heele snelle levering en goed verpakt zal zeker nog een keer bestellen
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik bestelde de 5-delige messenset en deze is top. Super snel geleverd en super goede klantenservice (Ole antwoorde gelijk op mijn vraag vanaf ik de bestelling plaatste). Mijn papa gaat blij zijn met z... Zobacz więcej
Keurig geleverd, zeer mooi verpakt!! Prachtige messen set en mooi compleet Geweldig kado ook voor een supernette prijs. Echt onwijs blij mee !!!!
Op de website stond dat je met ideal kon betalen, dit lukte bij mij helaas niet. Dus via PayPal gedaan en dan duurt het bijna een week voordat het geld wordt overgemaakt. Voor de rest mooie messen.... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
heele snelle levering en goed verpakt…
heele snelle levering en goed verpakt zal zeker nog een keer bestellen
Snelle service
Snelle service. Goed afgesproken wanneer en waar ik het product kon afhalen.
Mooie en scherpe messen.
Snel geleverd zonder problemen
Snel geleverd zonder problemen. De messen en de snijplank zijn van zeer hoge kwaliteit, ik kan niet nog meer tevreden zijn.
Mooi en snel
Het bestelde mes werd echt de dag erna al thuis bezorgd.
Goed verpakt en mooi mes voor een mooie prijs.
Snel geleverd,
Snel geleverd,
Wat een prachtig mes met bijbehorende snijplank. Hier ga ik veel gebruik van maken tijdens mijn kamado sessies.
Prachtige messen set!!!
Keurig geleverd, zeer mooi verpakt!!
Prachtige messen set en mooi compleet
Geweldig kado ook voor een supernette prijs.
Echt onwijs blij mee !!!!
Nog nooit zulke goede/scherpe messen…
Nog nooit zulke goede/scherpe messen gehad.
Ik ben er blij mee.
Aanrader
Goeie messen, echt topkwaliteit! Ik heb weinig messen gehad die zo scherp zijn en blijven.
Blijft lang scherp
Ik gebruik de messen nu al een poos en ze zijn nog bijna net zo scherp als toen ik ze net had. Erg blij mee
Ideal
Voor de rest mooie messen.
Fijn contact en mooie producten.
Afgesproken leverdatum werd niet…
Afgesproken leverdatum werd niet gehaald, zonder communicatie vooraf. Annulering bestelling werd met excuses wel snel verwerkt incl. teruggave betaling.
Update: Matakumi heeft voor een meer dan genereuze compenstatie gezorgd, had zij niet hoeven doen.
Een mooi mes van goed materiaal
Een mooi mes van goed materiaal, niet te dik en prima hardheid. Het blijft dus lang scherp.
Zeker aan te bevelen !
Erg goede service
Erg goede service! Daarnaast ook zeer goede messen. Ben er erg blij mee!
Heb nu hele set messen inclusief…
Heb nu hele set messen inclusief wokbijltje Bevallen uitstekend. Levering was snel
Geweldige, mooie messen
De messen zijn echt prachtig!! Ze houden fijn vast en snijden super goed. We hebben er nog 3 extra bijbesteld.
We hadden een mes met een beschadiging erop en dat is super opgelost.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.