Zobacz, co mówią recenzenci
De eigenaar is vriendelijk, professioneel en heeft duidelijk een passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Hij denkt mee, geeft goed advies en staat altijd klaar voor vragen. Onze kinderen zijn dol... Zobacz więcej
Afgelopen week heb ik de activiteiten kubus aangeschaft bij Mauzek en ben er zeer tevreden mee! Mijn zoontje van 3 vindt hem geweldig!!
Meervoudig leerzaam speelgoed (motoriek, oog-hand coördinatie, letters & cijfers leren, enz enz). Ik kreeg het veel cadeau voor de 3de verjaardag van mijn zoontje. Eén onderdeeltje ging los en zonder... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Mauzek is een belichaming van onze visie om de ontwikkeling van kinderen te verrijken door middel van speels leren. Wij geloven dat elk kind uniek is en zijn of haar eigen tempo heeft in het ontdekken van de wereld. Daarom streven wij ernaar om met ons uitgebreide assortiment van Montessori-geïnspireerd speelgoed, een omgeving te creëren waarin kinderen op natuurlijke wijze kunnen groeien en leren.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@mauzek.com
- mauzek.com
Een snelle en goede service.
Speelboekje savanne
Speelboekje savanne besteld werd snel geleverd.
Het ziet er uit zoals op de fotos. materiaal ziet er goed uit zit stevig in elkaar
Goei punten…
Het management hft heel goed gereageerd op mijn vragen.
Mooi en leerrijk product.
Tevreden !
Fantastisch die Busy boarts
Fantastisch die Busy boarts, ik heb er 2 voor mijn tweeling en ze zijn er heel blij mee.
Heel goed om ze in de auto bezig te houden .
Maar ook in huis kiezen ze dat soms voor de iPad en ik vind dat super .
Ik zou graag nog de fantasie hebben
Handig om mee te groeien met je kleuter
We bestelden het 'bos' busy board. Ons zoontje is nog wat te jong voor alle activiteiten. Daarom is het juist zo leuk dat je er enkele bladen uit kan 'ritsen'. De kwaliteit is veel beter dan andere gelijkaardige producten. Benieuwd hoe ons zoontje er verder in gaat groeien.
Fijne en snelle service
Fijne en snelle service! We hadden de activiteiten kubus cadeau gekregen en er ontbrak een onderdeeltje in. Via de mail contact gezocht met Mauzek, er werd direct actie ondernomen en een paar dagen later werd het ontbrekende onderdeel al opgestuurd, top service!
Leuk product en top service
We hebben het auto avonturenpark gekocht voor onze zoon (2 jaar), maar zijn grote zus (bijna 4) speelt er nu nog het meeste mee. Hij is denk ik met het transport wat gebutst (was te zien aan de doos) en na 2 weken is er een pinnetje afgebroken (waardood de ophaalbrug het niet meer deed. Super geholpen door Bram, we hadden heel snel een nieuwe in huis, heel blij mee!
Het Mauzek Busy Board is echt een aanrader
Het Mauzek Busy Board is echt een aanrader! Ons kinderen (7,4 en3) zijn er helemaal weg van. Ze kunnen er eindeloos mee spelen en ontdekken steeds weer iets nieuws. Je merkt echt dat ze fijne motoriek oefenen. Het bord voelt stevig en veilig aan, en ziet er bovendien mooi uit. Fijn dat speelgoed ook duurzaam en leerzaam kan zijn! Echt ideaal ook voor onderweg! Dik tevreden
Activiteiten boekje
Bestelling was snel in huis en het was precies wat ik ervan verwacht had. Leuk om straks aan mijn kleinzoon te geven.
Super leuk cadeau om te geven
Voor de verjaardag van mijn neefje heb ik een leuk pakket van Mauzek besteld. Hij speelt er urenlang mee en heeft er ontzettend veel plezier van. Ook zijn ouders zijn erg onder de indruk, vooral omdat hij spelenderwijs zoveel leert. Echt een aanrader!
Leuke bezigheid voor mijn zoontje
Gewonnen pakket
Wij hebben via een winactie een pakket gewonnen van Mauzek met daarin een busy board een magnetisch doolhof en een vormen puzzel. Wat een mazzel! Ik maakte het pakket open en je voelt gelijk dat het kwalitatief goed spul is. Voornamelijk het busy board verbaaste me. Mijn dochter is 4 en kon zich een uur onafgebroken vermaken hiermee. Dat is echt uitzonderlijk voor haar! Het is zo gevarieerd. Van tellen en letters tot kleuren. Van ritsen en andere sluitingen naar een whiteboard om lekker te kleuren echt super!
Super blij met dit prachtige pakket.

Odpowiedź od Mauzek
Echt leuk en mooi/degelijk gemaakt
Echt leuk en mooi/degelijk gemaakt! Onze zoon kreeg de busy board ruimte voor zijn derde verjaardag, ook ideaal om mee te nemen in de auto straks op vakantie. Educatief verantwoord, maar met wat creativiteit kun je er echt veel kanten mee op. Zeker leuk voor nieuwsgierige peuters die graag met cijfers en letters bezig zijn!
Ontzettend leuk buzzyboard
Ontzettend leuk buzzyboard. Ideaal voor in de auto. Zelfs onze mini onder de 1 vindt 'm heel interessant door de kleurtjes en verschillende pagina's.
Top.
Heb wat speelgoed voor mijn neefje gekocht, en die was er dolblij mee! Tijdig geleverd, en de communicatie verliep goed.
ziet er erg leuk uit maar deed niet we verwachten.
We waren erg benieuwd naar de magnetisch doolhof die we voor onze kleindochter hadden besteld.
Helaas hij viel erg tegen de balletjes bleven vastzitten in een kamertje.
Ik heb hier contact over gehad en volgens de verkoper was het een productie fout en we konden een nieuwe krijgen.
Dit hebben dit niet gedaan omdat we denken dat het een ontwerp fout is.
Vriendelijk mail contact gehad.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.