Super leuk speenkoord besteld. De verzending had wat vertraging maar het item was leuk, en een goede kwaliteit! Gepersonaliseerde spulletjes zijn altijd leuk!
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik zou heel voorzichtig zijn alvorens je met deze firma in zee gaat. Op 4 september meerdere artikels besteld. Binnen 7 werkdagen zou de bestelling er moeten zijn. 15 september heb ik navraa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik vond het heel makkelijk t3 bestelle heel duidelijk aangegeven hellemaal blij Was een kado voor ee twins en was 1 + 1 gratis ook heel fijn
Super mooie producten, heel snelle levering en ik had vooraf een paar vragen en daar goed geholpen door de klantendienst!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij May Mays maken we met liefde handgemaakte, gepersonaliseerde speenkoorden en babyaccessoires. Elk item wordt speciaal op bestelling gemaakt, met oog voor detail, veiligheid en stijl. Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn, nemen we de tijd om elk ontwerp zorgvuldig samen te stellen. Dat betekent soms net iets meer geduld, maar altijd met als doel een mooi en uniek eindresultaat voor jouw kleintje. We zijn een groeiend merk en leren elke dag bij. Feedback van klanten nemen we serieus en gebruiken we om onze service en producten continu te verbeteren. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan denken we graag mee aan een passende oplossing. Dank je wel dat je May Mays bezoekt en de tijd neemt om je ervaring te delen 🤍
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Verkeerde bestelling ontvangen
Ik heb een bestelling gedaan en 2 speenkoorden besteld. 1 verkeerde speenkoord ontvangen, vervolgens heb ik gemaild met foto’s en mijn bestellingbewijs. Nooit een antwoord of oplossing ontvangen. Inmiddels al een maand geleden.

Odpowiedź od May Mays
Toppie!
Hele mooie kwaliteit kleding, super goede service. Communicatie is ook top! Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf :)
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf! Hele mooie kleertjes! Al verschillende keren besteld! Redelijk snel met leveren gelukkig, want kinderen groeien snel! De communicatie met het bedrijf is ook duidelijk. Ik blijf hier kopen!! Kan niet wachten op de nieuwe kleertjes die weer online komen 😍😍😍😍
Mooie kleding!
Super schattige en mooie kleertjes!
Zowel rompertje met naam als broekje van goede kwaliteit.
Super mooi pakje
Place to be voor baby én peuter
Hele fijne webshop met goede service, snelle levering en producten van geweldige kwaliteit.
Heel tevreden met mijn (eerste) aankoop ;-)
Snelle levering kwaliteit van de…
Snelle levering kwaliteit van de kleertjes goed super tevreden
Outfit kwam heel snel en op tijd
Outfit kwam heel snel en op tijd! Zo mooi iedereen was verliefd op mijn dochter. Is waar naar maat en echt aan te raden!
May Mays is echt een paradijs voor baby en peuter!
May Mays is echt een paradijs voor ouders die op zoek zijn naar speciale en stijlvolle kleding voor hun kleintjes. De collectie is een feest van kleuren en zachtheid, en bovendien een oase van unieke ontwerpen. Van schattige rompertjes tot stijlvolle outfits, May Mays heeft werkelijk alles voor een onvergetelijke garderobe voor je kleintjes.
Wat echt opvalt is de kwaliteit van de kleding. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met het comfort van de baby's en peuters in gedachten. Gemaakt van zachte, duurzame stoffen, bieden ze niet alleen een trendy look maar ook een heerlijk gevoel voor de kleintjes.
De variëteit in ontwerpen en stijlen is indrukwekkend. Of je nu op zoek bent naar speelse patronen, klassieke ontwerpen of iets unieks, May Mays heeft voor elk wat wils. Bovendien maakt de eenvoudige navigatie op de website het een genot om te shoppen.
Voor ouders die iets speciaals willen voor hun kleintjes, is May Mays de ultieme bestemming. Het assortiment van unieke baby- en peuterkleding maakt het ouderschap niet alleen leuker, maar ook modieuzer en stijlvoller voor de allerkleinsten.
Hele tevreden mama & baby !
Hele mooi kwaliteitsvolle producten, snelle verzending en mooi en veilig verpakt. Heel tevreden mama en baby hier !
Hele leuke producten en snel verzonden!
Snel en goed verzonden
Snel en goed verzonden.
Mooie artikelen met een leuke actie! Top!
Ga zeker vaker bestellen.
Super blij ermee
Super blij ermee! Hele mooie legging gekregen, precies zoals op de foto beschreven is en het is snel verzonden! Ik kom hier wel vaker bestellen, hele leuke kledingaanbod!
Leuke pakjes 🎀snelle service en…
Leuke pakjes 🎀snelle service en levering
Erg te vreden!
🤩 bedankt
Schattige rokjes van heerlijk zachte stof
Ik heb twee tuturokjes besteld, een voor 6-12 maanden en een voor 1-2 jaar. Ze zijn echt superschattig, van heerlijk zachte stof en mooi afgewerkt. Het babyrokje heeft een broekje wat het extra lief en praktisch maakt. Het is zo fijn dat deze rokjes gewoon ook heerlijk zitten, dus niet van die harde tule die je alleen maar voor een fotoshoot je kind aan wilt doen. s avonds besteld en de middag daarop al bezorgd, zelfs vlak voor kerst. Afgeleverd in een leuke kadoverpakking. De prijs is ook gewoon echt meer dan redelijk. Ik ben per ongeluk op deze site terecht gekomen nadat ik op zoek was naar tutu rokjes die ook gewoon draagbaar zijn en ben definitief fan, kan niet wachten tot er weer nieuwe items komen :-)
Nette en snelle service
Nette en snelle service. Vriendelijk en duidelijk
Goede kwaliteit en service
Altijd mooie spullen van goede kwaliteit. Bij de laatste bestelling een haarband in een andere kleur geleverd gekregen door een leveringsfout, is snel en netjes opgelost.
Al meerdere keren besteld en altijd…
Al meerdere keren besteld en altijd hele snelle verzending en super leuke aanbiedingen. Echt een fijne shop voor cadeautjes of voor gewoon voor je eigen mini.
Doświadczenie Trustpilot