der foregår oplæg / kurser med super gode foredragsholdere,
Det er et virkelig inspirerende miljø i MBK, som du bliver mødt fra du træder ind hos MBK så er der spændende indretning og Kunstnerisk udsmykning – som ses i alle lokalerne fra teater i bunden og hele vejen til 4. sals etage.
Så I får 5 stjerner på Trustpilot. *****

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Perfekt beliggenhed i centrum af københavn. Lokalerne er indrettet super inspirerende, så helt klart et besøg værd om ikke andet så for at opleve stedet:)

Odpowiedź od mbkkursuslokaler.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.