Mayin er efterhånden blevet mit foretrukne sted at købe hårprodukter. Priserne er gode og der er hurtig levering. Flere gange har jeg oplevet at min pakke er blevet leveret dagen efter jeg har bestilt... Zobacz więcej
Min pakke blev leveret hurtigt, men desværre havde produktet lækket under transporten. Jeg kontaktede virksomheden med det samme den 3. december og fulgte op igen den 8. december, da jeg endnu ikke ha... Zobacz więcej
Jeg er OVERRASKET over hvor hurtig leveringen var (bestilte d 25, modtog d 28 december) fik endda et kort hvor de med håndskrift havde skrevet mit navn. Det en lille ting men det gør bare kundeoplevel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte hårprodukter til en julegave. Varerne kom i sort æske med fint silkepapir. En halv foræring, tænkte jeg, gaven var jo næsten klar. Fjernede tape og label, dækkede skrammerne og pyntede låget med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Herlev Torv 14, 2730, Herlev, Dania
- 20 27 80 18
- hello@mayin.dk
- mayin.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Billige produkter og hurtig levering
Billige produkter og hurtig levering. Super god kundeservice. Jeg havde ved en fejl lavet en ordre hvor jeg manglede at tilføje nogle ekstra produkter, jeg synes det var ærgeligt at skulle betale fragt 2 gange så jeg skrev til dem med det samme og de hjalp mig ud med det samme, virkelig fantastisk kundeservice!
Lækre produkter til gode priser
Rigtige gode produkter og super service inkl. hurtig levering - købte Kerastace produkter til fine priser.
Mega god service
Mega god service, selv om min pakke blev væk fra postNord, gjorde hun alt for at finde min pakke ellers var hun klar til at sende mig en ny pakke, men min pakke kom.
Lækre produkter til gode priser & super…
Lækre produkter til gode priser & super hurtig levering.
Gode priser og okay hurtig levering
Gode priser og okay hurtig levering.
En side jeg klart skal benytte igen. Anbefaling herfra.
Hurtig levering 👍🏻
Kan virkelig anbefales!!
Kan virkelig anbefales!!
Jeg bestilte i går kl. 9:45 og jeg modtog en besked i dag kl. 10:59 at jeg kunne hente min pakke.
Billig pris og god service:)
Virkelig hurtig levering!
Virkelig hurtig levering!
Bestilte en shampoo d.3 marts og den blev leveret dagen efter d.4 marts.
Bestilte 15/2
Bestilte 15/2
Intet hørt d. 22/2
Det går ikke for stærkt...
Virkelig God Kundeservice ♥️
Skulle bruge 4 kerastaseprodukter til gave - og ringede for at spørge til leveringstid grundet anmeldelser herinde.
Den sødeste medarbejder oplyste, at kun eet produkt havde været i restordrer, men at de ellers altid sender med det samme. Jeg lagde ordren i går over middag - og har allerede modtaget i dag; altså under 24 timer ♥️
Udover dette fik jeg også hjælp med leveringen.
Tusinde tak for den bedste service; vi bruger i familien kun Kerastase; og de bliver købt herfra fremover ♥️
Lang ventetid
Jeg har oplevet fine priser på produkterne, men leveringstiden var længere end forventet. Efter at have læst andre anmeldelser regnede jeg med en hurtigere levering, især da der på hjemmesiden reklameres med 1-2 dages levering.
Jeg modtog en mail fra virksomheden, hvor de beklagede forsinkelsen, som skyldtes en fejl hos deres leverandør. Som kompensation lovede de en gave, men denne fulgte ikke med i pakken. Jeg gjorde dem opmærksom på dette i en mail, men har desværre ikke fået noget svar.
ENORMT lang ventetid
ENORMT lang ventetid, selvom de reklamere med kun 3-5 hverdage…
Flere af de produkterne som de har på deres hjemmeside har de ikke på lager og skal først bestille det efter at kunden har bestilt…
Modtog først mine varer 10 dage efter bestilling.
