Informacje dotyczące firmy

4. Konsultant ds. zdrowia
  5. Coach personalny
  6. Program wellness

Napisane przez firmę

Bij Ademcoaching Martijn Stolker draait het allemaal om de Kracht van de Adem. Naast goed leren ademen, zodat je lekkerder in je vel gaat zitten, je stress verlaagd en je prestaties verbeteren, geeft je adem ook een ingang om je tot rust te brengen, scherp te zetten en zelfs drempels te verlagen om met jezelf aan de slag te gaan. Zeker dat laatste klinkt misschien vreemd, het is wetenschappelijk aangetoond dat een specifieke ademhaling je lijf op vele vlakken kan aansturen - van hormonaal tot aan saturatie van het bloed en zelf je aansturing van de nervus vagus. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op om te bepalen wat ik voor je kan betekenen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

ademreis

Het was voor mij een hele goede ervaring om onder Martijns begeleiding beter (bewuster) ben gaan leren ademen

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Martijn Stolker - Ademkracht

Hartelijk dank voor de review, het was een mooie reis die we gemaakt hebben. Ik hoop dat we elkaar nog eens ontmoeten

Heerlijk ontspannen

Ik heb vaker ademwerk gedaan en de ene is de andere sessie niet. Maar de ademreis met Martijn was een hele fijne ervaring.

Hij stelt je op je gemak en begeleidt je kundig door het proces. Zijn zachte aanrakingen laten je nog wat dieper in je lichaam zakken. De klankschalen geven een fijne extra touch.

Door omstandigheden was ik wat gestresst, maar aan het einde van de reis voelde ik mij heerlijk ontspannen.

9 sierpnia 2025

Aanrader!

Heb 6 ademsessies meegemaakt en deze afgesloten met een ademreis. Ben hieraan begonnen uit nieuwsgierigheid en omdat, als je logisch nadenkt, goed ademhalen toch wel de basis is van je gezondheid.
Iedere sessie behandelde wel een ander onderwerp en ben me nu veel bewuster wat ademhaling met je kan doen. Heb t al diverse keren in praktijk kunnen toepassen. De ademreis was ook mooi en bijzonder om mee maken.
Bij Martijn voel je je op je gemak, hij is kundig en na iedere sessie krijg je een uitgebreid verslag dat je nog eens terug kan lezen. Kortom, een aanrader!

15 lipca 2025

Magisch mooie ademreis

Ik heb een magisch mooie ademreis mogen ervaren bij Martijn. Al vanaf het begin voelde ik me thuis en verbonden binnen de kleinschalige setting, waar er oprechte aandacht was voor iedereen.

De ademreis werd begeleid met prachtige muziek, zang, drum, klankschalen en fijne ondersteuning van Martijn. Het kopje cacao en het delen van ervaringen maakte het helemaal af.

Tijdens de ademreis heb ik een intens diepe rust en dankbaarheid ervaren. Alles mocht er zijn op mijn eigen manier en het voelde voor mij als thuiskomen in mijn lijf, in mijn zijn, gewoon wie ik in ware essentie ben.

Een dikke aanrader en dit zou iedereen eens moeten ervaren! Dankjewel Martijn, het was een magisch mooie reis!

31 maja 2025

Odpowiedź od Martijn Stolker - Ademkracht

Heerlijk om te lezen, dank je wel! Ik zie je graag nog eens terug

Mooie beleving

In een rustige yoga ruimte een mooie en goed opgebouwde verbonden adem sessie beleeft. Mooi ervaren van verschillende adem technieken en een mooie adem reis. Met een zeer goed gevoel naar huis. Voor herhaling vatbaar.
Reinier

6 kwietnia 2025

Odpowiedź od Martijn Stolker - Ademkracht

Dank je wel! Ik neem je bij een volgende reis graag weer mee :-)

Oceniono na 5 z 5

Bij martijn een fijne ervaring opgedaan…

Bij martijn een fijne ervaring opgedaan opweg naar een betere ademhaling voornamelijk voor mijn zingen bij een popkoor. Martijn is een fijne rustige man die je zeker verder kan helpen met een goede ademhaling waardoor je bewuster met alles om kan gaan.

18 lutego 2025
Oceniono na 3 z 5

Ademhalingssessie

Ik heb 1 ademhalingssessie meegemaakt want door omstandigheden kon ik niet meerdere sessies bijwonen.
Die ene keer is mij bijgebleven dat Martijn een rustig persoon is met een goede begeleiding en oog voor de medemens. Uitgebreide ademhalingsoefeningen gedaan waarbij het gebruik van de goede techniek voorop stond. Na de sessie een uitgebreide mail ontvangen met een samenvatting van de sessie, heel prettig zodat je e.e.a. nog terug kan lezen.

14 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

4 van de 6 ademsessies in groepsverband…

4 van de 6 ademsessies in groepsverband gevolgd bij Martijn.
Mooie kennismaking via allerlei ademhalingsoefeningen en achtergrondinformatie wat er mogelijk is om te veranderen aan je ademhaling om gezondheidswinst te boeken.
Gaandeweg de sessies ben ik bewuster met
mijn ademhaling bezig geweest en kleine veranderingen toegepast. Mijn ademhaling is er rustiger van geworden.
Martijn heeft een prettige manier van begeleiden. Heeft persoonlijke aandacht voor een ieder in de groep.

14 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej