Jeg var der for første gang igår på anbefaling af en ven som også var med. Det bliver ikke sidste gang 🙂. Pizzaen smagte fantastisk og Limone drikken var frisk. Meget venlig betjening og god atmosfær... Zobacz więcej
Havde hørt godt om Markus pizza så ville give det et forsøg, men blev ret skuffet. Til Markus' forsvar bliver jeg skuffet mange steder. For det første burde være standart service niveau, at beklage v... Zobacz więcej
Jeg bestilte i aftes, fra Markus Pizza's hjemmeside, 4 pizzaer og 2 x tzatziki med brød til levering. Jeg havde dårligt nok afgivet min bestilling, før telefonen ringede. "Vi har desværre ikke... Zobacz więcej
Markus Pizza på Trøjborg laver byens bedste pizza'er punktum. Har endda smagt mange andre "byens bedste pizza'er" men de måler sig ikke med Markus Pizza. Når det så er sagt, formår de ald... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Great pizza 🍕 have been a customer for…
Great pizza 🍕 have been a customer for several years. Me and my friends love to order family pizza every second Sundays
Maden er ikke tilsmagt
Maden er ikke tilsmagt. Som at smage vand med lidt pazza. Har prøvet det flere gange. Handler der ikke mere
Deres service er så ringe
Deres service er så ringe. Man kunne ikke betale med kort og brugte 25 minutter på at finde en måde at betale på. Da jeg endelig fik min pizza var den helt kold og ikke udskåret. Bestiller aldrig der fra igen.
Har været kunde i mange år
Har været kunde i mange år, men det er slut. Servicen er blevet ufattelig ringe. Bestilte for et stykke tid siden pizza til levering, efter en times ventetid efter aftalt leveringstid ringede jeg for at høre hvornår de ville blive leveret det kunne de ikke svarepå, annullerede ordren og måtte rykke dem flere gange for at få mine penge igen. Ville så give dem en chance til idag. Bestiller maden 1 1/2 time før levering. Ved afhentning skal jeg vente 15 min som er ok, men hjemme opdager jeg at maden er kold, så har maden været færdig men de har ikke udleveret den, det er sgu ikke iorden.
Mvh Jens Chr
Gode pizzaer
Udover en af deres chauffører var ved…
Udover en af deres chauffører var ved at køre min hund ned så kom de også et par stykker kød i min vegetar pizza
Har ikke fået min mad..
Har ikke fået min mad... så bliver det svært at få nogen stjerner.
Skulle ha været leveret for 1 time siden, og nu har stedet lukket. Nice.
Satser på at de returnerer beløbet, men at jeg overhovedet skal bruge tid på det er irriterende!
P.S. Der er mange negative reviews herinde... dog værd at bemærke at restauranten for dette website ligger på Trøjborg i Aarhus N... ikke i Randers eller Lystrup.
I har lige tabt en loyal kunde
I har lige tabt en loyal kunde. Har bestilt hos Markus Pizza i flere år og fået fin service hos dem. I dag bestilte jeg en pizza 14B. Jeg betalte ekstra 10kr når pizzaen dukkede op 20 minutter forsinket, da jeg var ikke opmærksom på at man skal betale ekstra for oksemørbrad. Fair nok. Når jeg åbnede kassen så var pizzaen bugtet og snoet rundt i kassen og den var helt kold. Ringede til at klage. Fik ejeren i røret som bebrejder mig for at bede om at pizzaen skulle være skåret over og at hvis jeg vælger sådanne "våde" toppings, så må jeg forvente at den dukker op ulækker. Iflg. ejeren havde de prøvet at kontakte mig med et ikke registreret telefonnummer til at forklare tingene, men jeg tog den ikke da jeg får masser af fup-opkald og svarer normalt ikke hvis nummeret er ikke at finde på krak.dk. Efter at have skændes med ham i telefonen havde vi blevet enige om at jeg skal få 40 kr tilbage fordi de ikke var enige med mig. Ikke den optimale konklusion, men fair nok. Jeg får så 35 kr tilbage. Det er bare virkelig dårlig attitude og stil. Kommer ikke til med at bestille hos jer igen.
Dårlig pizza
Rigtig dårlig pizza og dårlig service og levering!. Vi bestilte pizza hos dem via justeat til levering 17.40 og de var 20 min forsinket og da vi fik dem var de knastøre og brændte i bunden så min mand kørte ned og afleverede dem og vi bestilte fra et andet sted. Og de sagde ingen gang undskyld eller noget. Skide dårligt sted.
Rå pizza og ingen kundeservice
Så DÅRLIG pizzaria!
Vi fik en rå Deep pan pizza som min mand fik mad forgiftning af og en indbagt pizza med spaghetti kødsovs som smagte af opvaskemiddel.
Jeg bestilte over just eat og vedhæftede derfor billeder af den rå Deep pan og fortalte om den dårlige oplevelse men MARKUS pizzaria vil intet gøre ved det.
SÅ dårlig “kundeservice”
Kan IKKE anbefales.
Ren og skær elendighed
Vi bestilte en familie pizza som skulle være færdig efter 20 min og da vi kom for at hente den fik vi af vide at den var på vej, der var der gået min. 30, ventede vel i hvertfald min 20 minutter yderligere. Damen som ekspederede ved kassen rullede nærmest øjne af alt hvad der blev sagt.