Lang leveringstid
Lang leveringstid, men efter jeg skrev til dem et par gange fik jeg hurtigt min pakke.
Lang leveringstid men gode priser
Gode priser men meget lang ventetid. Havde troet at det ville kommer meget hurtigt efter de andre anmeldelser, men blev lidt skuffet da jeg ventede 4 dage. Men da priserne er gode har jeg valgt at bestille derfra igen.
Min anden pakke kom først efter 10 dage. Først efter 7 dage blev den registreret hos postnord.
Lang leveringstid - men gode priser
Opdatering: har nu modtaget min ordre, og alt er som det skal være. Men en påmindelse om længere leveringstid, havde gjort min oplevelse en del bedre.
Bestilte for 1 uge siden, har fået en ordrebekræftelse, men ordren er endnu ikke afsendt…
Ikke fået min ordre endnu
Jeg bestilte min ordre i december måned, som var en julegave og har stadig ikke fået den leveret endnu. Min ordre gik tabt hos PostNord, og jeg har ringet fem gange ind til kundesevice, hvor de hver gang har lovet at sende nogle nye produkter og skrive mig ned, så jeg ikke blev glemt. Dog er jeg er hver gang blevet glemt, da de ikke kan huske en, når man ringer igen. De har trukket mine penge.
Nu har de lovet at sende ordren mandag og giver kun produkter i “rejse størrelse” som undskyldning for deres fejl.
Desværre en meget dårlig oplevelse.
Elendigt
Jeg bestilte den 6. januar og min ordre er stadig ikke sendt - pengene er selvfølgelig trukket. Hvorfor sidder jeg som forbruger og venter på, at I får styr på jeres "forsyningskæde"? Markér dog produkterne som udsolgte og lad os handle et andet sted. At I markedsfører jer selv på hurtig levering, er da det værste fup. Helt ekstremt utilfredsstillende.
Blandet oplevelse..
Billige varer og overskuelig side. Kan dog ikke finde en rabatkode felt, men kan være det ikke er muligt..
Jeg bestilte nogen varer 1/1-25 fik samme aften en ordrebekræftelse, hvor der stod jeg fik en ny mail, når den er bekræftet af butikken og sendt afsted. Jeg giver dem til den 6 hvor jeg blot spørge ind til hvornår der bliver sendt pakker igen, pga. jul og nytår, og det er fuldt ud forståeligt der drøn på de dage.
Jeg høre ikke noget fra dem på mail. Der går to dage som er deres svartid, stadig intet. Sender dem en ny mail 4 dage efter - fordi jeg læste nogen af deres andre anmeldelser - så jeg blev selvfølgelig bange for om min ordre var overset.
Efter min anden mail, stadig ingen svar overhovedet. Jeg har nu modtaget mine varer 2 uger efter, og det er ingen problem for mig.
Problemet er det undre mig der ingen svar er fra kundeservice - som de ellers får kanon god anmeldelse på. Jeg kan ikke overskue at sende en ny mail, men mit ene produkt var smurt ind i rød hårfarve går jeg ud fra. Det er ikke specielt fedt. Men ikke noget jeg vil gøre mere ud af, end at nævne det. Produktet inden i fejler jo intet.
Igen er det rigtig gode priser de køre med, men vil nok være varsomt hvis man ønsker kontakt med dem.
Mangler mine varer
Har lagt en ordre d. 25/12-24 og har stadig ikke modtaget mine varer. Jeg ved godt at det har været jul og nytår men vi skriver nu d. 14/1-25. Pengene er ydermere trukket fra min konto. Det er simpelthen ikke ok...
Hvor er mine varer???
Lavede en bestilling d. 4/1-25. Fik kort efter en ordrebekræftigelse. Derefter har jeg intet hørt! Har forsøgt at kontakte dem både på mail og ved at ringe flere gange.
Vil bare gerne annullere min ordre da de ikke sender, men det er sgu lidt svært når de ikke er til at få fat på.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.