Beställde en hårförlängning 26 april har inte kommit än och kan för mitt liv inte förstå att Klarna samarbetar med ett bluff bolag?? Har betalat via klarna men inte fått någon vara. Varning handla int... Zobacz więcej
Maryfem
Zobacz, co mówią recenzenci
Är inte nöjd med maryfem SE-SHOP har inte fått min vara ännu är så dåligt tycker jag. Ha mailat utan att få något svar.
Jag har väntat länge på en trädgårdsfontän som jag beställt. Nu kom det att den fastnat i tullen och att jag skall betala 19 kr till något jag aldrig hört talas om( Ups) Seriöst😡Trodde inte Klarna a... Zobacz więcej
Jeg har kun læst dårligt om MGG AB, men nu har jeg fået pakker derfra nogle gange og har været fuldt ud tilfreds hver gang. Informeret om forventet ankomst, pakker kom som lovet og alt ok. 😜
Inni użytkownicy przeglądali również
Varning
Borde kollat här innan jag köpte något. De vägrar ta bort min faktura hos Klarna fast jag returnerade allt. Produkterna var så kass kvalité och returen kostade mer än ordern. Varför har Klarna ett sånt här fuskbolag som partners?
Handla inte här vad ni än gör.
bedragare
Inga som helst dokument, varken orderbekräftelse, ordernummer eller info om hur man returnerar varorna. Noll möjlighet att komma i kontakt med. Dessutom dyra och lågkvalitativa produkter
Var nød til at give en stjerne for…
Var nød til at give en stjerne for kunne skrive jeg har modtaget 3 bluser, som jeg ikke husket at have bestilt og de alle en elendig kvalitet
Lone
VARNING
Returen kostade mer än varan jag beställt som var i ministorlek. Returen skulle skickas utomlands. VARNING
Vilket skämt
Vilket skämt, beställde XXXXL, finns inte en chans att komma i dom. Låter ju som att dom ska vara stora. Men är du större än st 40 är det nog inte nånting för dig.
Fick varorna även om det tog lite tid.
Lurendrejare!!
Lurendrejare!!! Har beställt i mitten av oktober men inte fått något förutom fakturan som jag i o f s pausat hos Klarna. Har vid flera tillfällen försökt nå Maryfem utan framgång.
Blev också lurad
Blev också lurad. Får ingen kontakt med dom. VARNING handla inte från detta företag.
0 stjerne! Den værste ever.
0 e-mail bekræftelse efter bestilling (heldigvis screenshot af bestilling) men penge trukket fra
0 track & trace nr. via fx e-mail,
0 vare (nu er det efter 3 uge),
0 kommunikation,
0 reaktion.
Efter over 5 uge er vare nu ankommet. Fra en helt anden Firma. Vil blive sendt tilbage. Ufranko!
Blev lurad av snygga reklam bilder på…
Blev lurad av snygga reklam bilder på Instagram. Pinsamt. Fick aldrig någon bekräftelse att jag hade beställt något. Tog kontakt med kundtjänst direkt. Skrev flera gånger. Fick aldrig respons, inte heller autosvar. Efter att har väntat i två månader fick jag inte en BH som jag beställde, men 3 stycken BH så dåligt sydde, av låga kvalité, och som fraktas direkt från Kina. Som sagt -- jag skulle ha vetat bättre. Men, ändå.
Oj borde läst här först innan jag…
Oj borde läst här först innan jag handlade hos Mary fem..
Jag känner mig oxå lurad och besviken!!
Har betalat men inga varor...
Ska aldrig handla där igen..!!!!!
Svindel og humbug ...
Svindel og humbug ...
Varen svarer ikke til beskrivelsen ...
Billig bras...
Bedrövligt företag,känner mig…
Bedrövligt företag,känner mig grundlurad,förstår inte att klarna accepterar det så det blir ett väldigt minus för Klarna med.
Fick totalt fel leverans,sedan var det bara att betala.
Skickade flera Mail utan svar av dem o.s.v.
Dette er for dårlig og useriøst!
Dette er for dårlig og useriøst!
Varen kommer ikke og etter sporingsnummeret er varen ikke sendt til ut fra leverandør. Har ikke fått svar selv om jeghar sendt Mail til kundeservice. Varen var lovt å komme mellom 7-14 dager. Nå har det gått 18 dager.
Har gitt beskjed om å stoppe betalingen til kredittkort selskapet.
Pakke ankom efter en måned
Pakke ankom efter en måned. En “bomulds” cardigan viste sig at være ren akryl . Og uden vaskemærke/indholdsdeklaration. Ren fup og svindel
Order #4697
Beställning - check
Faktura - check
INGEN LEVERANS!!!
Bluff - förstår inte att Klarna inte sållar bland sina partners... /Lotta
Passa er för detta bolag har skrivit…
Passa er för detta bolag har skrivit till dom 5 gånger nu o bett om hjälp men får bara samma mail tillbaka ingen hjälp
det er et af de ringeste firmaer jeg…
det er et af de ringeste firmaer jeg har handlet med jeg vil kalde det et svindler firma
SVÆRT DÅRLIG KUNDEBEHANDLING!
SVÆRT DÅRLIG KUNDEBEHANDLING!
Ønsker å returnere varen pga feil størrelse, fått mail om å kunne returnere varen og fylle ut vedlagt returskjema! Intet returskjema er vedlagt!!!
Ingen flere bestillinger fra meg fra Maryfem.
Advarer andre mot å bestille varer fra ovenfornevnte firma!
Helst ville jeg give 0 stjerner Har…bestilt varer men intet modtaget ikke engang en ordre men pengene er hævet øvøv et svindelfirma
Helst ville jeg give 0 stjerner Har bestilt varer men intet modtaget ikke en gang en ordre men pengene er hævet øv et svindel firma umulig at kontakte har forsøgt at skrive intet telefonnummer
Kjøpte en bh som ikke passet
Kjøpte en bh som ikke passet. Har flere ganger sendt mail og bedt om returakjema , får svar hver gang som er automatisk svar, hvor det strå at de sender med returakjema men får IKKE RETUSKJEMA. Snart er fristen for retur gått ut og jeg har ennå ikke mottatt returakjema . SKAL ALDRI MER BESTILLE MER HERFRA! FY FOR EN DÅRLIG KUNDEBEHANDLING!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.