MatHost.eu Recenzje 14

3,4

3,4

Średnia

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Tragiczna jakość usług

Tragiczna jakość usług. Nie polecam. Serwer Hytale Small przy 2 osobach nie daje rady. Po co to sprzedajecie, dla kogo to ma być serwer?

25 stycznia 2026

Dziękujemy za opinię! 💙
Przykro nam, że wydajność serwera nie spełniła Twoich oczekiwań. Należy jednak pamiętać, że Hytale boryka się obecnie z problemami optymalizacyjnymi samego silnika gry. Niestety, silnik tej gry jest wciąż mało wydajny i potrafi generować nieproporcjonalnie duże obciążenie nawet przy małej liczbie graczy, niezależnie od jakości hostingu.

Dodatkowo pakiet "Small" jest przeznaczony głównie do środowisk testowych. Biorąc pod uwagę obecny stan optymalizacji Hytale, do płynnej rozgrywki zalecamy wybór wyższych zasobów.

Bardzo Polecam hosting :)

25 sierpnia 2025

Dziękujemy za opinię! 💙
Jest nam bardzo miło, że polecasz nasze usługi. Zadowolenie klientów to dla nas największa nagroda. Cieszymy się, że jesteś z nami!

Brak przejrzystości

Brak przejrzystości, długie przerwy w odpowiedziach, konieczność samodzielnego rozwiązywania problemów.

5 września 2025

Dziękujemy za opinię! 💙
Przykro nam, że Twoje doświadczenia z naszym wsparciem nie spełniły oczekiwań. Dokładamy wszelkich starań, aby komunikacja była przejrzysta, a czas reakcji jak najkrótszy. Zależy nam, abyś nie musiał radzić sobie z problemami sam, jeśli mamy możliwość wsparcia.

Opinia hostingu na podstawie wlasnych doświadczen z spolecznością i właścicielem

Głowne czynniki na opinie:
- Brak równego traktowania - Hosting na prośbę o aplikacje GoLang automatycznie zaczął mnie atakować na prywatnych kanałach (do ktorych oczywiscie dostępu nie mialem) o fakt, ze serwer chce użyć do wykonywania abuse, sam właściciel ostatnio stwierdzil, że osoby które mu płacą mają lepsze traktowanie.
- Hipokryzja właściciela - Właściciel zmienia zdanie na temat większości rzeczy jak skarpetki, praktycznie ciągle ma inną opinie na temat jednej i tej samej sprawy
- Community - Głownie community składa się na wielbicieli wlasciciela (ktorzy są bezkarni), gdy napiszesz coś nie tak o samym hostingu owe osoby odrazu zaczynaja cię atakować oraz osądzać o przeróżne rzeczy, byle by dla kogos innego twoja opinia nic nie znaczyła
- Brak Stabilności - Praktycznie codziennie przez czas trwania mojej uslugi występowały przeróżne problemy z dostępem/działaniem serwera, na samym początku byly problemy z samym uruchomieniem go a w pozniejszych dnaich kilkunasto minutowe przerwy w dostępie do panelu. Przy zgłaszaniu tego wyżej wymieniona grupa community oczywiscie atakowala mnie jak i inną osobę
- Panel - Sam panel wyglada dosc dobrze lecz został wypchany na produkcje siłą, dalej mogą się tam znajdować poważne błedy typu opłacanie serwera na negatywną ilość miesięcy (co konczy sie brakiem serwera oraz danych, z korzyści byl to błąd pozwalajacy dodawać sobie pieniadze)

Stanowczo odradzam korzystanie z tego hostingu.

20 czerwca 2025

Odpowiedź od MatHost.eu

Dziękujemy za tak obszerną opinię! 💙
Przykro nam, że Twoje doświadczenia z naszym hostingiem były negatywne. Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych kwestii:

1. Bezpieczeństwo i weryfikacja: Naszym priorytetem jest ochrona infrastruktury przed nadużyciami. Weryfikacja próśb o niestandardowe środowiska (np. GoLang) w ofercie botów Discord jest standardową procedurą bezpieczeństwa i nie ma na celu ataku personalnego na użytkownika.

