MarketingPlatform Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi benytter markeringplatformen fra vores shop system og det virker. Der er altid god support og hjælp når det driller og systemet virker godt og stabilt. Kan klart anbefales

Oceniono na 5 z 5

Marketingplatmform/Emailplatform har været det perfekte værktøj for os. Trafikken på shoppen den dag vi sendte kampagnen ud, svarer til en stigning på 450% – tidligere forøgede vi blot trafikken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos MyPressWire har vi valgt at bruge MarketingPlatform til at udsende vores vigtige journalist mails. Det er essentielt for os, at netop disse mails ankommer til modtagernes indbakker – de er så og s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har anvendt MarketingPlatform gennem mange år. Vi kom oprindeligt til, fordi vores mails ikke blev leveret ordentlig med vores tidligere leverandør. Altid har folkene bag været lydhøre overfor vore... Zobacz więcej

1. Producent oprogramowania
  2. również w kategorii:
  3. Agencja marketingowa

Napisane przez firmę

Automatiser din marketing! Transformer dine data og viden til omsætning gennem automatiserede personligt tilpassede Omnichannel Marketingkampagner på dine kunders fortrukne din kanaler! Med automatiserings Flow med Drag and Drop funktioner kommer du let i gang med Marketing Automation. Tilpas dine Marketing Flows helt ned til hver enkelt modtager. Med få klik kan du færdiggøre dine kontinuerlige email nyhedsbreve med automatisk genereret relevant dynamisk indhold fra dine feeds. Integrer nemt og enkelt MarketingPlatform med et væld af Webshop systemer, ERP systemer, 3. parts værktøjer til Leadgenerering, sociale medier og meget mere. Forbind nemt gennem en lang række Standard Connectors eller via API. MarketingPlatform har en indbygget kundedataplatform (CDP). Indsaml og håndter kundedata fra flere datakilder for, at opbygge en enkelt sammenhængende og komplet visning af hver kunde og deres adfærd, med data fra de programmer du bruger! Kombiner Email, App Push, Sociale Medier og SMS i dine markedsføringskampagner og Flows eller send enkeltstående meddelelser - manuelt eller triggerbaseret. Hos MarketingPlatform tilbyder vi dansk support og onboarding – Vi står altid klar til, at hjælpe dig med udfordringer og dele ud af vores viden! Vi passer på din data! MarketingPlatform har EU-hosting, kryptering og er GDPR- compliant. Sæt din marketing på autopilot og se resultaterne rulle ind. MarketingPlatform giver din virksomhed mulighed for at øge salget for hver enkelt kunde gennem krydsalg og mersalg i et automatiseret univers!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

53 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtig og professionel hjælp

I løbet af ugen hjalp jeg en af mine kunder med at flytte deres E-mail Marketing aktiviteter fra Apsis til Mailplatform.dk. Med hjælp af sublim support fra start til slut tog det hele kun 2 dage inklusive flyt af skabeloner, databaser og segmenter.
Jeg kan på det varmeste anbefale Mailplatform.dk hvis man leder efter en avanceret platform som er let at bruge. Et STORT plus er at alle funktioner er tilgængelige uanset hvilken pakke du vælger.

25 marca 2014

Engageret professionalisme.

Jeg kan på det varmeste anbefale mailplatform, som jeg nu har benyttet et års tid. De leverer en meget intuitiv mail-software, som der hele tiden udvikles på. Og hvis jeg har nogle tekniske udfordringer, bliver der lynhurtigt svaret på både mail og telefon.
5 store stjerne fra mig!

25 marca 2014

Professionelt

De ved hvad det drejer sig om! Mailplatform har hånd i hanke med online marketing, og jeg bruger Mailplatform med største tilfredshed, velvidende at mine abonnenter er i gode hænder - både i mine egne og teknisk set hos Mailplatform. Jeg anbefaler varmt Mailplatform!

24 marca 2014

Fremragende!

Vi skiftede i januar over til Mailplatform - og det har været mange penge værd for os. Vores leverings evne og konvertering er steget markant.

Selve platformen er nem og enkel at arbejde med. Deres support er hjælpsom og de er altid klar med råd og vejledning omkring din brug af systemet.

Jeg vil klart anbefale andre at benytte mailplatform.

/ Jens Thomsen
myplusclub.dk

24 marca 2014

Det kør bare !

Er email en del af din forretning ? Så er mailplatform er garant for at tage sig af den del.
Det kør bare !

Personligt mange tak til Kim Østergaard.
Roman V. Bolonkin
Programmør/Systemudvikler

11 marca 2014

Absolut fremragende!

Vi har mange kunder som benytter Mailplatform og det er på ingen måde tilfældigt. Mailplatform er et system der er så effektivt og funktionelt, at jeg har virkelig svært ved at forestille mig noget bedre. Hos KompetenceKanalen arbejder vi med søgemaskineoptimering og analyse og i den forbindelse følger vi mange virksomheders markedsføringsaktiviteter. Derfor ser vi også de positive konsekvenser af at skifte til Mailplatform. Af samme årsag anbefaler vi systemet flittigt og får virkelig positiv respons tilbage fra de kunder som følger vores råd. Derfor, fortsat, de bedste anbefalinger herfra!

Mathias Hougaard
KompetenceKanalen ApS

19 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Det bedste system jeg har arbejdet med!

Efter fem år med emailmarkedsføring har jeg afprøvet mange forskellige systemer, og her er endelig et, som jeg glædeligt ville anbefale.
Det er brugervenligt, intuitivt og nemt at arbejde med. Jeg fik rigtig god rådgivning før vi gik igang og support er venlig og giver en god service.
Helt klart et professionelt set-up lavet af folk som kender branchen og ved hvordan man skaber det bedste nyhedsbrev.

