Jeg var på julemarked på Egeskov Slot hvor jeg stødte på MAS SELECTION, hun havde en bod med en masse lækre produkter, alt fra tasker til handsker til hår accessories. Da jeg desværre ikke fik købt no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde et spørgsmål til produktet og skrev en chat mandag sidst på dagen. Der kom hurtigt et svar, hvilket jeg ikke havde forventet. Der kom også en mail, som jeg svarede på. Pga. hurtigt og posi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MAS SELECTION har et godt udvalg af mange forskellige funktionelle tasker. Ejer selv Baltetaske MS i sort. Den har mange rum, hvilket gor det nemt at kunne organisere sine ting. Den sidder behageligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er første gang jeg har bestilt fra Mas Selection, da jeg fandt nogle fine hårspænder derfra. Jeg fik min pakke indenfor et par dage og de havde lagt en flot hårelastik med i pakken som gave. Sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MAS SELECTION er en dansk webshop, der specialiserer sig i funktionelle tasker og accessories til den prisbevidste forbruger. Vores sortiment består af nøje udvalgte kvalitets tasker og accessories, der kombinerer pris, funktionalitet og tidløse design.
Eltangvej 67C, 6000, Kolding, Dania
Virksomheden er hurtig og har nogle gode produkter

Odpowiedź od MAS SELECTION
Lækkert tørklæde til en god pris, og som var lige som jeg forventede🤩

Odpowiedź od MAS SELECTION
var rigtig glad kom hurtig og er glad det er ikke sidste gang jeg handler med jer

Odpowiedź od MAS SELECTION
nemt at bestille og betale. Fine hårspænder. God info ang. levering. hurtig levering. alt pakket godt ind, fin emballering.

God service hurtig levering der gik kun 3dage før varen var leveret
Godt produkt er meget glad for den

Odpowiedź od MAS SELECTION
Jeg er glad for tasken. Har masser af rum lige som jeg kan lide det.
Og hurtig levering af MAS selection.
Klar anbefaling herfra

Odpowiedź od MAS SELECTION
Igen en god oplevelse at handle her. Lækkert produkt til fin pris og perfekt at afhente varen på stedet

Odpowiedź od MAS SELECTION
Jeg har kun gode oplevelser og er meget tilfreds 👍😊

Odpowiedź od MAS SELECTION
Super sød og imødekommende butik og selvfølgelig fantastisk vare der er smukkere end foto ❤️ Tak for den fine gave vedlagt 🌸 Jeg kommer igen mvh Samia

Odpowiedź od MAS SELECTION
Har modtaget en fed taske, til ikke ret mange penge. Den kom hurtigt, og uden problemer.
Det bliver *min* butik fremover.
Tak

Odpowiedź od MAS SELECTION
Pga. hurtigt og positivt svar bestilte jeg varen, et bælte. Den modtog jeg to dage efter sammen med en ekstra lille ting og en personlig hilsen.
Bæltet er af god kvalitet og lever fuldstændig op til forventningen.

Odpowiedź od MAS SELECTION
Flot taske, til virkelig god pris. :) Hurtig afsendelse. Anbefales. :)

Odpowiedź od MAS SELECTION
Jeg bestilte en taske og betalte, kunne så hente den næste dag. Yderst tilfreds med varen, ligeledes service. Kan kun anbefale firmaet.

Odpowiedź od MAS SELECTION
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.