Det var en dejlig oplevelse, vi havde en lille 1 årig dreng med og de var hjælpsomme. Maden var lækker, drinks og Maden kom hurtigt. Vi ventede ikke længe. Kommer helt sikkert tilbage igen når vi... Zobacz więcej
Maden var som sådan ok. Men tjeneren var meget uforskammet og det virkede mest som om vi var til besvær. Og efterfølgende har de trykket drikkepenge ind på regningen. Dette opdages kun da det fremgår... Zobacz więcej
Helt fantastisk godt og med ægte italienske råvarer, men fik følelsen af at tage en smuttur til Italien, for at få noget mad. Min mand og jeg delte alle retterne uden et kry fra personalet. Vi fik fø... Zobacz więcej
Vores bord var ikke klar til tiden, der var stadig gæster som sidder der da vi kommer. De skal så smides væk, Floor Manager er særdeles stille og siger intet andet en vent, tjenerne er uhøflige... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Meget dyrt i forhold til hvad det er
Meget dyrt i forhold til hvad det er. Ganske få snacks at vælge i mellem og ligger i omegnen af 100 kr. Brunette er 4 super tynde stykker brød, ca 3×10 cm med tyndt lag ostecreme med 2 halve vindruer på hver og en dusk fennikel eller 3 risottokugler med en skål pomodoro. Ikke pyntet appetitligt eller andet der kan trække det lidt op. En bruchetta koster ca 25 kr og en risottekugle koster 33 kr. Ingen oplevelse i smag eller udseende.
Pizza fåes i 5, tror jeg, udgaver? Jeg bad om svampe på og den kom uden svampe. Tjener spørge om jeg ville have nogen ved siden af og jeg sagde at det ikke ville være det samme som bagt med svampe. Pizza ud i køkkenet og kom retur med svampe, der var stegt af på en pande og hældt over min Pizza. Det var slet ikke godt. Samtidig var min Pizza blevet kold og våd ved servering. Jeg valgte ikke at sige mere om min Pizza, da familien var halvt færdige med deres pizzaer.Råvarerne var gode, men pomodoro var hældt i uanede mængder i Pizza og masser af frisk mozzerella. Det dræber enhver Pizza. Manglende salt, krydderri/urter som oregano eller basilikum var virkeligt savnet. Mine oliven og absolut kedelige kapers, druknede i pomodoro og jeg fandt aldrig mine artiskokker i sølet.
Der ud over var der 2 pastaretter, 1 kyllingsalat, 1 gnocci og 2 desserter, som jeg lige husker det, som man kunne vælge i mellem Altså ikke noget at råbe hurra for og gør at det trække priserne op. Billigste vin koster 300 kr og man får ikke vand til. 25 cl. Pepsi koster 39 kr. Det er også vildt overdrevet. Sjovt nok var der ikke mange gæster, de fleste havde tilgengæld mindre børn med og der var temmelig meget uro. Bordene stod så tæt at man ikke kunne komme omkring, selv om de stod tomme. Alligevel blev vi sat klods op af et bord med en del børn, hvor det var svært at komme ud fra.
Betjening sød, en stjerne for det, råvarer gode, en stjerne for det.
Besøgte restaurant idag kl ca 17
Besøgte restaurant idag kl ca 17. Bestilte pizza margaritha og en campari. Jeg blev spurgt hvordan camparien skulle være og jeg forsøgte at sige med spartling water, men fik af vide at det havde de ikke kun med prosecco hvilket jeg troede var okay
Fik camparien som var meget tynd og slet ikke den røde farve som den skal have. Dernæst kom Pizzaen som efter ca et halvt minut var kold.
Jeg sagde det til tjeneren som mente at jeg skulle tage højde for temperaturen udenfor, men dog tilbød at give mig en anden Pizza. Dette fik jeg og den var dog lidt varmere men ikke meget
Alt ialt en rigtig dårlig oplevelse og især også camparien som de dog burde kunne lave.
Har ikke lyst til at komme der mere
Hilsen Pia
Dårlig oplevelse
Ville spise på her d. 01-09-21 kl. ca 20.00 og stod og ventede på betjening sammen med andet par der også ventede. Restauranten var tom og udenfor var der 4 borde m gæster. Efter lang tid kom tjeneren og sagde lidt halv grinende at vi ikke kunne få bord da der ikke var noget personale på arbejde !!! Kommer der aldrig mere og vil klage til Tivoli. Det er under al kritik.
For slapt til prisen
Det tog 25 minutter at få forret - oliven hældt op fra glas.... pizza tog næsten en time og var noget slasket i konsistensen.
Ikke rigtig muligt at kommunikere med personalet der ikke taler dansk.
Det er surdejspizza i verdensklasse
Det er surdejspizza i verdensklasse - 5* til Mazolis i Tivoli
Maden på restaurant er ikke særlig god
Maden på restaurant er ikke særligt dog. Der mangler generelt smag i hovedretterne. Pizzaerne er brændt på skorpen og ubagt i bunden. Servicen er Ok. Men flere af tjenerne kastede nærmest rundt med stolene når de skulle dække op. Risotto’en er dog god
Glimrende pizza og vin
Glimrende pizza og vin, dog til den dyre side og vinen var ikke helt korrekt til maden. Desuden var der særdeles lang ventetid på to pizzaer, over 45 minutter hvilket ikke blev kompenseret på nogen måde. Vi betalte fuld pris for det hele.