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god investering, måske en af de bedste!

At skifte fra Mailchimp til Mailplatform.dk er nok en af de bedste investeringer, vi har foretaget hos TilbudiByen.dk. Vi fik hjælp til flytningen og faktisk inden for et døgn var alt flyttet og vi kunne foretage vores første udsending. Det mest overraskende var at vores åbningsrate var steget så markant, at vi faktisk kunne se det på omsætningen med det samme og siden da, ja der er det kun gået en vej. Mailplatform er løbende blevet forbedret, vi har fået utrolig meget hjælp og sparring for at optimere vores udsendinge af e-mail, som alt sammen kan mærkes på økonomien.

Professionelle og dygtige!

Mailplatform er skabt af folk, der ved hvad der skal til for at drive et nyhedsbrev og kan levere resultater til deres kunder. Hele deres tilgang handler om, hvordan de bedst muligt skaber værdi for deres kunder, så udbyttet af systemet maksimeres.
Hele setup'et er præget af en sund og praktisk tilgang til IT, der kan levere state-of-the-art funktionalitet i et overskueligt setup til en fornuftig pris.

Oceniono na 5 z 5

Danmarks bedste udsendelsessystem :-)

Jeg har udsendt nyhedsbreve siden 1999 og har derfor prøvet en del udsendelsessystemer. Efter nogle år valgte jeg at bygge mig eget system, simpelthen fordi alle andre systemer havde mangler som ikke lige stod til at ændre. Det var det rigtige valg men også MEGET dyrt.

Da mailplatform gik i luften tænkte jeg straks - det her ser helt rigtigt ud og det måtte jeg simpelthen afprøve, med det resultat at jeg blev så tilfreds med systemet at jeg lukkede mit eget ned.

Mailplatform kan alt hvad vi har brug for og er yderst stabilt. Samtidigt oplever jeg en fantastisk rådgivning og service.

Hermed en varm anbefaling fra en erfaren nyhedsbrevsudsender :-)

Oceniono na 5 z 5

Absolut det bedste der findes

Jeg har i knap 12 år benyttet forskellige firmaer til at stå for udsendelse af mine nyhedsbreve - både danske og udenlandske firmaer. Mailplatforms løsning er uden tvivl den bedste. Man kommer ud til alle modtager hver gang.
Deres system giver et væld af muligheder for at lave flotte nyhedsbreve, se statistik og meget mere. Er der noget man er i tvivl om, så er deres service i top.
Det kan varmt anbefales - uanset om du har få eller mange modtagere dit nyhedsbrev skal ud til.

16 grudnia 2013
Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk!

Dette firma skal man ikke indgå aftale med. Utroligt flinke, lige ind til man ikke længere ønsker deres service.
Jeg har været kunde et stykke til, deres system virker ok, dog med mange små irriterende fejl. Jeg vælger at opsige, men regningerne for nye periode og rykkere bliver ved med at komme. Når man så skriver til dem, svare de ikke på mails. Sendt både til bogholderi, support og en helt 3. e-mail. Får kvittering for modtagelse, men intet svar. Kun regninger!

20 września 2013
Logo MarketingPlatform

Odpowiedź od MarketingPlatform

Hej Jan,

Vi er meget flinke hos MailPlatform. Vi vil dog gerne løbende have penge for vores ydelser.

Vi er også enormt flinke når vi rykker for betaling, også selvom det sker gentagende gange. Når man opsiger sit abonnement følger vi vores opsigelsesvarsler, der står i vores aftale vilkår og på vores hjemmeside.

Som jeg har skrevet til dig på mail, ønsker vi IKKE utilfredse kunder. Heller ikke en utilfreds kunde, der opsagde sig abonnement, i forbindelse med vi fakturerede vores ydelser, efter en lang gratis periode. Derfor vil vi gerne tilbyde at betale ALLE penge retur for jeres abonnement. Også selvom I har brugt systemet og vore ydelser, også selvom vi gratis har gennemgået vores produkt og hjulpet gratis med en skabelon. Også selvom I fik en særlig behandling fordi jeres virksomhed ikke var/er så stor.

I forhold til de fejl du nævner. Naturligvis kan vi i noget software, der er skabt af mennesker - for mennesker - risikere at have en fejl. Vi har ikke hørt om fejl fra dig, heller ikke fra andre af vores ca. 1.000 kunder. Vores udviklingsafdeling vil glæde sig til at løse de påståede fejl - og vores supportafdeling ligeså i forhold til spørgsmål til brugen af vores løsning.

Vi har ingen mail modtaget i vores ticket system, der ikke er besvarede, fra jer i forhold til support. Du er meget velkommen til at gensende disse mails til support@mailplatform.dk

Jeg ser frem til at modtage svar på min mail fra i går.

Kim

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Professionel e-mail marketing platform, prøv os gratis i 30 dage. Læs mere på MailPlatform.dk
Anvendes bl.a. af: Blockbuster, BoConcept, Guldbageren, Kop & Kande, Kvik, Mr., Skoringen, Stof & Stil og Travelmarket.

Med venlig hilsen / Best Regards

Kim Østergaard
CEO // Owner

kim@mailplatform.dk

Mobil +45 42 555 555

Esbjergvej 4a | 6600 Vejen | Phone +45 72 44 44 44 | CVR nr. 34217483

www.mailplatform.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej