Maverick Real Estate Group is a full-service real estate company based in Texas, serving clients across the Dallas-Fort Worth metroplex. With over two decades of experience in the real estate industry, our team specializes in helping buyers, sellers, and investors achieve their goals through personalized strategies, local market expertise, and unmatched service. We offer a wide range of services, including residential home sales, investment property acquisition, distressed property solutions, and cash offer programs. Our team also provides off-market access to exclusive listings, detailed comparative market analyses (CMAs), and support for sellers navigating complex situations such as pre-foreclosures, probate, and inherited homes. At Maverick Real Estate Group, we understand that every client has unique needs. That’s why we offer multiple ways to buy or sell a home—whether through traditional MLS listings, investor-backed offers, renovation-ready opportunities, or our unique seller match system that connects motivated sellers with active buyers. Our experience extends to REO (real estate owned) transactions, property preservation, and investor support, making us a trusted partner for institutional clients and asset managers as well. We proudly serve communities across North Texas, including Frisco, Prosper, McKinney, Celina, Allen, Denton County, and Collin County. Our reputation is built on transparency, responsiveness, and results. If you're looking for a real estate group that brings integrity, innovation, and local market expertise to every transaction, Maverick Real Estate Group is here to guide you. To learn more, view our active listings, or schedule a free consultation, visit us at maverick.realtor.
4783 Preston Rd suite 100, 75034, Frisco, Stany Zjednoczone
- 4697993105
- cisco.gonzalez@kw.com
- maverick.realestate
Brak recenzji
Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.