Befaring gikk raskt, og selgeren viste god kunnskap. Fikk se ulike løsninger på garasjeport, og valgte en foliert i sort matt. Monteringen ble gjort til avtalt tid, montøren var tydeligvis erfaren o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei, vi fikk montert solskjerming. Ser veldig bra ut, men vi skal òg ha montert noe mer utstyr som gjør att solskjerming’s gardinene skal kunne gå ned og opp uten av vi er tilstede for å beskytte møbl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.
Årøsetervegen 10, 6422, Molde, Norwegia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Markisemannen
Jeg kjøpte Duette- og lamellgardiner for nærmere 30 000 kroner (etter 40 % rabatt) til stue, soverom og hjemmekontor. Løsningen i stue og soverom er jeg fornøyd med.
Problemet gjelder hjemmekontoret. Under befaringen var jeg tydelig på at rommet brukes til PC-arbeid med flere skjermer. Selger anbefalte en løsning, og da jeg spurte spesifikt om direkte sollys ville bli et problem, svarte han nei. Han opplyste også at han hadde en tilsvarende løsning på sitt eget kontor. På bakgrunn av dette stolte jeg på anbefalingen.
I praksis slipper løsningen inn så mye direkte sollys at rommet blir vanskelig å bruke som arbeidsplass når solen står på vinduet.
Da jeg kontaktet support, ble saken henvist tilbake til samme selger. Han ringte meg, avviste at han hadde gitt meg noen forsikring om sollys, og anklaget meg for å kreve en gratis erstatning, noe jeg aldri har sagt eller skrevet. Det eneste jeg ba om i e-post var at de «ser nærmere på saken og kommer med en løsning». Under samtalen snakket han gjentatte ganger i munnen på meg, noe som gjorde det vanskelig å forklare situasjonen.
Da selger igjen hevdet at han selv ikke plages av tilsvarende løsning, inviterte jeg ham til å komme og se problemet med egne øyne. Han sa han måtte på ferie først, og skulle ta kontakt uken etter. Det var siste gang jeg hørte fra ham.
Rådet mitt: Hent inn tilbud fra flere leverandører, og sørg for å få alle råd og forsikringer skriftlig. Når det kun er ord mot ord, er det dessverre kunden som taper.

Odpowiedź od Markisemannen
Hyggelige folk som kom og tok korrekte mål og montør som kunne jobbe sin.

Odpowiedź od Markisemannen
Hele prosessen fra bestilling til ferdig montert garasjeport gikk veldig bra.

Odpowiedź od Markisemannen
Her var det svakheter i alle ledd... besøk av selger gikk bra men så "glemte" han og sende inn ordre som jeg måtte purre på og da skulle det ta ca. 4-6 uker men dette tok 8 uker...fikk så beskjed at varene var ferdig og dem ba meg ta kontakt med montør men den tok ca 1,5 uke og få kontakt med han..så ble vi enig og monterings dato og jeg satt og ventet på han men dukket han opp til avtalt tid neida... ringte dem og da fikk jeg beskjed om han var syk men at dem hadde glemt og gi beskjed,,,så fikk man ny dato og da gikk monteringen raskt og greit.. fikk så en trikker som skulle koble til strøm og da var man i gang igjen dem hadde glemt og legge igjen monterings tegning fikk så sendt den over men så viste det seg at ledningene oppe i boksen ikke var montert riktig og spurte om jeg kunne få en montør på besøk for og se på dette.. det kunne jeg jeg men da måtte jeg være klar over at vis dem ikke var ansvarlig på dette så måtte jeg belage meg på en avgift på ca. 3000 kr.. (hvordan skal jeg kan jeg som kunde vite som som har ansvar for hva!)..til slutt ringte en montør og det ble litt frem og tilbake mellom deres montør og elektriker så ble den enig om og prøve og stripse kabelen fast.. etter litt knot fikk elektriker ordnet det.. da hadde elektriker brukt over 2 timer på dette :O(
Dette har vært totalt under pari fra start til slutt.. så folk jeg ber dere tenker dere godt om når det gjelder dette firma.

Odpowiedź od Markisemannen
Montør var utrolig effektiv og hyggelig. Det var selger også, men midt i flyttinga fikk vi beskjed om å lage 4 klosser av 12 cm ferdigbeiset. Det hadde ikke montør bruk for🫣

Odpowiedź od Markisemannen
Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas en særdeles god medarbeider og representant som bygger solid tillit med sin trivelige, detaljerte og serviceinnstilte fremferd. Både produktet og servicen er strålende, og anbefales på det sterkeste.

Odpowiedź od Markisemannen
Veldig god service, både befrings man og di som har montert var diktig.

Odpowiedź od Markisemannen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.