Zobacz, co mówią recenzenci
Ik wilde een set mooie matten voorzien van een mooi logo en tekst en rondom opvallende stiksels. Dankzij een fijne vlotte communicatie waren de matten supersnel bezorgd. Resultaat was nog mooier... Zobacz więcej
Ik heb hier matten besteld. Prima kwaliteit. De maat was niet goed maar dit is keurig opgelost. De service vind ik uitstekend. Reageren snel, denken mee en zijn coulant.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze reviews vind je hier: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/matten-online-nl/
Dane kontaktowe
Postbus 160, 8280 AD, Genemuiden, Holandia
- info@matten-online.nl
- matten-online.nl
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Uitstekende service
Klopt van geen kanten
Van de zogenaamde 1:1 pasvorm met het origineel was weinig te bespeuren; daarnaast was het meegeleverde bevestigingsmateriaal van zeer slechte kwaliteit. Blijk-baar hanteert men in de Tsjechische Republiek andere normen m.b.t. tot afmetingen en kwaliteitseisen dan in Nederland. Hier een bestelling plaatsen is weggegooid geld.
set mooie matten !
Resultaat was nog mooier dan verwacht.
Aanradertje!!
Mooie matten en erg goede service!
dit is de 2e keer dat ik matten bij hun…
dit is de 2e keer dat ik matten bij hun besteld hebt. wederom super kwaliteit erg mooi afgewerkt snel geleverd bij email communicatie snelle reactie bedankt dit bedrijf is een aanrader bedankt 5 ster waardig

zeer correcte service
zeer correcte service! Ze antwoorden ook steeds snel en lossen eventuele fouten of misverstanden direct op. Zo zouden meer online bedrijven dienen te werken. Ik heb hier al meerdere malen matten bij besteld en ga het in de toekomst zeker nog doen.
Ik had voor mijn Kia Niro per ongeluk…
Ik had voor mijn Kia Niro per ongeluk matten besteld voor de PHEV , mijn fout , een mailtje gestuurd dat de matten niet pasten in mijn Kia kon ik de matten retourneren en binnen 14 dagen had ik nieuwe matten voor mijn Kia HEV die wel pasten, de matten moesten op nieuw besteld worden bij de leverancier van daar dat het even iets langer duurde. Kortom de op nieuw bestelde matten passen mooi in de auto en de afhandeling van deze firma is gewoon goed en vlot antwoord via de mail. Kortom bij dit bedrijf is niets mis mee.
Gute Qualität und super Kundenservice
Gute Qualität und super Kundenservice
Niet volgens verwachting product
Ik heb mijn bestelling ontvangen, op het oog zien de beige veloursmatten er mooi uit, bevestiging klip is van zwart plastic. In de website verwijst men ook naar deze zwarte bevestiging, echter het is voor mij een reden om deze beige veloursmatten met zwarte bevestigingen in mijn beige interieur niet te gebruiken. Verder zijn de geleverde rubbermatten voor achter, ja hoe zal ik het zeggen, uitgesneden van een rubber rol of iets dergelijks? Werkelijk nooit zoiets simpels en lelijks gezien en dan voor die prijs.
In goed overleg met matten-online kunnen de artikelen gelukkig retour worden gestuurd.
Ik heb de matten uit de verpakking…
Ik heb de matten uit de verpakking gehaald,wat me meteen opviel de diepe gaten waar onder de bevestiging van de bestuurders mat zat voor aan de vloer. Dat vind ik slordig. Had ook netjes gekund. Heb meer matten gehad niet origineel. De rest zag er netjes uit. Alleen zonde van die gaten,dat verpest het een beetje.
ongevraagde spam reclame.
ongevraagde spam reclame.
Regels voor digitale direct marketing
De hoofdregel is dat u als organisatie alleen digitale direct marketing mag sturen als u hiervoor toestemming heeft gekregen van de ontvanger. Dat staat in artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet (spamverbod).
Website is nep
Website is nep, gelukkig geld terug kunnen krijgen via Paypal

Odpowiedź od matten-online.nl
Fits perfect in your youngtimer!
I have a 16 year old Volvo V70 and the old mats were dirty (uncleanable) and worn through. For less then 50 euro's I got 4 new mats (and a free doormat for in house) that fit like a glove! Fantastic! Now I have to get the rest of the car up to par to these matts. I ordered the edge of the matt in the exterior colour of the car and it looks neat.

Topkwaliteit matten voor Qashqai
De matten voor mijn Qashqai zijn van goede kwaliteit en passen perfect. Ook handig dat ik een extra bestuurdersmat kan meebestellen. Die slijten het snelst.

Odpowiedź od matten-online.nl
Pracht product, veel keuze en nette service
Na mijn Mazda CX 5 nu ook de Nissan Cabrio van gewone velours matten voorzien. Ook weer erg mooi, stevig en met kleurrijke randen(ruime keuze) eromheen. De gekozen eigen tekst staat er ook weer messcherp op. En...........de service, zowel qua snelheid als oplossing is subliem!

Odpowiedź od matten-online.nl
Velour matten zeer dun, niet de gewenste kwaliteit.
Heb velour matten besteld, kwaliteit is zeer dun had er een hele andere voorstelling van, zou hier voor deze prijs niet weer kopen. En komen ze ook nog helemaal van de Balkan af, terwijl ik had begrepen dat ze gewoon in Genemuiden werden gestanst en gefestonneerd . Volgende keer maar weer pakket van de een grote discounter.

Odpowiedź od matten-online.nl
publicité mensongère ils disent…
publicité mensongère ils disent envoyer sous 15 jours mois j ai attendu 1 mois et de plus pas recus tout mes tapis j ai recus juste l avant et il me disent que la suite viendra j 'ai demander le tracking et ils ne savent pas quand ils vont le recevoir.de plus degouter c est exactement les memes chez aliexpress pour 5x mois cher. jamais plus ils disent que c est eux qui les fabriques .

Mooie automatten-set voor mijn MG-ZSev
Mooie automatten-set voor mijn MG-ZSev. Ziet er degelijk uit. Aansluitingen op de vloer passen perfect. Erg handig dat je voor een kleine meerprijs een extra mat voor de bestuurder kunt meebestellen. Deze slijt immers 2x zo snel. Alles was goed en netjes verpakt.
Levering duurde iets langer dan we tegenwoordig gewend zijn, ongeveer een week. Maar dat staat ook netjes op de website vermeld.
Kortom, ik ben zeer tevreden!

Odpowiedź od matten-online.nl
mijn eerder bestelde matten begonnen te…
mijn eerder bestelde matten begonnen te rafelen en ik stuurde de fotos naar Lily Meyer en ik niet anders zeggen , dat er uitstekende service werd verleend ik kreeg gelijk een hagelnieuwe set van ze kosteloos! Zeer tevreden met de matten en service van Lily

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.