I mistakenly purchased a finger prick glucose monitor thinking I was purchasing one that did not require finger pricks based off their pictures of the products. I failed to read the full description.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onvolledige bestelling gekregen wel voor beide producten betaald. Ik heb gemaild, geen reactie. Via Facebook een bericht gestuurd, geen reactie. Partij die op de pakbon staat gemaild, geen reactie. Di... Zobacz więcej
2 weken geleden 6 december een bestelling geplaatst en niets ontvangen, 2x een e-mail gestuurd geen reactie, via Instagram geen reactie! Niet zo netjes en nog steeds heb ik mijn bestelling nog niet!... Zobacz więcej
Heerlijke smaak, top service! Snickerdoodle smaak besteld, echt geen andere eiwit die zo lekker smaakt!🙌🏼 Verder kreeg ik mijn bestelling persoonlijk de volgende dag overhandigt bij de sportscho... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kwaliteit voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid, transparantie en service. Dit alles verwerken wij in onze voedingssupplementen, overige producten en persoonlijke ondersteuning, om zo onze klanten de beste resultaten te laten behalen. Snelle levering en wij staan altijd klaar voor al je vragen! Naast het aanbieden van voedingssupplementen geven wij gratis persoonlijk advies voor ieder doel. Gewichtsverlies, vetverlies, spieropbouw, aankomen of een gezonde levensstijl toepassen, ons team staat klaar om je te helpen.
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, geeft goed advies over producten die ik nodig heb het pakketje werd netjes bezorgd. Het zat netjes en stevig in de doos! Ga zo door gozer!

Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf. Lekkere eiwitshake en pre workout en heel snel in huis. Ik gebruikte voorheen myprotein maar maximes is veel beter echt top. Ik ga hier vaker halen heel blij mee en een echte aanrader

Odpowiedź od Maximes
Heel tevreden over de producten
Heel tevreden over de producten, betaalbaar en alle ondersteuning.
Ik heb de whey shake, omega3, multivitamines en fatburner pillen. Het gaat heel goed, niet veel honger en ik zit ontzettend lekker in mijn vel wat ik eerst niet had. Bij vragen kan je contact opnemen via whatssapp en ze antwoorden snel. Er wordt echt een gezonde levensstijo aangeleerd met de geschikte producten. Ik ben overtuigd dat ik dit vol kan houden. Een hele tevreden klant+

Odpowiedź od Maximes
Een eerlijke prijs voor een uitstekend…
Een eerlijke prijs voor een uitstekend product. Zeker met de pre-workout haal ik veel meer uit mijn workout. Op de website is alles heel duidelijke beschreven en als je nog overige vragen hebt kan je gewoon via whatsapp de vragen stellen.

Goeie motivatie
Goeie motivatie
Tijd om te knallen met mijn nieuwe schema en supplementen

Odpowiedź od Maximes
Ik haal nu een tijdje mijn supplementen…
Ik haal nu een tijdje mijn supplementen hier en ben er heel tevreden over.
Voorheen kwam ik vaak bij myprotein en bodyenfit maar nu ik de shakes van maximes neem proef ik een goed verschil. De shakes van maximes zijn lekker van smaak en het kost gemakkelijk op.
De levering was hiernaast ook erg snel wat natuurlijk fijn is.
Voor mij alleen maar positiveit en een tevreden vasten klant!💪😄

Love the snickerdoodle
Love the snickerdoodle! Lekker om te drinken met amandelmelk, door je smoothie of een beetje in de kwark!

Odpowiedź od Maximes
Je proeft een goed verschil met andere…
Je proeft een goed verschil met andere aanbieders de kwaliteit prijs verhouding is top! Ik zeg een aanrader voor voedingssupplementen.

Odpowiedź od Maximes
Hele fijne klantenservice en ik heb…
Hele fijne klantenservice en ik heb goede ondersteuning gekregen. Ik vond het lastig om de juiste producten te kiezen en heb nu het juiste genomen met de hulp van maximes! Het smaakt heel goed!!

Odpowiedź od Maximes
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Odpowiedź od Maximes
Snelle service en lekkere smaak van de…
Snelle service en lekkere smaak van de vanille whey eiwit

Odpowiedź od Maximes
net begonnen met de afval bundel.
net begonnen met de afval bundel.
bevalt echt goed via whatsapp kan je vragen stellen snel reactie terug voor nog beter resultaat!

Odpowiedź od Maximes
Super producten voor een goede prijs
Super producten voor een goede prijs! Lekkere smaken en steeds vernieuwing in het assortiment!

Odpowiedź od Maximes
Super service..netjes geadviseerd wat…
Super service..netjes geadviseerd wat het beste voor mij is, persoonlijk voedingsadvies afgestemd op mijn eetgewoontes,er word geluisterd naar je wensen en wat je wil bereiken,heel tevreden!

Odpowiedź od Maximes
Op advies begonnen met de whey protein
Op advies begonnen met de whey protein, omega 3, multivitamin en een voedingsschema erbij gekregen. De adviezen die ik heb gekregen zijn heel duidelijk en het schema is makkelijk in gebruik te nemen. De shakes lossen goed op en smaken lekker. Als je vragen hebt worden die snel beantwoord. Ben erg tevreden en heb ook geen hongergevoel over de dag heen wat ik erg fijn vindt. Top bedrijf!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.