scrubhandschoentje ”zwart” besteld (op het plaatje was die blauw) uiteindelijk een blauwe gekregen. ook mooi, geen probleem voor mij iig! :) fijne website, makkelijk en snel besteld, snel bezorgd,g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle en zorgvuldige levering. Daarnaast ben ik erg tevreden met mijn bestelling van de tajine. Ik gebruik hem tot nu toe elke dag. Goede prijs-kwaliteitverhouding! Dank jullie wel.
Ordinato e arrivato in tempo minimo, oggetto ben imballato e intatto . Sono pienamente soddisfatta anche perché è un regalo per mia figlia che li ha apprezzato molto. Grazie di cuore. Nadia
Snelle verzending/levering. De onderschaal van de tajine was helaas gebroken tijdens het vervoer, maar ik kreeg snel na mijn melding een nieuwe onderschaal toegestuurd.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in België en Nederland, met verzending binnen 24 uur. Maroc Store brengt het beste Marokkaanse producten van Marokko naar Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke Marokkaanse handwerk, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten. Ook op Maroc Store vindt u de grootste collectie dameskleding van de laatste modetrends die u kunt bestellen, onder anderen jurken, abaya’s, Djelebbas, tuniekjes, sjaals, hoofddoeken en nog veel meer.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle verzending
Snelle verzending. Nog niet geprobeerd. Wel ander merk dan de vorige keer
Ik had badmat met stenen besteld
Ik had badmat met stenen besteld
Kreeg ten eerste geen mail met wat besteld had
Geen bericht van wanneer bezorgd zou worden
Kreeg heel andere badmat sets
Totaal niet tevreden
Wel mail gestuurd waar amper op gereageerd wordt
Was 1e en laatste keer dat besteld heb
Ordinato e arrivato in tempo minimo
Ordinato e arrivato in tempo minimo, oggetto ben imballato e intatto .
Nadia
Snel geleverd en prachtig product
Snel geleverd en prachtig product: Een Tagiana stoofpot
Snelle verzending/levering
Heel blij met mijn bestelen mooie…
Heel blij met mijn bestelen mooie qualitiet en mooie kleuren
Snelle en zorgvuldige levering
50% service
uiteindelijk van twee pakketten een ontvangen, 50 % prestatie de andere bezorger vakkenvuller laten worden bij een supermarktketen.
Snelle levering helaas was er wat gebroken direct contact opgenomen en super snel is er gehandeld naar alle tevredenheid
prachtwinkel
fijne website, makkelijk en snel besteld, snel bezorgd,goeie kwaliteit en originele producten
Mooi en handig. Zeer bruikbaar.
Het artikel was snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Het is een RVS inductieadapter. Er werd er ooit een geleverd bij een Tajine om deze te kunnen gebruiken op inductiekookplaten. Anders had ik van het bestaan niet af geweten. Deze kwam nu goed van pas toen bleek dat een paar van onze pannen niet geschikt bleken te zijn voor inductiekoken. Dus hebben we er nu nog een bij besteld. Handig dus en ze zien er nog mooi uit ook. Zeer tevreden mee.
Correcte afhandeling
Correcte afhandeling. Prima product en snelle levering
Tajine
Bestelling geplaatst van een voor mij op dat moment onbekend bedrijf, positief verrast over de communicatie en snelheid van de levering.
verkeerde artikel binnen!!
Ik heb gisteren een bestelling gedaan en hij is vandaag binnen maar er zit een verkeerde artikel in het doos en de kwaliteit is niet zoals beschrijven
Ik hoop dat het probleem wordt opgelost.
Ik heb niet mijn complete bestelling…
Ik heb niet mijn complete bestelling binnen gekregen er missen dingen die ik verwachte, wel super snelle levering
Goede service en levertijd
Goede service en levertijd. Koran met de bijbehorende pen, zijn ideaal om de koran begrijpend te lezen
Super snelle levering en goede service
Super snelle levering, en wegens fabrikant defect van het product, contact opgenomen en gelijk de volgende dag een nieuwe thuis gekregen. Super service!! Ben zeer tevreden over het product en de service.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.