Zobacz, co mówią recenzenci
Mattan vi beställde och betalade för visade sig vara slutsåld. Denna information var dock inget som nådde oss och vi försökte kontakta företaget via mail, chat och telefon utan framgång. Efter 4 veck... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag fick snabb bekräftelse på min order, snabb leverans och min matta motsvarade min förväntan. Både färg och kvalitet stämde med beskrivningen på er hemsida.
Superfin matta, blev mkt över det förväntade 👍 Relativt snabb leverans. Rekommenderar köpet 🤩, så nöjd med mattaunivers.se 👌
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vår vision är att vara våra kunders favorit bland matthandlare på nätet. Vårt uppdrag är att möta kundernas behov av personlig inredning. På Mattaunivers värdesätter vi hållbarhet, kvalitet och professionalism som våra kärnvärden. Vi är motiverade att erbjuda det absolut bästa urvalet av mattor till överkomliga priser. I vårt sortiment finns ett brett sortiment av maskinvävda mattor som tillverkas i välrenommerade fabriker i Europa, där miljövänlighet också står i centrum.
Dane kontaktowe
Klingstrupvænget 81, 5230, Odense M, Dania
- info@mattaunivers.se
- mattaunivers.se
Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Dålig återkoppling från företaget…
Ingen som helst feedback från företaget trots flertal mail. Ingen uppdatering om förväntad leverans, ingen spårningslänk. Leveransföretaget hade inte ens nummer till mig utan ringde till min man då hans företag ligger i vårt hus.
Väldigt fin matta med bra kvalitet men kundservicen var allt annat än positiv.
Har inte fått något svar på mitt mail…
Har inte fått något svar på mitt mail som jag skickat om att jag vill ha en gratis retur etikett efter som den var inte i den kvalitet som ni skrivit och det var några röd blå streck så har tagit kontakt med klarna om detta problem.MVH Ann-Sofie
Har väntar i över 6 dagar på min…
Har väntar i över 6 dagar på min beställning och den har inte kommit ännu. Provar ringa till supporten utan svar och inget svar på deras mail heller
Beställde en matta till mott närmsta…
Beställde en matta till mott närmsta ombud. Några dagar efter har de ändrat leveransen till ett ombud som ligger 5 timmar ifrån där jag bor (?!)
Försökt kontakta de via telefon men ingen som svarar. Har kontaktat de via mail, ingen som svarar där heller (har nu gått snart 1 vecka) trots att de säger att de ska svara inom 24 timmar. Skrivit till de via deras chatt på fb, och de säger att de ska återkomma men återkommer aldrig.
Jag råder ingen att handla ifrån detta osäkra bolag framöver. Jag upplever ingen trovärdighet här.
Jag beställde för en 2 månader sedan…
Jag beställde för en 2 månader sedan fortfarande har jag inte fått den än även mejlat de men ingen respons så dåligt jag rekommenderar inte att köpa från de.
Beställde matta 16/12 och betalt.
Beställde matta 16/12 och betalt.
Ej fått matta och inget svar på fler mail jag skickat. Mailat man från deras hemsida så går bara mailet tillbaks till min egen mailadress. Så beställ inget!
Mattan motsvarar förväntningarna
Mattan motsvarar förväntningarna, smidig beställning och leverans!
Utebliven leverans, pengar och svar.. uselt
Beställde en matta för 3 veckor sedan men har fortfarande inte fått den, så deras leveranstid stämmer inte enl hemsidan. Har försökt nå dom, inget svar. Har redan betalt mattan och har varken fått svar från företaget, pengar tillbaka eller någon matta. Beställ INTE därifrån!!
Jätte dåligt
Jätte dåligt!
Har beställt 2 stycken mattor men har inte fått ännu.
Har även kontaktat deras kundtjänst utan att få svar.
Är inte nöjd alls. 👎
Väldigt fin o snygg matta.
Väldigt fin o snygg matta.
Svarade på mina förfrågningar jag hade väldigt snabbt
jättenöjd
Jag fick snabb bekräftelse på min…
Jag fick snabb bekräftelse på min order,
Varan var enligt beskrivning…
Varan var enligt beskrivning levererades snabbt. Mycket nöjd!
Supernöjd 🤩
Superfin matta, blev mkt över det förväntade 👍
Relativt snabb leverans.
Rekommenderar köpet 🤩, så nöjd med mattaunivers.se 👌
Snabb och smidig hantering och leverans
Snabb och smidig hantering och leverans
Mycket fin matta och skön att gå på

Odpowiedź od Mattaunivers
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.