Marikken er bare helt fantastisk. Jeg måtte bare bestille en til av den magiske buksen. Bestillte den i går 13. Juli og fikk den i dag 14. Juli i pakkeboksen. Super rask levering. Kjempe god service.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kjøpte en sommer topp i nettbutikken, super rask levering, fikk varsel dagen etter jeg bestilte:-) Toppen var helt super. FIkk også en hyggelig mail fra Marikken utenom bestillingen med informasjon o... Zobacz więcej
De er hjelpsomme , de har alltid fine kolleksjoner inne.De viser sine varer på en profesjonell måte. Jeg som må bruke nettbutikken er kjempefornøyd med raskt leverte varer, helt opp til Finnmark. N... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg var i full fart innom, og fikk en fabelaktig pris på hærlig babytøy som var på vei ut, og i tillegg et par fabelaktige klær til meg selv som jeg har lett lenge etter og ikke funnet i andre bitikke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Marikken er en liten og koselig nisjebutikk på Birkeland – med nettbutikk for vanlige damer som vil føle seg vel i hverdagen 💛 Vi tilbyr dameklær i størrelser XS–XXL (34–46), med fokus på komfort, passform og priser det går an å leve med. Klær som funker til jobb, hverdag, cafétur og små og store anledninger. Hos oss finner du også velværeprodukter, smykker, vesker, gaver og en populær mathylle med håndplukkede favoritter. Vi er en jordnær gjeng som brenner for personlig service – både i fysisk butikk og på nett. Nettbutikken har vært online siden 2013, og vi gjør alltid vårt beste for at du skal føle deg trygg, sett og godt ivaretatt når du handler hos oss. Velkommen til Marikken.no – skapt for hverdagslivet 💛
Dane kontaktowe
Strøget 104, 4760, Birkeland, Norwegia
- post@marikken.no
- marikken.no
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Meget bra
Det er greit å bestille og betale. Varen kommer raskt. Grei info underveis.
Man får hele tiden følelsen av å bli satt pris på i kommunikasjonen med butikken.
Retur av varer fungerer også veldig greit.

Fine og gode produkter
Fine og gode produkter, samt enestående hjelp da pakken ble levert feil av transportselskapet.

Veldig fornøyd med varen
Veldig fornøyd med varen, rask behandling og alt i alt en hyggelig opplevelse😁

Odpowiedź od Marikken
Oversiktlig nettbutikk og gode klær og…
Oversiktlig nettbutikk og gode klær og priser

Odpowiedź od Marikken
Marikken - en kvalitetsbutikk på nett
Marikken er en kvalitetsbutikk på nett med et bredt produktspekter med kvalitet og veldig rask og trivelig service. Jeg anbefaler å handle her😊

Har ikke fått pakken 😔
Jeg er veldig fornøyd med å handle hos…
Jeg er veldig fornøyd med å handle hos dere. Dere er veldig gode på å vise varene på video og gir god informasjon om varene og det synes jeg er spesielt viktig når det gjelder klær. Dere er blide, hyggelige og alltid imøtekommende og alltid god service hos dere på Marikken.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.