Een hoes voor een zitting van een scootmobiel besteld via het BOL platform. Zonder communicatie naar mij als retour gemeld. Ik dacht kan gebeuren, maar stond als op voorraad. Opnieuw besteld en wee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Onlangs heb ik een slot besteld via Maxx shop. Helaas bleek het verkeerde product, een muuranker opgestuurd. Hier heb ik een mail over gestuurd en hierop werd ik gelijk gebeld door een uiterst vriende... Zobacz więcej
Twee pakketjes besteld met 1 dag er tussen. Pakketten zouden op verschillende data bezorgd worden. Toch zijn beide pakketten op hetzelfde moment bezorgd. Top. Plus de mogelijkheid om het pakket e... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kamadohoes gekocht, snelle levering, goede waterdichte hoes, stevige kwaliteit, en een nette prijs, dus een tevreden klant.

Odpowiedź od Maxxcovers
Cover besteld waarbij werd aangegeven dat hij over mijn bakfiets zou passen. Echter, past de cover niet over de voorwiel waardoor hij niet helemaal beschermd is tegen regen etc.

Odpowiedź od Maxxcovers
Korte levertijd, correct en snel geleverd, kwalitatief helemaal naar wens.

Odpowiedź od Maxxcovers
Goede hoes voor de bakfiets! Erg tevreden.
Snel verzonden.

Odpowiedź od Maxxcovers
De bestelde hoes werd, volgens beloofd bericht, de volgende dag geleverd.

Odpowiedź od Maxxcovers
De hoes komt exact overeen met de beschrijving. De levering gebeurde snel en correct. Bedankt

Odpowiedź od Maxxcovers
Goede prijs voor een top kwaliteit en bovenal een snelle levering zonder extra kosten.
Topper zal hem zeker aanraden bij andere.

Odpowiedź od Maxxcovers
Toch zijn beide pakketten op hetzelfde moment bezorgd. Top.
Plus de mogelijkheid om het pakket ergens te laten bezorgen of neerleggen als men niet thuis is.
Bijzonder handig.
Kortom een professionele organisatie.
Een loungesethoes op donderdagmiddag besteld. Ik was opzoek naar een hoes voor onze nieuwe loungeset, waarbij de naden ook getapt zijn (anders lekt hij alsnog door bij de naden) Deze gevonden op de site van maxxcovers. Deze is vrijdagavond geleverd. Super goede prijs kwaliteit verhouding! Hoes voelt stevig aan, de naden zijn inderdaad getapt en aan de onderkant lussen met klittenband om aan de poten vast te maken. Heel blij mee!
Uitstekend bedrijf, top service en kwaliteit. Bootcover aangeschaft voor onze sloep. Bestellingsproces verliep vlekkeloos, bestelling werd enorm snel en conform aangeven bezorgd. Bootcover heeft een superkwaliteit en ook bij vragen is Maxxcovers snel en proffesioneel bereikbaar. Absolute aanrader!!
Hele snelle levering en voldoet aan de verwachting.
Het geleverde dekzeil bleek na 1 week stuk te gaan,de stiksels gingen stuk,na een berichtje werd er snel terug gebeld en een nieuw Dekzijl de volgende morgen al bezorgd “prima service”
Op basis van de foto’s een andere model verwacht a la aerocover. Nu een heel dunne versie gekregen. Afwachten hoe lang deze mee gaat….
Super snelle levering.. Goed product voor een goede prijs.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.