Samtidig bestilte vi chili og hvidløg ved siden af, det betalt vi 12kr for men der var ingen gang nok chili til en person. spild af plastik og komme så lidt chili (kvart tom var der kommet i den)
Hvorfor har man ansat så mange hvis de alle laver ged i den? For mange kokke fordærver maden.
Jeg ringede ned for at brokke mig og der får jeg fortalt at et eller andet sted er der gået noget galt med bestillingen da de havde over en alm pizza istedet for en familiepizza som vi havde bestilt. Det får vi først af vide i telefonen. Ingen næste dette da min mand stod og ventede?
Vi gav pizzeriaet endnu en chance efter nogle år og ja de har ikke forbedret sig siden.
Vi kører det længere ud til Frederiksberg pizza og får en god kvalitets pizza.
Der manglede en pizza da vi fik leveringen en halv time for sent
Vi bestilte fem pizzaer - der blev leveret 4 pizzaer 25 minutter for sent, budet kunne ikke få fat i nogen fra Markus Pizza, men lovede de ville ringe lørdag. Det skete aldrig. Ingen kompensation ud over pengene tilbage. Sidste gang leverede de en pizza, det manglede 2 ud af 5 ingredienser. Ekstremt dårlig service.
Kold pizza
Kold pizza, ubagt deep pan pizza.
Ventede 40 min på kolde pizzaer. Dårlig oplevelse!
Suveræn god service, og de lækreste pizzaer.
"Vi har desværre ikke mere tzatziki i aften. Vil du gerne have pengene tilbage, eller kan jeg tilbyde noget andet?"
Jeg bad så bare om en ekstra pizza og evt lidt brød, hvis det ellers passede med pengene.
Levering 20 minutter senere. Der var ikke alene ekstra pizza, som aftalt, men også et helt pizzabrød og en stor flaske cola fra "chefen", som et plaster på såret for den manglende tzatziki!
Tusind tak! Hvor var det sødt af jer!
Og pizzaerne var nok noget nær de bedste i Århus!
I har ganske enkelt overtaget status som husstandens favoritpizzeria .....foran Casa Mia. Godt gået!
Markus Pizza bye bye.
Alle har prøvet, at vente på en bestilling, som enten er meget forsinket, eller aldrig bliver leveret. Men dette firma har aldrig formået, at leverer en eneste ordre til tiden. Så derfor er vi nået til den konklusion, at
Nu kan det så være nok!
AlDRIG MERE MARKUS PIZZA
Levering 1 time forsinket.
STOP OP før du går på Marco pizza i …
STOP OP før du går på Marco pizza i Lystrup.
Tænk over om du vil ha billig mad eller Go mad
Har idag for første og helt klart SIDSTE GANG, fået en pizza der fra... Skinken der på er skivekået skod skinke der nærmest lignede noget med pæls Pølserne er ikke gris men kylling og baconen er kalkun oplys for ind i h#$%$%€#$ at i servere nederen pizza og ikke det man tror. Ud over alt dette manglede den ligeledes hvidløg og chili og creamfraice som vi også bestilte på den.... Nu tror i så det er overstået så tror jeg sku de har haft leveringsrings svigt på ost og tomatsovs da disse 2 ting var yderst svære at smage👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Marco Pizza i skylder mig for en familie pizza
Bestilte 2 pizzaer gennem justeat kl …
Bestilte 2 pizzaer gennem justeat kl 17:19, og de blev leveret til mig ved døren kl. 17:33 (14 min!). De smagte også fortrineligt.
Ventede på pizza i 2 1/2 time.
Jeg oplevede den værst tænkelig ventetid, hos Markus pizza igår.
Man kan ikke komme udenom at de laver gode pizza, men når det er sagt, så er det sidste gang.
Har tit som andre skriver ventet, endda meget længe, men igår bestilte jeg pizza til levering, kl 17.23 og fik af vide inden 1 time havde vi den, jeg ringer klokken 18.45 for at om vi er glemt, nej den var lige i ovnen, men indenfor 10-15 min
Ringer igen 19.15 for at høre igen, øøøøhhh det varer ikke længe så er den færdig....!
I kan stoppe jeres pizza, et vist sted hen, dårlig undskyldning gang på gang på....
Fik ingen pizza, kun dårlig service.
God pizza elendig service!
Hvis servicen var bare halvt så god som pizzaen var vi godt på vej! Sådan en lækker pizza skal laves og serveres med en langt bedre service det fortjener den! Hvor er det ærgerligt et pizzaria med så meget potentiale bliver ødelagt af inkompetente service medarbejder! Ja den er hård tonen, men ud fra de andre anmeldelser er det vidst på tide at revurderer hvem der tager i mod i fronten.
Vi ventede længe, så får vi besked på det er den forkerte pizza der er blevet lavet, fred med det vi fejler alle, jeg vil gerne tage i mod pizzaen med en form for kompensation, men det kan ikke lade så gøre så vil de hellere lave en ny. Fint med mig, men så skulle de lave to pizzaer for en pizzas pris!
Men tak for den halvanden liters cola, et undskyld ventetiden havde været nok for mig. Så alt i alt kostede det markus pizza en kasserede pizza + en ny + halvanden liter cola og to utilfredse kunder.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.