Hurtig levering - bestilte kl 9 om morgenen og fik leveret kl 21 samme aften. Stor service fra firmaets side, da pallerne blev stillet et forkert sted - kom straks næste dag og flyttede dem uden vrøv... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super service! Jeg havde ved en fejl ikke bestil kran, da den 1 ton tunge pose skulle over hækken, og vognmanden måtte sætte den ved vejen. Men det fandt den rare Maximand en billig løsning på, og e... Zobacz więcej
Hurtig levering og fin kommunikation. Produktet som aftalt. Selv fragtfirmaet var meget hjælpsomme. Kun godt at sige, og har fået leveret fra Maxibag flere gange, og altid uden problemer.
Vi fik leveret dagen efter og med høj service fra fragtmanden. Super fin og hurtig behandling af bestilling og vores sten er lige som de skal være. Barkflisen er meget grov så er bedst til større... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca gleby
- Dostawca produktów betonowych
- Ogród
- Kamieniarstwo budowlane
- Sklep z materiałami architektury krajobrazu
- Dostawca piasku i żwiru
Napisane przez firmę
Hos www.maxibag.dk kan du ganske enkelt forvente mere. Vi giver dig service i særklasse, personlig betjening, og de bedste produktkvaliteter. Vi leverer gratis over hele DK med hurtig levering. Vi tilbyder flere forskellige leveringsmetoder, så hvis du ikke blot ønsker levering "ved kantsten", kan du vælge den service der passer dig bedst. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Hurtig og Gratis levering over hele DK
Vi giver garanti for hurtig levering!
Dane kontaktowe
Rolighedsvej 3, 8881, Thorsø, Dania
- 86 96 61 11
- maxibag@maxibag.dk
- maxibag.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Lidt øv at den blev sat på fortorv i…
Lidt øv at den blev sat på fortorv i stedet for bag hæk som sidst og som vi havde bedt om. Men ellers alt ok:)
Jeg fik venlig og dygtig hjælp ved…
Jeg fik venlig og dygtig hjælp ved bestilling af grus til min have. Hurtig levering og placering af maxibag i min carport. Jeg er glad.
Fin service
Yderst tilfreds!
Yderst tilfreds!
Utrolig hurtig levering, den første jeg bestilte fik jeg allerede efter 17 timer, og den næste kom efter 36, så er meget tilfreds. Kvaliteten er helt i orden. De vognmænd der er blevet brugt over 2 leveringer har ikke på noget tidspunkt ringet 30 min før, selvom det blev efterspurgt, men det er jo ikke forhandlerens skyld.
Hurtig og nemt at bestille.
Hurtig og nemt at bestille.
Fint afleveret - præcist som aftalt.
Hurtig levering og varen blev placeret…
Hurtig levering og varen blev placeret som aftalt.
Jeg bestilte en bigbag grus mandag kl…
Jeg bestilte en bigbag grus mandag kl 16:30. Den blev leveret lige så fint på fortovet, onsdag inden 16:00. Enddag uden fragt-gebyr.
Det skal siges at jeg lige inden havde bestilt en bigbag grus hos jemogfix. Det tog 10 dage og kostede fragtgebyr oveni prisen.
Har kun positiv oplevelse hos Maxibag.dk
Godt sted at handle
Det er tredje gang jeg bestiller hos maxibag - super fint produkt og levering præcist som ønsket.
En helt igennem fremragende oplevelse
En helt igennem fremragende oplevelse, og det er en kæmpe fornøjelse at handle med jer - Altid.
Hils chaufføren som ydede en stor service for os.
Vi kommer igen👍
Leveringen
Leveringen - chaufføren skulle ringe inden han kom så vi kunne få placeret bag’en hensigtmæssigt. Han ringede først efter aflæsningen!

Odpowiedź od Maxibag
Bestilling af Barkflis
Meget nem hjemmeside og det bestilte kom på den dag vi bad om. Meget flot afleveret med kran
Hurtig levering og gratis fragt
Hurtig levering og gratis fragt - der bliver levet op til begge dele og bestillingen glider også helt smertefrit. I øvrigt meget rimeligt prisniveau
Nemt og som lovet
Bestilte nemt online.
Leveret indenfor den lovede leveringstid (1 til 4 hverdage).
Helt igennem en fin oplevelse både da…
Helt igennem en fin oplevelse både da jeg kontaktede jer og da jeg fik varerne leveret supergodt
Nemt og leveret dagen før lovet
Dem bruger jeg igen
Bestillingen kom hurtigt og blev leveret præcis på ønsket sted. Pris på kran levering er billigere end andre steder. (500 kr.) Kvaliteten af produkt er god.
hjemmesiden er nem at tilgå
hjemmesiden er nem at tilgå
hurtig levering
meget hjælpsomme chafføre
Hurtigt og perfekt levering
Hurtigt og perfekt levering - hurtigere end lovet
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.