Materialexperten Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Klart bästa butiken för fästelement och dyl. Har tidigare främst handlat på Hornbach eller Bauhaus, innan jag "upptäckte" Materialexperten. Handlar över disk, oslagbara priser och mycket trevlig och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Äntligen har jag hittat ett ställe där man kan få tag på det man behöver i ett brett sortiment. Udda skruvar har jag letat mycket efter men det är här dom finns. Trots en ekonomiskt blygsam privat för... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Otroligt bra service, visade sig att jag gjorde en felbeställning för helgens arbete med motorcykeln, ”Jahopp då var allt ogjort” och humöret dalade. Hittade er sida och mailade på natten gäl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra hemsida med bra information, material i lite mindre bitar som är hanterbara. Jag misstänker och tror att sortimentet kommer att utökas med fler artiklar vad det lider. Jag saknade acetalpl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca śrubek
  2. Stal i żelazo

Napisane przez firmę

Försäljning av fästelement så som skruv, mutter, brickor etc. Hög kvalitet, snabba leveranser, rätt priser.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Snabb leverans, rekommenderas.

20 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Kul att du rekommenderar oss. Tack för femman och välkommen tillbaka om behov uppstår :)

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans med förbehåll att DHL…

Snabb leverans med förbehåll att DHL låste leveransen ett dygn pga utkörning varannan dag. Kan inte materialexperten rå för.
Annars mycket nöjd.

17 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Synd att DHL för paketet ytterligare en dag. Men som du skriver är det tyvärr inte daglig körning till alla orter. Kul att du blev nöjd med allt annat och tack för femman! :)

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, hög produktkvalitet. Rekommenderas.

16 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Tack för rekommendationen och femman! :)

Bra bultar

Bra bultar, i mindre förpackningar!!

15 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Bra att du blev nöjd. Tack för omdömet :)

Allt perfekt

Allt perfekt, snabb leverans

12 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Tack för ditt omdöme. Kul att du blev nöjd! :)

Bra pris

Bra pris, snabb leverans!

9 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej och tack :D Kul att du blev nöjd med oss :) Välkommen tillbaka!

Snabbt!

Snabbt!
Enkelt!
Billigt!

7 grudnia 2020

Så det ska vá! :D

Mycket bra

Otroligt hjälpsamma och mycket snabba leveranser. Bra priser och man kan som hemmafixare få tillgång till småbitar i olika material.

2 grudnia 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Tack så mycket. Vad kul att du gillade oss som leverantör. Välkommen tillbaka! :)

Oceniono na 4 z 5

Bra leverans.

28 listopada 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej och tack för fyran! Hoppas vi får chansen att förtjäna en femma från dig i framtiden! :)

Oceniono na 5 z 5

Här hittade jag rätt produkt

Hade lite svårt att hitta produkten jag var ute efter men hos Materialexperten fann jag det jag sökte. Enkel hemsida, snabb leverans och rätt produkt. Allt har funkat till full belåtenhet.

23 listopada 2020

Odpowiedź od Materialexperten

Hej! Vad roligt att du hittade det du sökte hos oss och kul att du uppskattar enkelheten med vår hemsida. Bättre betyg kan man inte få så jag bugar och bockar! :)

Oceniono na 1 z 5

Deras distributörer DHL har tydligen…

Deras distributörer DHL har tydligen slarvat bort min försändelse. Jag skall få nytt men jag saknar möjlighet att spåra den nya försändelsen. I den gamla försändelsen fanns det möjliget att spåra försändelsen men endas om du bor i annat land utanför Skandinavien. MVH Nils.

23 listopada 2020

Hej Nils!
MYCKET tråkigt att du inte gillade oss men vi kan bara beklaga att DHL slavat bort ditt paket, vilket händer ytterst sällan. Nytt material kapas imorgon förmiddag och det är först efter det som vi skickar spårningsnummer. Det stämmer inte att det inte går att söka efter försändelsen i Sverige. Vi ligger i Göteborg och bokar helt vanliga ombudspaket direkt via DHL i Göteborg.

/Michael

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej