Materialepladsen A/S - Roskilde Recenzje 35

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Vestre Hedevej 26, 4000 Roskilde, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg mødte tilfældigt Allan, Materialepladsens direktør da pladsen i Roskilde var nyopført, som stolt fremviste konceptet. Vi har brugt det lige siden. Der er super service og gode materialer

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte 9,5 tons granitskærver til levering med tip.... Chauffør Anders sørgede for både at ringe og bekræfte aftalen, give besked inden han ankom (til tiden i øvrigt) OG grabbede i stedet på a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi henter tit forskellige materialer. Fungerer sindsygt godt når man kan komme ind hele døgnet og betjene sig selv uden at skulle stå i kø. Materialerne er i rigtig fin kvalitet og prisen er også ko... Zobacz więcej

1. Dostawca materiałów budowlanych
  2. Dostawca kory
  3. Dostawca gleby
  4. Kamieniarstwo budowlane
  5. Dostawca piasku i żwiru
  6. Dostawca kamienia

Informacje o Materialepladsen A/S - Roskilde

Napisane przez firmę

Velkommen til en verden af granit, grus, sten, flis og jord

Materialepladsen A/S har siden 2014 solgt læssevis af sten, grus, granit, muld, flis og meget mere til både private og virksomheder fra vores fysiske materialepladser og i vores webshop.⠀

- Webshop med e-mærkning⠀
    - Døgnåbne og selvbetjente materialepladser⠀
    - Gratis adgang til trailer og læssemaskine⠀
    - Dag-til-dag leveringsgaranti på hverdage⠀
    - Stort udvalg
    - Billige priser

Alle vores fysiske materialepladser har døgnåbent og er baseret på selvbetjening. Du vælger selv materiale, mængde og tidspunkt – og du betaler kun for det, du læsser. Der er ingen minimumskøb, så du kan købe fra 5 kg til masser af tons.⠀

Hent-selv på døgnåbne materialepladser eller bestil online
Vi synes, det skal være nemt at få de materialer, man har brug for – uanset hvornår man skal bruge dem. Derfor har vi lavet vores materialepladser selvbetjente og døgnåbne. Og hvis man hellere vil have materialerne leveret lige til døren, har vi leveringsgaranti på dag-til-dag levering på alle hverdage.⠀ ⠀

Materialekategorier:⠀
    - Granitskærver⠀
    - Grus og sand⠀
    - Sten⠀
    - Jord og muld⠀
    - Træflis og bark⠀

Bestil eller læs mere på www.materialepladsen.dk

• Vestre Hedevej 26, 4000, Roskilde, Dania

1 gwiazdka

20 maja 2025

Mange tak for din anbefaling, Michael - det re vi rigtig glade for 😃👌

Oceniono na 5 z 5

Er imponeret.. God oplevelse !!!

Er flyttet til Hedehusene okt -24 og har besøgt genbrugspladsen Roskilde flere gange og har hver gang undret mig over HVAD Materialepladsen egentlig var for noget.. En dag tog min nysgerrighed overhånd og jeg svingede ind på pladsen; her blev jeg mødt af en frisk fyr som villigt forklarede omkring udvalg og, ikke mindst, hvorledes proceduren omkring køb er...,

Systemet er SÅ fantastisk enkelt, nemt og inspirerende at bruge.. Kan bruges hele døgnet.. Og udvalget i materialer er ganske omfattende, hele 26 forskellige typer fra grus, sten til jord og kompost... Absolut perfekt for os som kun skal bruge små portioner...

Jeg har nu været der 3 gange for at købe flisegrus og er stadig imponeret over hvor nemt det er, og ligeledes over hvor rydeligt og ordentligt der altid ser ud..
Super enkel betjening og betalingsform og døgnåbning er atraktivt for os husejere....

21 maja 2025

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Ingrid. Det er vi ret glade for 😃👍

Oceniono na 5 z 5

Tak for rigtig fin hjælp

Tak for rigtig fin hjælp, beregning og info ved bestilling mv

Og super flot aflæsning på adressen, lige præcis på presningen.. tak for det.

11 listopada 2024

Odpowiedź od Materialepladsen A/S - Roskilde

Tusinde tak, Linda - jeg lader straks din flotte anmeldelse gå videre til chaufføren 👍😀

Materialepladsen i Roskilde,
Et fuldstændig fantastisk koncept, hvor du henter det du skal bruge, mange typer at vælge i mellem, man kan hente døgnet rundt. Hvis man skal hente mere end man kan skovle, er der en minilæsser man kan låne gratis.
Tusind tak for en fantastisk og velfungerende plads

24 sierpnia 2024

Den anmeldelse er vi vilde med, tusinde tak, Tim 😀👌

Så glad

Rigtig fint med nye materialer. Modtog hvide granitsten og topdressing til haven. Da de ankom med materialerne, fik jeg en udførlig forklaring på, hvor materialer alternativt kunne stå i forbindelse med mit lille hjemmeprojekt samt give en kort instruks i, hvordan man anvendte materialerne.
& bedst af alt... Right on time ! Aftale tidspunkt blev overholdt.

25 lipca 2024

Odpowiedź od Materialepladsen A/S - Roskilde

Tusinde tak for din anmeldelse, Mustafa. Jeg viderebringer straks til chaufføren 👌

Oceniono na 5 z 5

Utrolig dygtig og serviceminded chauffør!

OG grabbede i stedet på aller dygtigste vis hele molevitten af. Hold op et godt stykke arbejde! Tusind tak for en fantastisk service!

Mindst 10 stjerner herfra!

6 października 2023

Mange tak for din flotte anmeldelse, Louise 👌

Fantastisk koncept.

Fantastisk koncept.
At alt hvad man kan have brug for i jord, grus,sten,bark osv. kan findes til rimelige priser er i sig selv til 5 stjerner At man ydermere har adgang til selvbetjent frontlæsser uden betaling er eminent.

24 września 2023

Odpowiedź od Materialepladsen A/S - Roskilde

Mange tak for anmeldelsen - det er vi rigtig glade for 👌

Nemt og effektivt

Det er bare nemt og effektivt til en god pris.
De får snart besøg af mig igen 😊

Automaten var godt nok i stykker, men et kort opkald og så var jeg videre.

17 września 2023

Tusinde tak 👍

Mega positiv oplevelse.

Mega positiv oplevelse.. jeg skulle den anden dag hente noget sand ved Materialepladsen i Roskilde og mens jeg holdte i kø, kom en person over til mig og spurgte om jeg skulle have hjælp til at få læsset det jeg skulle bruge.. virkelig flink mand.. jeg fik læsset det sand jeg skulle bruge og jeg spurgte så om han var ansat på pladsen for jeg ville takke for hjælpen.. hvortil han svarede at han var direktøren for Firmaet der ejede alle Materialepladserne.. så hermed min tak for en yderst positiv oplevelse og jeg kommer HELT sikkert igen..

18 kwietnia 2023

Mange tak 😀😀😀

Super nem og 100% selvbetjent bestilling af jord

Jeg skulle have planet et område i haven efter at have nedtaget en nedgravet trampolin. Vi havde allerede fyldt noget af det gamle leret jord i hullet, men havde brug for lidt mere god jord for at få græsplænen helt plan igen.

Jeg brugte Materialepladsens beregner til et finde ud af, hvor meget jord jeg manglede, og jeg kunne godt se, det var for meget at hente selv på pladsen i Roskilde. Derfor bestilte jeg via hjemmesiden til levering inden weekenden.

Jeg kunne godt lide, at der var flere leveringstyper. Jeg valgte den tippet levering ved kanstenen, da denne var klart nemmest for os. Det var tilfældigvis også den billigste form for levering.

Fredag lå jorden klar ved kantstenen. Jeg bemærkede at det var hel ren jord uden sten eller andre ting. Det gjorde arbejdet med planning af græsplænen super nem, selv uden professionelle værktøjer. Du skal vi bare have god blanding af sol og regne de næste uger, så vil græsplænen stå snorlige.

Mængden af det bestilte jord passede i øvrigt perfekt.

Jeg har ikke prøvet at bestille jord eller tilsvarende materialer før, men er imponeret over hvor nemt det var.

Jeg kommer helt sikkert retur, når jeg skal bestille noget tilsvarende.

21 kwietnia 2023

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Lars 👍😁

Oceniono na 5 z 5

Brugte Materialepladsen for første…

Brugte Materialepladsen for første gang. Og helt sikkert ikke sidste gang.
Overskueligt og nemt. Skønt at man lige kan bruge en minilæsser, så man ikke skal i gang med skovlen :-)
God oplevelse. Skønt at der er døgnåbent.

26 grudnia 2022

Fedt med din super anmeldelse, mange tak Kasper 👍

Fantastisk service

Fantastisk service, professionelt firma.
intet andet end en klar anbefaling herfra.

14 listopada 2022

👍 Mange tak - dagen er allerede blevet meget bedre

Oceniono na 1 z 5

Materialepladsen Roskilde - ELENDIGE

Denne Trustpilot går til Materialepladsen Roskilde.
De overholder ikke deres egne regler i form af deres konkurrencer via Facebook og generelt er de uden pli...!
Snyd og Bedrag...! Sætter aldrig mine ben hos dem igen...!! Og det ved jeg vi er mange der ikke gør igen... Vi brugte jer meget, men vi finder et andet sted fra nu af...!

21 września 2022

Odpowiedź od Materialepladsen A/S - Roskilde

Hej Rebecca. Det er helt fair at påpege, at vinderen ikke 100% har opfyldt vilkårene. Det har vi taget på os - og udtrukket en ny vinder.

Første gang på pladsen

Første gang på pladsen. Der var pænt og det hele var overskueligt. Meget hjælpsomt medarbejder som forklarede og guide super godt. Og så fik vi hjælp med læssemaskinen. Bare vi havde pladsen nær Kalundborg.
Kan varmt anbefales.

16 września 2022

Mange tak, Gitte 😁

Materialepladsen i Roskilde,
Et fuldstændig fantastisk koncept, hvor du betaler for det du skal bruge! Især jeres læssekort gør at min søn altid vil med 👌🏻
Tusind tak for en fantastisk og velfungerende plads.

22 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej