Hurtig levering - bestilte kl 9 om morgenen og fik leveret kl 21 samme aften. Stor service fra firmaets side, da pallerne blev stillet et forkert sted - kom straks næste dag og flyttede dem uden vrøv... Zobacz więcej
Super service! Jeg havde ved en fejl ikke bestil kran, da den 1 ton tunge pose skulle over hækken, og vognmanden måtte sætte den ved vejen. Men det fandt den rare Maximand en billig løsning på, og e... Zobacz więcej
Hurtig levering og fin kommunikation. Produktet som aftalt. Selv fragtfirmaet var meget hjælpsomme. Kun godt at sige, og har fået leveret fra Maxibag flere gange, og altid uden problemer.
Vi fik leveret dagen efter og med høj service fra fragtmanden. Super fin og hurtig behandling af bestilling og vores sten er lige som de skal være. Barkflisen er meget grov så er bedst til større... Zobacz więcej
- Dostawca gleby
- Dostawca produktów betonowych
- Ogród
- Kamieniarstwo budowlane
- Sklep z materiałami architektury krajobrazu
- Dostawca piasku i żwiru
Napisane przez firmę
Hos www.maxibag.dk kan du ganske enkelt forvente mere. Vi giver dig service i særklasse, personlig betjening, og de bedste produktkvaliteter. Vi leverer gratis over hele DK med hurtig levering. Vi tilbyder flere forskellige leveringsmetoder, så hvis du ikke blot ønsker levering "ved kantsten", kan du vælge den service der passer dig bedst. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Hurtig og Gratis levering over hele DK
Vi giver garanti for hurtig levering!
Rolighedsvej 3, 8881, Thorsø, Dania
- 86 96 61 11
- maxibag@maxibag.dk
- maxibag.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Kan klart anbefales
Jeg har op til flere gange bestilt hos Maxibag, og altid uden problemer. Nem bestilling, hurtig levering og flinke chauffører.
Har fået varer x 3 og alle leveringer…
Har fået varer x 3 og alle leveringer har været helt i top - flinke fragtmænd hver gang og virkelig god service.
en god oplevelse ved bestilling
en god oplevelse ved bestilling, venlig og imødekommen, varen kommer hurtig, det nemt og i orden.
Super service, sendte mail angående levering da vi bor lidt skørt. De var super hjælpsomme.
Lavede min bestilling og under 24 timer senere havde jeg min ordre lige ved døren.
Chaufføren var også super flink.
Generelt bare god service og kvalitet.
Købte harpet muldjord hos Maxibag og…
Købte harpet muldjord hos Maxibag og det er et rigtig godt produkt og nemt at arbejde med.
Fik det leveret med kranbil og sat i haven hvor jeg gerne ville have det.
Kan kun sige det var en positiv oplevelse af handle med Maxibag 😊😊
Tak for hurtig ekspedition og levering👍
Tak for hurtig ekspedition og levering👍
Top klasse service
Den bedste service
Fire timer efter jeg bestilte, holdt vognmanden hos os. Vi har bestilt hos maxibag mange gange og altid været meget tilfredse med granit, jord, grus - og service.
Hurtig levering og rigtig flotte…
Hurtig levering og rigtig flotte skærver.
Chaufføren ringede inden han ankom og lavede lidt sjov med, at når vi ikke var hjemme kunne han sætte den hvor han syns. Maxibag’en var sat helt perfekt hvor det var mest hensigtsmæssigt på grunden.
Vi er meget tilfredse.
God service hurtig levering gode priser
Vi har altid handlet hos jer og vil…
Vi har altid handlet hos jer og vil fortsat gøre det hurtigt og smertefri levering alltid flinke chauffører altid en god oplevelse
Rigtig pris og levering
Levering af højbedsjord kom i big-bag til aftalt tid og pris. Det kunne ikke komme ind i haven på den bestilte gaffeltruck, men så kom der en kranvogn forbi og løftede de 1700 liter ind over hækken -u.b.
Jeg bestilte skærver og de kom…
Jeg bestilte skærver og de kom lynhurtigt, så ikke noget at klage over
Leveret hurtigt
Bestilt søndag, leveret mandag aften - kan ikke gøres hurtigere 😊
Vild hurtig leverance
Vild hurtig leverance. Sidder en søndag aften og bestiller granit skærver til levering inden for 4 hverdag. Dagen efter bestilling kommer chaufføren med bestillingen.
Chaufføren var iøvrigt super høflig og serviceminded. Absolut ingen ting at sætte en finger på - Kan varmt anbefales.
God hjemmeside, levering til tiden med god service af chaufførerne og varen er også i orden
Hurtig levering og chaufføren var…
Hurtig levering og chaufføren var fleksibel mht til hvor sækken skulle placeres så vi fik det der rigtige sted god service