Rüyalar ülkesi olan İtalya'yı ziyaret etmek istediğimizde vize ve uçak bileti konusunda bize çok yardımcı oldular. Profesyonellikleri ve ilgileri ile büyülediler adeta. Bir sonraki gezilerimizde de vi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
iş için İtalya'ya gitmem gerekiyordu ve vize işlemlerini yapmak için hemen bir başvuru merkezi arayışına geçtim. Marina Vize ile ilk olarak Google üzerinden bu şekilde karşılaştım ve şubelerine gittim... Zobacz więcej
Onca araştırmalara ve girişimlere rağmen Estonya'ya vize almakta baya zorlanmıştım. Ama sizin acentanız ile tanıştıktan sonra herşey çok daha farklı gelişti. Hizmet kaliteniz ve işlem hızınız çok iyi.... Zobacz więcej
Sayenizde ülkemizde de kaliteli, hızlı ve müşterilerinin memnuniyetini taşıyan firmalar olduğunu görmek çok güzeldi. Güler yüzle ve süratli bir şekilde vize işlemlerimizi yaptığınız için çok teşekkür... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Marina Vize Başvuru Merkezi, rusya vizesi ve cezayir vizesi ile birlikte pakistan vizesi Almakta tam yetkili Türsab'a üye acentadır. Siz Konsolosluğa gelmeden Acentamız sizin adınıza vize müracatını gerçekleştirip sorunsuz bir şekilde vizenizi almanızı...
Dane kontaktowe
Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, 68100, İstanbul, Turcja
- +0212 530 04 31
- info@marinavize.com
- marinavize.com
I highly suggest this company
I highly suggest this company, I got my Pakistan visa from them, my visa is approved at time interval they gave.
They tried to help for everything and…
They tried to help for everything and thanks to them I got my visa to Russia. I really advice everyone to work with them:) Thanks for everything again
Rusya vizemde yardımcı oldular
Rusya vizemi almak için gerçekten çok iyi yardımcı oldular. Marina vize'yi herkese tavsiye ediyorum güvenilir firma.
İşlerini hakkıyla yapan firmalardan…
İşlerini hakkıyla yapan firmalardan birisi, gerçekten gerek işlem öncesi gerek işlem sonrası harika bir ilgi gördüm çok teşekkür ederim.
Teşekkür Ederim
Oldukça zor bir şekilde alacağımı düşündüğüm Mısır vizesini gayet hızlı ve kolay bir şekilde almayı başardım. İşlerinde uzman olan kadrosu ile her türlü kolaylığı ve pratikliği sağlayan Marina vizeye teşekkür ederim.
Uygun fiyatlı hizmet
yakın zamanda romanya ya doğru yola çıktım,hizmetleri harika ama tek sıkıntı artan kur fiyatları,rumen leyinin fiyatı bile yüksek.Allah'tan marina vize fiyat konusunda yardımcı oldu da gidebildik
Mısır vizesi aldım kendileri işlerin de…
Mısır vizesi aldım kendileri işlerin de gayet başarılılar.Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kolay hızlı ve uygun herkese tavsiye ediyorum hakediyorsunuz.İşlerini laikiyle yapıyorlar
Geçtiğimiz haftalarda eşim ile birlikte…
Geçtiğimiz haftalarda eşim ile birlikte ingiltreye tatile gidebilmek için vize almamız gerekiyordu, internetten araştırma yaptık ve birçok kafa karışıklılığına yol çıkarıcak soruları çözmeye çalışırken trustpilot ile karşılaştık ve kendileri ile iletişime geçerek tüm sorularımızı yanıtladılar ve bizlere yardımcı oldular kendilerinin sayesinde ingiltre için vize aldık, seyahatimizi çok güzel ve eğlenceli olarak tamamladık,
eğer ki vize almak isteyenler olursa düşünmeden trustpilota güvenebilirler, trustpilot çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim :)
Polonya'ya vize almam konusunda baya…
Polonya'ya vize almam konusunda baya yardımcı oldular. İşlerini profesyonel ruhla yapan bir ekip.
Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
They are really very concerned and…
They are really very concerned and helpful. I got help to get an Algerian vision and they were very helpful. Thank you for everything.
hollanda
Hollanda'ya gitmeyi çok istiyordum. Bütün bütçemi ayarladık'dan sonra hollanda'ya gitmeye karar verdim, firma ile iletişime geçtim. Bütün vize işlemlerimi halettiler ve vizem onaylandı. Teşekkürler.
İnternet'te vize için hemen hemen…
İnternet'te vize için hemen hemen herkes benim gibi herkes iyi bir firma bulmak için baya araştırma yapmıştır. Bu konuda tereddütleri vardır. Ancak İtalya vizesi için Marina Vizeye başvurduğumda bana çok yardımcı oldular işlemlerimi hızlı bir şekilde hallettiler güvenilir firmadır.
Ukrayna seyahati sırasında vize…
Ukrayna seyahati sırasında vize işlemlerimi kolaylaştıran kurum. Vize işlemlerinde hız ve güvenli çalışma nedeni ile kesinlikle tavsiye edilmeyi hak ediyor. Vize işiniz için başvurunuzu yapın sizin için kısa sürede çalışma tamamlansın.
Etiyopya vizesi aldık bizimle sürekli…
Etiyopya vizesi aldık bizimle sürekli iletişim halindeydiler ve çok ilgilendiler hepsine çok teşekkür ediyorum..
Vize İşlemleri hızlı şekilde halletti.
Vize işlemlerimizi cok hızlı bir şekilde halledildi. Güvenilir ve Tavsiye ederim.
they are very helpful in my visa…
they are very helpful in my visa processing Denmark may prefer those who want to go.
Kanadaya vize almam için bana çok büyük…
Kanadaya vize almam için bana çok büyük yardım ettiler gerçekten çok memnun kaldım. İşinin ehli bir ekip ile karşılaştım beni oldukça memnun etti bu durum.
Fransa Vizemi Çok Kısa Sürede Aldım!
Fransa için vize almak amacıyla başvurdum ve işlemlerimi çok kısa sürede hallettiler. Hiçbir konuda mağdur olmadım. Daha önce de bu tip işlerle uğraşmış birisi olarak söylüyorum ki vize işlemlerini hem kısaltıyorlar hem de sizi uğraştırmıyorlar. Fransa'ya gitmem konusunda yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum, herkese öneriyorum.
we went to the visa procedures to go on…
we went to the visa procedures to go on holiday together. they were very helpful in everything. I really like
Google de danimarka vizesi almak ile…
Google de danimarka vizesi almak ile makale okurken bu site ile karşılaştım ve vize alma sürecinde marina vize ile çalıştım bana çok yardımcı oldular ve hızlı bir şekilde seyahet edebilmem için elinden gelenin en iyisini yaptılar teşekkür ederi marina vize
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.