Italiensk aften
Var til Italiensk aften d. 10/9, super godt arrangement, med god mad og vin.
Det var inte den kulinariska upplevelse…
Det var inte den kulinariska upplevelse som det står på hemsidan. Parmesanosten har aldrig varit parmesanost, utan det var några vita små strimlor som inte var ost. Den smälte i alla fall inte. Det var inte ok, eftersom det står parmesanost, pastan var hemlagad!!!! Hmmm, jag har i alla fall aldrig smakat en pasta som smakade så lite som det kan som hemlagat. Men servicen var i topp och tomatsåsen var god, men priset var inte det värt. Såååå, vill man göra sig förtjänt till det extra, som man skriver på hemsidan, så har man lite längre att gå
Esther er en fantastisk medarbejder
Den 5. august 2020 var vi et selskab på 10 personer. Maden var god serveringen hurtig, men frem for alt fik vi den fineste service af Esther. Hun er en gevinst for Mazzolis. Alt i alt en dejlig oplevelse som bestemt skal gentages.
Berit Christensen
Deres Pizza er kedelige og prisen for…
Deres Pizza er kedelige og prisen for drikkevarerne er for høj
Verdens bedste pizza og en helt igennem…
Verdens bedste pizza og en helt igennem fin oplevelse. Så sødt personale, smukke omgivelser og en virkelig fantastisk smagsoplevelse.
Total dårlig oplevelse
Vi kommer ind og får til en start en god betjening. Vi bestiller 3 pizzaer 2 margherita og 1 pizza di stagione. Alle 3 er ret brændte, både ovenpå og under, vi får dem byttet til nye, stadig for brændte "sådan laver vi dem". Pizza di Stagione indeholder sæsonens pizza med de bedste danske og italienske råvarer, sådan blev den bare ikke serveret, der var kun skinke og klatter med ost samt ganske få strimler løg, intet andet til 135 kr. Bare for dårligt.
Jeg var i går i Tivoli og har cøliaki
Jeg var i går i Tivoli og har cøliaki, jeg fandt ud af at denne skønne italienske restaurant laver glutenfri pizza og pasta retter.
Jeg fik en skøn glutenfri pizza, maden kom hurtigt og smagte godt 😊
Skønne omgivelser og god mad dig lidt i den dyre ende.
Jeg besøgte igår restauranten…
Jeg besøgte igår restauranten Betjeningen var yderst tilfredstillende og maden smagte godt
En god oplevelse med super betjening og…
En god oplevelse med super betjening og lækkert mad.
Har været der 23/6 kl 16:30. Havde en mandlig tjener og fik en god service.
Stor skuffelse
Efter et fantastisk godt besøg nytårsaften året før, havde vi store forventninger nytårsaften 2019. Vi blev alle fire desværre skuffede i år. Modtagelsen af os var rodet og stærkt forsinket (ca. 20 minutter) Forret virkelig dejlig og spændende. Hovedret ravioli var kogt for lidt - burde have været “al dente” - fiskefarsen inden i ravioli var næsten uden smag og rimelig “usexet”. Desserten var lidt tung, men smagte såmænd ganske udmærket. Alle 3 vine var dejlige. Efter middagen bestilte vi kaffe. Da der var gået rigtig lang tid inden kaffen kom, gjorde jeg tegn til servetricen, som nu kom med regningen for kaffen❗️- i stedet for kaffen. I det hele taget var betjeningen ikke god, idet vi undervejs måtte bede om bestik, brød til forretten, vin til hver enkelt ret. Det virkede uorganiseret. Ak, ja. Stakkels personale. De havde virkelig travlt og gjorde det vist så godt, de kunne. Det var godt, at vi kunne tale forskellige sprog, for stort set alle medarbejdere, vi kom i kontakt med var fremmedsprogede. Det er for så vidt charmerende nok og skal ikke betragtes som en kritik. Til slut vil jeg omtale, at restauranten havde sørget for en lille musikgruppe, der underholdt. Desværre gjorde det, at det blev umuligt at tale sammen, når musikken spillede. Det var simpelthen for højt lydniveau til det relativt lille lokale. Det bliver givetvis ikke hos Mazzolis, vi skal fejre nytår næste gang.
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse. Halvkolde pizzaer - prisniveau alt for højt i forhold til kvaliteten.
Ikke en italiensk madoplevelse
Kedelig restaurant oplevelse. Høje priser for mad af middelmådig kvalitet. Når slet ikke den kvalitet, der normalt kendetegner italiensk mad.
200kr for en lille pasta med fedt i...
Jeg var ude og spise med mine veninder, jeg fik en pastaret til 160kr, som var på størrelse med min knytnæve. Der var kalv og flæsk i, mine 2 andre veninder bestilte samme ret, jeg havde fået rigtig meget fedt i min ret. Bestemt ikke særlig lækkert... derudover kunne man få trøffel på, for 40 KRONER MERE! Aj men det var helt usmageligt, skide 200kr for en lille pastaret med fedt i. Hvis man skal ta 200kr for en engang pasta så skal den sku os sidde lige i skabet. Og inkluder trøffel i prisen!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.