2. Panel i stabilność: Panel jest stale rozwijany. Błędy, o których wspomniałeś (w tym te krytyczne), zostały natychmiastowo załatane, a stabilność usług jest na bieżąco monitorowana i poprawiana w razie jakichkolwiek odchyleń od norm.

3. Społeczność: Dokładamy starań, aby atmosfera na naszym Discordzie była przyjazna. Zasady regulaminu obowiązują wszystkich, jednak naturalnym jest, że klienci posiadający aktywne usługi mają priorytet w obsłudze technicznej.

Mimo wszystko dziękujemy za zgłoszenie uwag - pomagają nam one ulepszać usługi. Jeśli chciałbyś wyjaśnić te kwestie bezpośrednio, zapraszamy do kontaktu poprzez system zgłoszeń.

Łatwość w zakupu i dostępie

Łatwość w zakupu i dostępie do samego w sobie serwera, wszystkie pliki z poziomu internetu i sftp. Pomoc natychmiastowa i do samego końca!
Polecam serdecznie!

21 maja 2025

Dziękujemy za opinię! 💙
Cieszymy się, że proces zakupu oraz zarządzanie plikami (przez panel i SFTP) są dla Ciebie wygodne. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze wsparcie techniczne zawsze rozwiązywało problemy do końca. Dziękujemy za polecenie!

Kocham Zakolanówki

Dostałem zakolanówki w zamian za kupienie serwera. Polecam.

6 maja 2025

Odpowiedź od MatHost.eu

Dziękujemy za opinię i polecenie! 💙
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Niech serwer służy długo i stabilnie (tak jak i nowe akcesoria)

To co potrzeba, jest. I działa.

Przyszedłem do MatHost od konkurencyjnego dostawcy hostingu serwerów VPS na własne developerskie środowisko. Skończyły się problemami z ucinanymi sesjami SSH, nagłymi wyłączeniami serwera na parę dni bez konkretnej przyczyny a także czekaniem na odpowiedź Wsparcia ponad 3 dni. Obecnie: brak problemów z dostępnością usługi, dobrze działająca ochrona AntyDDoS, duża możliwość konfiguracji z poziomu panelu i szybka odpowiedź ze strony wsparcia.

17 maja 2025

Dziękujemy za opinię! 💙
Cieszymy się, że zmiana usługodawcy rozwiązała Twoje problemy ze stabilnością i sesjami SSH. Niezawodność usług to dla nas priorytet, dlatego miło nam słyszeć, że doceniasz zarówno działanie serwerów, jak i czas reakcji naszego wsparcia.
Dziękujemy za zaufanie!

Best gaming server hosting i have never…

Best gaming server hosting i have never used better hosting

20 maja 2025

Odpowiedź od MatHost.eu

Thank you for your review! 💙
We are thrilled to hear such kind words! Knowing that we are the best hosting provider you have ever used gives us a huge motivation.
We are glad you are with us!

Opóźnione wsparcie

Opóźnione wsparcie, problemy z serwerami, brak reakcji bez wielokrotnych przypomnień.

13 marca 2025

Dziękujemy za opinię! 💚
Nasz zespół wsparcia aktywnie stara się odpowiadać na wszystkie zgłoszenia w jak najkrótszym czasie.
Jedyny okres, w którym otrzymanie odpowiedzi na zgłoszenie może trwać dłużej niż zwykle to dni wolne i święta.

Jeżeli problem nadal występuje, skontaktuj się z nami za pośrednictwem systemu zgłoszeń przez stronę bądź serwer na platformie Discord.

Polecam bardzo serdecznie

Super hosting, szybkie odpowiedzi na ticketach oraz profesjonalna pomoc w tym, brak skaczącego pingu. Dużo nowości oraz aktualizacji, polecam

1 maja 2025

Dziękujemy za opinię! 💙
Jest nam niezmiernie miło, że możemy dostarczać usługi dla twojego projektu - bardzo zależy nam na pozytywnej opinii klientów!

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (14 recenzji)