Massagekompagniet Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gået hos hos Pernille og Grethe gennem mange år. De er begge utrolig dygtige og professionelle, og jeg ville aldrig vælge at gå andre steder hen. De får mine varmeste anbefalinger – 5 store st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik 35 minutters par-massage sammen med min søster. Både i telefonen og ved fremmødet var det en enormt varm og personlig oplevelse. Vagn og Kenneth som masserede os, gav os mere end vi have håbet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Professionelt og behageligt! Min mand og jeg fik parmassage af Mathias og Wagn. Vi kan begge klart anbefale Massagekompagniet! Som højgravid fik jeg en tilpasset briks, hvor jeg kunne ligge på mav... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde hos Massagekompagniet de seneste måneder og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået hver gang. Min nakke og ryg har været enormt spændte grundet mit arbejde, og har... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

121 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Laver ulovlig markedsføring og…

Laver ulovlig markedsføring og fremsender reklamer, man ikke kan framelde sig.

19 marca 2025

Hej Pep

Når man opretter sin onlineprofil er det altid mulig at vælge eller fravælge marketing.
Efter login kan man stadig redigere i sine profiloplysninger og fravælge marketing ved at fjerne et flueben.
Alternativt kan man afmelde på telefon eller med få ord på mail.

Hvis du har sendt os en mail, hvor du har anmodet om at blive afmeldt, sørger vi for det inden for 1-2 hverdage.
Vi kan desværre ikke kontrollere om vi har modtaget en mail fra dig, baseret på dit profilnavn herinde, men kan bekræfte, at vi har ajourført alle anmodninger til d.d.

Vi er kede af din oplevelse, men vi gør vores bedste for at undgå at generer nogen med uønsket mails, udover blot at overholde lovgivningen.
PS. Såfremt du ikke har sendt os en mail med din anmodning, må du meget gerne gøre det (til info@massagekompagniet.dk), så vi kan kontrollere og sikre at du er afmeldt.

Venlige hilsener
MassageKompagniet

Oceniono na 5 z 5

Andreas fra Massagekompagniet har mine…

Andreas fra Massagekompagniet har mine varmeste anbefalinger. Han er yderst kompetent, og man kan mærke at han går meget op i sit arbejde, samt har en stor viden indenfor sit fag. Og ikke mindst med mennesket i fokus.

Helt og aldeles fantastisk, tak 🙏

13 marca 2025

Varmeste anbefaling

Pernille er ikke bare hvilken som helst dygtig massør - hun er udenfor-kategori-dygtig! Jeg var forbi ved et tilfælde for et par år siden, og har været fast kunde lige siden. Kæmpe anbefaling af Pernille herfra!

3 stycznia 2025

Stor anbefaling af Rosana fra Massagekompagniet

Jeg får indimellem massage af Rosana fra Massagekompagniet. Jeg bestiller typisk 50-65 minutter og nyder det virkelig. Rosana er rigtig dygtig og sød, og lader mig slappe helt af i ro under massagen. Det er et dejligt break i en ellers travl hverdag. Tusind tak til Rosana, jeg kommer snart igen!

14 listopada 2024

Dejlig oplevelse.

Dejlig velkomst, fantastisk massage af den søde og dygtige Fernanda, som virkelig spurgte ind til mine problemzoner.
Har allerede bestilt til næste gang.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 czerwca 2024

God behandling

Jeg havde ondt i ryggen og bookede en tid som jeg bestemt ikke fortryder.
Han var virkelig venlig, meget dygtig og proffesionel.
Bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af massagekompagniet.
Jeg takker for en god behandling udført af Wagn.
🙏

13 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Very accommodating and great massage

Very accommodating and great massage. I arrived on the wrong day having mixed up the time of the booking I made and instead of turning me away, Grethe very kindly fitted me in and gave me a wonderful massage. Released my neck and shoulders and left me with much better movement. Have been before and will be back again. Many thanks!

29 sierpnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Hej Massagekompaniet

Hej
Har nu brugt ind til flere 5-tur klippekort.
Rigtigt fint sted.
Nemt at booke tider online hvis man er ude i god tid.
Dejligt rent og venligt personale.
Gode håndklæder og selve briksen.
Får altid tilbudt noget at drikke efter massagen.
Fint stille baggrunds musik.
Kan godt anbefale stedet ✌️

13 lutego 2023

Hej Bo

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive alle de ting, som du har været glad for når du er kommet til behandling i klinikken.

Det er værdsat! :-)

Fast kunde i 5-6 år

Jeg har efterhånden gået der i 5-6 år med tilbagevendende spændinger som altid bliver løsnet godt op i deres hænder. Personalet er altid søde og velkomne og spørger ind til ens behov. Kun én gang i løbet af de mange år jeg har gået der, hvor jeg var hos en nyansat massør, har jeg ikke været tilfreds, men der blev jeg kompenseret med en gratis omgang massage efter min feedback til dem. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dem, hvilket jeg også ofte gør til venner og bekendte!

7 grudnia 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Pæne omgivelser, og en meget observant massør der sørgede for mine rygsmerter forsvandt.

Absolut ikke sidste gang.

14 października 2022
Oceniono na 2 z 5

Dårlig lugt

En udmærket massage faktisk, men hele rummet, håndklæderne og massagebriksen stank af harsk olie. Det var virkeligt ubehageligt.

10 października 2022

Hej Amanda

Vi er glade for at du var tilfreds med selv massage-ydelsen, men selvfølgelig enormt kede af oplevelsen med harsk lugt.

Lagner/håndklæder har desværre en levetid, hvorefter de skal udskiftes, da varmvask af olieret tekstil ophober sig.

Dog kan det være svært at holde styr på antallet af vask af hvert enkelt lagen/håndklæde, og derfor har vi i stedet afsat en dato i kalenderen, hvor vi får vores vaskeleverandør til at udfører en ekstrem rens og en anden dato, hvor der foretages et komplet udskift med helt nye lagner/håndklæder.

Jeg kan ikke være sikker på den specifikke årsag til at den harske lugt er opstået tidligere end forventet, men vi er blevet klogere nu og har lært af lektien.

Jeg har straks gangsat en kontrol af alle lagner/håndklæder som skal udskiftes, samt justeret datoen for næste kontrol.

Såfremt der er andet du syntes vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at skrive direkte til os på mail: info@massagekompagniet.dk

Venlige hilsener
Jaleel Hamid
MassageKompagniet

Kan KUN anbefales!!

Kan KUN anbefales!!

Jeg har været der nogle gange og har altid haft gode oplevelser.

I dag var det Morten der var behandler og jeg må sige at fagligheden er helt i top!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg får massage hos massagekompagniet 👍

10 września 2021

Bedste massage.

Har lige fået den bedste gang fysiologisk massage nogensinde hos Wagn. Efter en hel dag med hovedpine og spændinger så skulle jeg bruge kort tid under hans hænder før at det hjalp.

Tak jeg kommer snart igen.

5 sierpnia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej